Perie pentru față - Pro sau Contra? [Review]


Eu aș zice Pro!
Recent am achiziționat peria din imagine de la Oriflame, inițial fără speranța că îmi va folosi prea mult. Vroiam doar sa o testez.
Eh, a ajuns la mine...am testat-o și o ador!
Sincer nu cred că are legătură cu faptul că e de la Oriflame. Eu nu mai folosisem înainte o perie pentru a-mi curăța fața, foloseam pur și simplu mâinile.
Am observat o diferență încă de la prima folosire.
Am folosit, ca și până acum, gelul de curățare de la Avon Solutions Total Radiance (de care scriam aici), însă în loc să dau cu mainile pe față am rotit peria pe toată suprafața tenului și apoi mi-am limpezit fața. Nimic ieșit din comun, doar că pielea mea e mai finuță acum.
Deja folosesc periuța de câteva zile și ce îmi place la ea e că are perii chiar foarte fini, dar totuși abrazivi. Eram destul de reticentă, înainte să o folosesc, pentru că aveam impresia că îmi va zgâria fața. Și cum fața mea e foarte sensibilă....Dar nu s-a întâmplat. Continui să o folosesc în curățarea zilnică a tenului, iar dacă nu ați încercat deja o perie de față [ nu neapărat asta], vă sfătuiesc să o faceți. Veți simți diferența foarte rapid.

Ați încerca(t) o perie de față?

Aqua_shell :)

CONVERSATION

21 comentarii:

  1. eu de obicei îmi simt fața fină după ce mă spăl cu un produs de curățare..
    Am totuși rețineri în a-mi cumpăra o perie de asta că mă gândesc că nu e tocmai benefic să exfoliezi tenul zilnic, nu știu.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Iguanitza și eu aveam rețineri la început, dar îți spun..e atât de blândă încât nu o să îți vină să crezi :)

    RăspundețiȘtergere
  3. am incercat si eu o astfel de perie pt fata, a mea e de la avon. chiar mi-a placut dar am uitat-o prin ceva sertar :)
    ca tot mi-ai adus aminte de ea, o s-o caut sa o mai folosesc si eu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si eu vreau o perie, caut pasiv de ceva vreme :)

    RăspundețiȘtergere
  5. @Camy mă bucur că ți-am amintit de ea :D

    RăspundețiȘtergere
  6. @Pinkie încearcă la magazinele cu produse cosmetice, sau de ce nu chiar la Oriflame sau Avon. Eu am luat-o pe a mea cu 9 lei :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Deiana Raici-Schwartz26 martie 2011 la 23:43

    eu sincer acum vreo 2 zile ma uitam la peria asta... dar am zis ca mi s'ar parea ciudat, si ca nu o iau. acum dupa ce am citit "review`ul" tau imi pare rau ca nu am luat`o ;)) sigur data viitoare o comand :D

    RăspundețiȘtergere
  8. @Deia încă poți să o iei pentru că nu s-a încheiat încă Campania 5 :p

    RăspundețiȘtergere
  9. am folosit-o ceva vreme si chiar imi curata tenul foarte bine, imi placea mult spuma pe care o facea, cu siguranta procesul de curatare e mult mai profund. chiar nu ar fi o idee rea sa revin la ea:)

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna! Ai un premiu de la mine :)

    http://laurasconer.blogspot.com/2011/03/al-doilea-award-al-meu-d-tag-day-12.html

    RăspundețiȘtergere
  11. Acuma vreau si eu!:)) Chiar o sa imi iau si eu una, desi am pus deja comanda din c5. :D

    RăspundețiȘtergere
  12. @Anda let me know if you get one :D

    RăspundețiȘtergere
  13. M-ai convins si pe mine, o sa o incerc pe cea de la Ebelin - DM. :D

    RăspundețiȘtergere
  14. ai un premiu la mine pe blog !! :*

    RăspundețiȘtergere
  15. Make-up by Dina30 martie 2011 la 21:42

    Tentant !! Zisese Iguanitza mai sus ca e poate putin cam riscant sa o folosim zilnic pentru faptul ca e ca un exfoliant , dar eu cred ca nu e ca un exfoliant daca tu spui ca e moale /blanda , atunci nu vad de ce ar afecta-o :*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  16. @Make-up by Dina da da..chiar e moale..exfoliatul te duce cu gandul la dur...peria asta e moale si curata delicat tenul. Adica pe mine ca am ten sensibil, nu ma deranjeaza ca o folosesc in fiecare seara :D:**

    RăspundețiȘtergere
  17. Mi-am achizionat si eu una, de la DM, e chiar foarte fina, mai fina decat ma asteptam. Nu cred ca irita deloc tenul, asta cu conditia sa nu fie unul ultra sensibil.. :)

    RăspundețiȘtergere
  18. @Nixia Ma bucur ca iti place. Intradevar daca ai tenul ultrasensibil poate nu o vei folosi in fiecare zi. In rest e geniala

    RăspundețiȘtergere
  19. e foarte ok peria asta. O am de cateva luni si o folosesc si dimineata si seara fara sa am vreo reactie adversa (probabil tenul meu e foarte rezistent) ;))

    RăspundețiȘtergere
  20. mie nu mi se par nici lungi nici incomozi. Perii sunt foarte fini si isi fac treaba foarte bine... din punctul meu de vedere nu se merita sa ii tai. :)

    RăspundețiȘtergere
  21. adriana enescu15 august 2012 la 08:05

    am auzit ca are perii prea lungi (deci incomozi). asa e? sau... poti taia perii, ajungand la dimensiunea dorita ;) astfel o poti folosi mult mai usor...

    RăspundețiȘtergere

Back
to top