First impressions on: Oriflame Kohl Pencil [Nude]

Cu toate știm că un creion dermatograf alb ajută la iluminarea ochilor, dar totuși cel alb poate fi câteodată puțin prea imaculat, prea alb și poate arăta nenatural. Eu sunt într-o permanentă căutare a unui creion care să nu arate nenatural pe waterline. Cu ochii țintiți asupra Benefit EyeBright Pencil, caut un produs care să aibă mai mult sau mai puțin aceleași calități, la un preț mult mai accesibil. În acest scop, m-am oprit și asupra creionului Kohl de la Oriflame, pe care îl găsiți în 2 culori, Nude și Black.
We all know that a white eyeliner pencil helps to illuminate the eyes, but still some white liners can be a little too white, a little to harsh and can look unnatural. I am in a permanent search of a pencil liner that doesn't look unnatural on the waterline. With my eyes on the Benefit EyeBright Pencil, I am searching for a product that has more or less the same qualities, but at a more affordable price. For this purpose, I have stopped upon the Kohl eyeliner pencil by Oriflame, which you can find in two shades, Nude and Black.

În poza de mai sus am făcut o comparație între un creion alb și cel nude de la Oriflame. Înainte de a vă arăta cele două creioane pe ochi, vreau să vă rog să ignorați sprâncenele care erau în curs de creștere și reformare.
In the photo above I compared a white eyeliner with the nude one from Oriflame. Before showing you how the eyeliners look on the waterline, I ask that you don't mind my eyebrows which were in the process of growing and being reshaped.

 Creionul alb/ White eye pencil 
Oriflame nude Kohl eye pencil




Prețul unui creion este 16 lei la preț întreg și 9,99 lei redus.
The pencil costs 16 lei (~$5) full price and 9.99 lei (~$3) on sale.






Creionul are o textură cremoasă și îmi place foarte mult faptul că nu este un creion automat. Datorită faptului că trebuie ascuțit o dată la câteva utilizări, nu permite adunarea bacteriilor pe mină și asta reduce riscul unei infecții la ochi.
The pencil has a creamy texture and I love the fact that it isn't an automatic pencil. Because it needs to be sharpened every few uses, it doesn't allow the bacterias to gather on the tip of the pencil, thus reducing the rick of an eye infection. 


Rezistența creionului pe mucoasă este de aproximativ 3 ore pentru mine. După această perioadă de timp, se poate observa o linie subțire și slabă la baza genelor inferioare.
The rezistance of the eyeliner on the waterline is around 3 hours for me. After that time, you can see a thin and faint line on the lower lashline




Câte dintre voi sunteți în căutarea dermatografului iluminator perfect pentru ochii voștrii?
How many of you are searching for the perfect illuminating eye brightener pencil for your eyes?


until next time, yours,


**Acest produs a fost cumpărat de mine pentru uz personal. Părerile regăsite în acest articol sunt păreri subiective, bazate pe experiența mea cu acest produs și pot să nu coincidă cu alte păreri. 
**This product was purchased by me for personal use. The opinions expressed in this article are subjective, based on my own experience with this product and may not coincide with other reviews.

CONVERSATION

15 comentarii:

  1. Pretty! This has been an incredibly wonderful post.

    Thank you for supplying these details.
    my web site :: kohl eyeliner

    RăspundețiȘtergere
  2. Mademoiselle Lorraine15 august 2012, 08:07

    eu le am pe amandoua, si sunt super multumita  :*

    RăspundețiȘtergere
  3. De cand a aparut tot zic ca o sa dau si eu o comanda;)) Arata mult mai natural decat cel de culoare alba insa cat rezista pe mucoasa? 

    RăspundețiȘtergere
  4. E mult mai ok cel bej! Eu nu folosesc creion de genul pentru ca nu am nevoie, am ochii deja prea mari ca sa mai aplic si creionul deschis :D Dar imi place efectul :)

    RăspundețiȘtergere
  5. amandoua adica cel nude si cel negru? sau? cel negru e la fel ca textura?

    RăspundețiȘtergere
  6. stiam ca am uitat sa mentionez ceva! :)) pe ochi mei lacrimosi rezista cateva ore fara reaplicare. Dupa asta , se vede o urma cum ca ar fi fost acolo creionul, dar e foarte slaba. O sa trec asta si in postare, dupa ce fac o poza dupa purtare :D

    RăspundețiȘtergere
  7. eu il aplic pentru ca de obicei sunt cu ochii obositi :)) ma ajuta foarte mult :D

    RăspundețiȘtergere
  8. serios? eu am auzit doar lucruri bune despre el. Ce anume nu iti place la el?

    RăspundețiȘtergere
  9. am eu  Benefit EyeBright Pencil sa stii ca nu isi merita banii. deloc!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. freedom_nostalgy15 august 2012, 08:07

    eu l-am gasit pe al meu ;)) creion kohl Yves Rocher intr-un nude-pink-white , o combinatie epica ;))

    RăspundețiȘtergere
  11. intr-adevar nu oricunie are nevoie, insa pentru cei care au ochii mici sau afundati in orbite e excelent.

    RăspundețiȘtergere
  12. Si eu !!!

    RăspundețiȘtergere
  13. suna foarte interesant! Am sa il incerc si eu :D

    RăspundețiȘtergere
  14. Mihaela Pojogu15 august 2012, 08:07

    arata mai bine cel nude, eu il am pe alb de la nyx

    RăspundețiȘtergere
  15. freedom_nostalgy15 august 2012, 08:07

    merita!

    RăspundețiȘtergere

Back
to top