Câștigătoare giveaway 2 ani de blogging

După cum vă amintiți când am dat drumul giveaway-ului, am menționat că nu voi anunța public câștigătoarea decât după ce premiul ajunge în mâinile ei. Ei bine, acum pot să vă zic numele ei întrucât premiul a ajuns în sfârșit la ea.

Așadar, fericita câștigătoare a produselor Sleek, e Mădălina Herman! 
Poza de mai jos vă arată premiul deja ajuns la ea :D


Felicitări încă odată Mădălina!

Cu această ocazie anunț că NU voi mai face giveaway-uri din inițiativă proprie câteva luni de zile întrucât sunt total dezamăgită de oamenii care au participat la giveaway. Dacă se ajunge să primesc înscrieri de la barbați de 60+ ani care au doar share-uri de giveaway-uri cu produse cosmetice pe facebook, I don't want to live on this planet anymore! Mie una, mi se pare degradant ce fac unii oameni pentru șansa de a câștiga câteva produse.. Așadar o să las blogul să respire. Voi continua să fac machiaje, voi continua să fac review-uri dar nu și giveaway-uri. Astfel sper să se facă o selecție a cititorilor interesați de ceea ce fac și a celor care vor doar să câștige chestii gratuite.

until next time, yours,

CONVERSATION

6 comentarii:

  1. Buna alegere! Am vazut in ultimul timp numai disperati dupa giveaway-uri, si-ar scoate ochii pentru un gloss sau un fard.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ana-Maria Gurgu10 iulie 2012, 13:22

    De acord cu tine! E dezgustator de ce sunt in stare unii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cand regulile unui giveaway sunt simple apar si oamenii care vor sa primeasca lucruri gratuite chiar daca poate nu le folosesc dar sunt fete care poate nu-si permit sa-si cumpere sau vor sa testeze produsele si nu pot ca se baga astfel de oameni. E o alegere buna si astfel vei vedea clar cine e un cititor fidel si ar merita.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mda, inteleg perfect ce zici si am aceeasi problema. Am deja premiul, insa mie teama de astfel de chestii :( Cel mai probabil, voi face un GA mai altfel, insa n-am avut curajul, in ultimele luni.

    RăspundețiȘtergere
  5. sa le folosesti sanatoasa :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Calin Andreea Daniela11 iulie 2012, 16:09

    felicitari!

    RăspundețiȘtergere

Back
to top