miercuri, noiembrie 14, 2012

Beauty Bloggers meet up Cluj - din perspectiva de organizator!

**This post is Romanian only**

Povestind cu alte bloggerițe, m-am gândit să le adun și eu pe cele câteva bloggerițe pe care le știam din Cluj. Curând mi s-a alăturat și Laura și împreună am aflat că în Cluj sunt muuuult mai multe bloggerițe decât credeam noi!  Ne-am apucat de căutat fetele pe care să le adunăm, locul potrivit pentru o astfel de întalnire... Ne-am gândit să fie ceva oficial, că doar odată ne cunoaștem pentru prima dată :) Curând ni s-a dus gândul și la răsplătirea fetelor pentru c-au venit să ne cunoaștem și am început să căutăm modalitatea perfectă de a oferi fiecăreia câte un mic cadou de mulțumire. Nu ne gândeam noi că companiile mult îndrăgite de noi vor fi atât de încântate de ideea noastră și mai mult că ne vor sprijini așa cum au făcut-o!


Multe nu? Nici nu vă imaginați! Atât brandurile de Cluj, cât și alte branduri ne-au susținut inițiativa mai bine decât am fi putut spera vreodată!
După ce am primit tot ce era de primit, am stat înconjurate de cutii și produse până pe la ora 1 noaptea, ambalând și pregătind goodie bag-ul fiecărei fete în parte, până am ajuns la muult prea multe numărători și pungi!
Întâlnirea a avut loc la Bistro Eroilor din Cluj-Napoca, care ne-au primit cu tot cu „șatră”.

Despre fete ce să vă spun? Pe unele le cunoșteam, de altele abia am aflat.. Una mai frumoasă ca alta și toate la fel de prietenoase! A fost o adevărată plăcere să adunăm la un loc atâtea fete drăguțe!
Dacă nu le cunoașteți pe toate, în ordine de la stânga spre dreapta mulțumesc pentru apariție: Luizei, Ioanei (invitata noastră specială, venită tocmai de la Iași), Laurei (și pentru că și-a răpit din timp să mi se alăture în organizarea evenimentului), Mihaelei, Giuliei, Cleopatrei, Sandrei, Dianei, Alexandrei, Ioanei, Ralucăi, Andreei, Ioanei, Siginei și Sabinei.Trebuie să o menționez și pe Ioana de la The Treasure Chest care nu știu unde era în momentul în care a fost făcută poza de grup și pe Gloria și Deea care au fost nevoite să plece devreme de la întâlnire.
Întâlnirea noastră a fost un succes, iar când am ieșit din ascunzătoare cu goodie bag-urile fetele nu au putut fi mai încântate!
 Bineînțeles că produsele primite se cereau încercate de urgență!

 În punguțe fetele au găsit o mulțime de bunătăți primite din generozitatea brandurilor care ne-au sprijinit și cărora le mulțumim:

  • Flormar (cei de la Flormar ne-au oferit informații utile despre produsele lor și ne-au invitat chiar la standul din Cluj unde am putut să ne băgăm nasul în toate produsele și să facem poze! Am fost în ziua de după eveniment și cu ocazia asta am plimbat-o pe Ionny prin Cluj. Pozele le puteți vedea în albumul de pe pagina mea de Facebook!)
  • Wella
  • Cosmetic Plant
  • Farmec
  • E.L.F.
  • Benecos
  • Complex Apicol (Elixirium și balsamul de buze au venit însoțite de o scrisoare foarte drăguță!)

  • Apivita
  • Boots
  • Lush
  • Himalaya
  • Montagne Jeunesse
Mulțumim de asemenea celor de la Heidi care ne-au oferit bunătăți pentru inspirație!

În final nu pot decât să mai spun că mi-a făcut o deosebită plăcere să organizez acest eveniment, că mă bucur că am avut șansa să le cunosc pe fete și să mulțumesc tuturor celor implicați! Aștept deja cu nerăbdare următoarea noastră întâlnire. De asemenea, mi-a făcut o reală plăcere să lucrez cu Laura, cu care de altfel mă înțeleg foarte bine și care îmi e foarte dragă!

Until next time, yours,

26 de comentarii:

  1. Multumim pentru organizarea asa de frumoasa a acestui eveniment! Ce fata aveam eu la vederea goodie bag-ului, sunt buna de facut reclama, nu? :))) Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. a fost atat de frumos incat sunt euforica cand imi amintesc :))!

    RăspundețiȘtergere
  3. exact! :)) >:D< :*

    RăspundețiȘtergere
  4. reactia ta a fost geniala! :)) ma bucur ca te-ai simtit bine la eveniment! :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte frumos.Felicitari pentru initiativa!
    La cat mai multe experiente de acest gen. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. ati fost super , si tu si Laura . Imi inchipui cata munca a stat in spatele organizarii si a intalnirii . Nu ma asteptam la asa goodie bag-uri ....ataaaat de multe chestii :)) am ajuns acasa, le-am imprastiat pe jos si ma uitam la ele ca un copil mic. Atat de multe bunatati...care vor trebui sa mai astepte. Am deja chestii incepute si nu vreau sa le arunc iar din cauza ca nu apuc sa le folosesc ..dar sunt atat, dar atat de tentata de demachiantul Bioliv ♥ hi hi dar ma abtin .

    Si mie mi-a placut scrisorica de la Complexul Apicol si am ramas un pic surprinsa de mesajul de la Heidi ... " Love of beauty is taste ... " care apare si pe blogul meu, la profil hi hi :))

    Eu de abia astept sa ne revedem ,si acum mai zambesc cand ma gandesc la ziua de sambata ♥

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumim :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Ooo dar ti-am zis, si noi eram surprinse de marimea goodie bag-ului si de generozitatea celor care ne-au sprijinit :)) sa te bucuri de ele! si noi abia asteptam sa ne mai vedem! te pup

    RăspundețiȘtergere
  9. Felicitari pentru organizare, se vede ca v-ati simtit bine si ca fetele au fost placut surprinse de cadouri si de intalnirea cu colegele de blogosfera.

    RăspundețiȘtergere
  10. multumim! ne bucuram ca am putut sa le surprindem intr-un mod atat de placut

    RăspundețiȘtergere
  11. A fost zi superba. Multumesc si pentru machiaj:D

    RăspundețiȘtergere
  12. ma bucur ca ti-a placut :*

    RăspundețiȘtergere
  13. Wow, cred ca a fost ceva superb! Felicitari tie si Laurei pentru initiativa si pentru munca depusa!

    RăspundețiȘtergere
  14. Manases Andrea14 noiembrie 2012, 14:51

    La cat mai multe astfel de intalniri fetelor, sunteti minunate!

    RăspundețiȘtergere
  15. a fost super intr-adevar :D multumim!

    RăspundețiȘtergere
  16. Multumim! :D

    RăspundețiȘtergere
  17. Felicitari!!

    RăspundețiȘtergere
  18. Sunt curioasa cum e elixirul de la Complexul Apicol.
    Sa le folositi pe toate cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  19. Multumesc! :* Mi-ar fi placut sa poti veni si tu!

    RăspundețiȘtergere
  20. E super yummy! are miere, laptisor de matca si fructe goji in el :D

    RăspundețiȘtergere
  21. oh yeah ce bine arata si goodie bag-ul tau :D

    RăspundețiȘtergere
  22. :D ne-am straduit sa le facem pe toate sa arate bine :*

    RăspundețiȘtergere
  23. Felicitari fetelor, din acte vad ati organizat perfect evenimentul. Mi-as fi doit sa fiu si eu acolo, dar poate cu urmatoarea ocazie o sa fiu acasa cand va mai vedeti :(

    RăspundețiȘtergere
  24. Foarte frumos! Felicitari pentru organizare!:X

    RăspundețiȘtergere
  25. Multumim! si noua ne-ar placea sa te vedem si pe tine :D daca vii acasa si vrei sa ne vezi, anunta-ne si ne-adunam :D

    RăspundețiȘtergere
  26. Multumesc :D

    RăspundețiȘtergere