First impressions on: Lapte demachiant Hydra Plus, Dr. Soleil. + longtime use review


Nu știu dacă a auzit cineva de Dr. Soleil, eu una nu auzisem de ei până la momentul cumpărării unui lapte demachiant. Să vă povestesc cum am dat de acest demachiant: 

                Eram în Cora cu o prietenă, la raionul de cosmetice (evident), mă uitam după un demachiant care să nu fie prea scump, dar care să nu fie nici genul ăla de cosmetice ieftine care irită pielea. L-am luat și pe ăsta să îl cercetez, și am văzut că scria pe el "hypoalergenic". Am zis "hmm...hai să văd ce e de capul lui", și l-am cumparat. M-a costat vreo 8 lei. 

Asta a fost prin noiembrie (aș fi vrut să fac first impressions atunci dar după countless problems am tot amânat postarea, așa că postez împreună cu niște impresii după folosirea mai îndelungată a produsului.
Ce scrie pe sticluță: Laptele demachiant Hydra Plus este o emulsie hipoalergenică ușoară, non-grasă, destinată eliminării impurităților. Compoziția este echilibrată, bazată pe agenți fini de curățare și hidratare la care se adaugă acțiunea benefică a extractelor din germeni de grâu și aloe vera. Este destinat curățării minuțioase a feței, indiferent dacă este vorba de îndepărtarea unui machiaj, a prafului atmosferic sau a excesului de sebum. Nu conține alcool sau parabeni. Potrivit pentru toate tipurile de ten.

Ce zic eu: are o consistență cremoasă și îndepărtează ușor impuritățile sau machiajul. Este perfect pentru tenul sensibil sau uscat, întrucât hidratează fără să încarce tenul. Are un miros plăcut, dar subtil, astfel că nu te intoxici cu parfum și nici nu rămâne parfumul în piele.
Mie mi-a priit, mai ales acum când îmi revin dintr-o groaznică alergie care mi-a umflat și uscat fața, aducându-mi colindători de la ambulanță în noaptea de Crăciun. 

Dacă înainte îl foloseam în principal pentru îndepărtarea machiajului, acum după pățania asta îl folosesc pe post de hidratant. Pentru că mi s-a spus să nu mă dau cu cremă de față până îmi trece tot, am incercat să-mi calmez pielea cu acest demachiant și chiar m-a ajutat.


Concluzie: îl recomand oricând!

see you next time,
Aqua_shell

CONVERSATION

6 comentarii:

  1. Mie nu mi-a priit...am tenul mixt si sensibil, cu tendinta de descuamare.Imi inrosea fata in timpul demachiatului si cateva minute dupa, o simteam calda si aveam pete cam cum faci de la alergia la frig. Ma inspaimanta demachiantele ce se comporta asa, hai sa spunem ca reactia e strict temporara, dar oricum nu sunt mereu singura acasa incat sa imi permit sa arat ca un dalmatian pana se calmeaza pielea.
    Dar fiecare reactioneaza diferit, e perfect normal avand in vedere particularitatile si genele, e bine ca tie ti-a fost potrivit.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Ramona J. ce ciudat. Daca ți se cojește pielea, eu aș spune mai mult ten uscat decât mixt, dar tu îti cunoști tenul mai bine. După cum ai descris reacția, s-ar părea că ești ușor alergică la unul sau mai multe ingrediente din compoziția sa, ceea ce e ironic, având în vedere că e hipoalergenic. Te-aș sfătui să nu-l mai folosești și să încerci să afli substanța care îți provoacă reacția pentru a o putea evita pe viitor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ioi, sper sa te faci bine de tot cat mai curand!:*
    Pupicei si LA MULTI ANI!

    RăspundețiȘtergere
  4. for the love of beauty by lara7 ianuarie 2011 la 17:02

    Happy New Year! :)

    I don't think we have that brand in Australia!

    Hope you enjoy the product! :)

    Lara xo

    RăspundețiȘtergere
  5. @Anda multumesc, sunt mai bine acum, la multi ani si tie! :*

    RăspundețiȘtergere
  6. @Lara thank you dear! welcome to my blog :)

    RăspundețiȘtergere

Back
to top