Review - Oriflame Oxygen Boost foundation

Fondul asta de ten m-a atras inca din prima clipa cand l-am vazut in catalogul Oriflame. In ciuda faptului ca nu folosesc fond de ten on a daily basis, am vrut sa il am, sa il incerc si sa il folosesc la nevoie sau la "cand am chef". l-am comandat in cea mai deschisa nuanta, Porcelain, pentru ca tenul meu e foarte foarte deschis si orice as lua cu o nota mai inchis decat trebuie se face galben sau protocaliu :(. Culoarea mi se potriveste perfect (ceea ce, sincer, nu ma asteptam). Textura fondului de ten este cremoasa si usor de manevrat, lucru care este, din punctul meu de vedere, foarte bun.
poza preluata de pe oriflame.ro

Pro: - textura cremoasa, usor de intins
- pret avantajos - 20 lei
- e echipat cu pompita ceea ce face mai simpla dozarea
- hidrateaza pielea prin efectul de oxigenare
- are aceeasi cantitate ca si majoritatea fondurilor de ten, 30 ml, desi ambalajul fiind de plastic il face sa para foarte micut
- se demachiaza foarte usor

Contra: - inca nu i-am gasit, dar las rubrica deschisa pentru orice eventualitate
  nu are putere foarte mare de acoperire deci nu l-as recomanda unui ten acneic.

aceasta e cantitatea de produs din jumatate de pompita
intins putin cu pensula
complet "blenduit" - se vede diferenta mica la incheietura degetului
 P.S. stiu ca exista o mica mare diferenta intre pielea de pe mana si nuanta fondului de ten, pentru ca pe mana sunt mai bronzata decat pe fata.


CONVERSATION

15 comentarii:

  1. Merge si pe un ten gras sau mixt?

    RăspundețiȘtergere
  2. @Alexandra depinde...dupa cum am corectat si in postare nu are acoperire foarte mare deci tenului acneic nu cred ca ajuta foarte mult. tenul mixt insa probabil ca ar putea folosi acest fond de ten, dar din nou depinde de cat de mare ai nevoie sa fie puterea de acoperire. sper ca nu te-am ametit cu raspunsul :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Adina//SeptembrieJoi17 septembrie 2010, 20:39

    De obicei, nuantele de Porcelain au subtonuri de roz, cel putin cele pe care le-am avut eu. Acesta cum este?

    RăspundețiȘtergere
  4. @Sadie si asta are subtonuri roz dar foarte subtile.

    RăspundețiȘtergere
  5. E mai mult pt uniformizare :D

    RăspundețiȘtergere
  6. @Iulia da, ai dreptate. well said :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Hey, nu-ti fa griji, e logic ca nuanta pielii de pe mana sa nu fie la fel cu nuanta de pe fata. De aia incercatul pe incheietura a unui fond de ten nu e tocmai metoda perfecta.
    Pentru mine sigur n-ar fi bun pentru ca imi doresc acoperire macar medie si am tenul mixt in ultima perioada cu mici probleme cu acneea. Sa stii ca l-am incercat si pe cel de la Giordani cu minerale si nu mi-a placut deloc. E foarte lichid, cand il aplici ai senzatia ca ai fata uda + ca nu acopera nimic nimic.( iti spun in caz ca te-a tentat si pe tine, ca pe mine ma tentase rau).

    RăspundețiȘtergere
  8. @Anda serios? era tentant dar oricum nu mai imi iau fond de ten pana nu utilizez din asta :)) am si eu 3 si trebuie sa scap de ele.

    RăspundețiȘtergere
  9. Pe mine chiar ma tenteaza. Eu nu mai am coase decat extrem de rar, si fata usor uscata de la vreme. Vreau doar ceva sa imi uniformizeze mutra (sunt rosioara in obrajori). Cred ca n-am ce pierde :)

    RăspundețiȘtergere
  10. @Anca first of all: :) imi place numele tau! si pe mine ma cheama tot Anca :)
    apoi: daca ai pielea uscata atunci chiar te ajuta. eu simteam foarte des (inspecial toamna) ca ma trage cineva de fata, si cand pun fondul de ten nu ma mai trage :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Tiza mea! Si mie imi place numele de Anca :) Noh acu chiar ma tentezi rau de tot! Dau fuga sa-l comand :)) Momentan am Colour Adapt de la Max Factor, dar tre sa ma dau cu o droie de crema sa nu ma trezesc cu coji pe nas ><

    RăspundețiȘtergere
  12. @Anca daca ti-l comanzi, sa ma anunti daca iti place :)

    RăspundețiȘtergere
  13. si eu am fondul acesta de ten in urmatoarea nuanta natural ivory si pot sa spun ca este foarte bun, acopera bine micile imperfectiuni, sunt foarte multumita de el.

    RăspundețiȘtergere
  14. In calitate de consultant Oriflame vreau sa te felicit ca ai ales unul dintre cele mai bune produse - si asta nu este doar parerea mea ci si a clientelor care l-au folosit (aprox. 90% dintre cliente au fost multumite de acest produs).
    In legatura cu fondul de ten Giordani am avut atat laude cat si plangeri...eu inca nu l-am incercat ca folosesc rar fondul de ten. Insa va pot da un sfat: va descoperiti fondul de ten cel mai potrivit doar incercandu-l si observandu-i rezultatele.

    RăspundețiȘtergere
  15. Florina Pandrea15 august 2012, 08:05

    il am si eu si imi place mult,dupa ce il aplic simt niste furnicaturi si dupa multa prospetime :X 

    RăspundețiȘtergere

Back
to top