Cosmetic Plant Giveaway! (ro only)

N-am mai făcut de ceva vreme un concurs, pentru că refuz să cred că cineva își ocupă timpul cu completarea formularelor de nenumărate ori doar pentru un premiu pe care probabil nici nu îl vrea. Dar, după cum știți zilele trecute au fost cu multe zerouri pentru mine:

  • 1000 Like-uri pe Facebook;
  • 700 abonați prin Google Friend Connect;
  • 200 postări publicate;
  • 100,000 afișări de pagină ale blogului meu.
WOW! nu puteam să las momentul să treacă fără să încerc măcar să vă rasplătesc nu? Așadar, GIVEAWAY!
Premiu:
2 seturi Bioliv de la Cosmetic Plant conținând:
  • o cremă de hidratantă de zi  Bioliv (cu SPF 15) - 50 ml;
  • o cremă contur ochi Bioliv - 30 ml;
  • un demachiant & tonic Bioliv - 200ml.
Produsele sunt destinate tenului normal și/sau celui uscat.

De ce Bioliv? pentru că le-am încercat și mi se par excelente!

Dacă sunt 2 seturi, înseamnă că vom avea 2 câștigătoare, pentru că acest giveaway se va desfășura pe două platforme: Blogger și Facebook.

Regulament: 
1. Trebuie să ai minim 18 ani sau acordul părinților pentru a participa.
2. Trebuie să ai o adresă de România, pentru eventualitatea în care vei câștiga. 
3. Poți participa pe ambele platforme însă poți câștiga doar odată.

Blogger:
  •  Trebuie să completezi formularul de mai jos:
a Rafflecopter giveaway

Așadar pe Blogger puteți obține minim 4 șanse și maxim 8. Câștigătoarea va fi aleasă random.
Asigurați-vă că share-ul pe Facebook este vizibil public, dacă alegeți să îndepliniți și această condiție!
Comentariul pe blog este obligatoriu la această postare, și nu vor fi publicate până la încheierea giveaway-ului.

Facebook:
  • Like paginii mele și paginii Cometic Plant
  • Să postezi pe pagina mea, un look pe care ai vrea să îl recreez, menționând sursa de proveniență a imaginii. 
Câștigătoarea va fi aleasă de mine.

Concursul începe azi și se va încheia în 15 Decembrie, urmând ca în decursul următoarelor zile să anunț câștigătorii. Aceștia trebuie să mă contacteze pe mail în maxim 48 ore de la anunț DE PE ADRESA DE MAIL sau CONTUL DE FACEBOOK cu care s-au înscris.

Mult noroc!

CONVERSATION

75 comentarii:

  1. Ioana-Iuliana Fagadariu4 decembrie 2012, 11:17

    buna..!

    as schimba urmatoarele:

    blog archieve sa fie chiar dipa like-ul la pagina ta de facebook, si imediat dupa archieve sa fie blog roll, si chiar mi-ar placea sa fie de alta culoare banerul din partea dreapta, poate tot un mov dar mai deschis , dar nu in aceeasi nuanta ca cel de sus, iar reclamele sa fie in partea stanga, contactul sa fie chiar inainte de follow me by email, si nu ar fi rau niste labels, ar fi mai usor sa te duca cuvantul respectiv catre articolul dorit. cam atata.

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari! Multe de aniversat! Te-am descoperit recent si te urmaresc cu placere!
    Sa ai parte de cati mai multi cititori fideli si cati mai multi ani frumosi de blog! Sa ai multa sanatate si putere de munca si sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere
  3. ca sa raspund la intrebare- poate si ceva sfaturi pentru adolescente mai ales de machiaj si ingrijire a tenului, ca nu prea stiu sa se aranjeze corect..parca arunca cu tencuiala pe fata si numai bine nu arata..

    RăspundețiȘtergere
  4. loredanastefania4 decembrie 2012, 12:15

    De obicei nu sunt critic aspectul unui blog, ci ma axez mai mult pe continutul acestuia, in ideea ca fiind bloggerita nu inseamna neaparat ca trebuie sa stii si sa te descurci excelent in domeniul web design-ului. Desigur, aspectul acestuia poate stimula sau nu interesul cititorilor. Asadar, analizand blog-ul tau si cautandu-i "defecte" si gandindu-ma ce tema as alege daca as avea un blog propriu, mi-am dat seama ca tot tema aceasta cu motive florale si mov as alege-o.:D (atat de mult imi plac floricele acestea incat sunt singurul lucru pe care stiu sa il desenez cat de cat ok ) Un singur lucru pot spune ca ma deranjeaza ..si anume cum este scris "All made up". Mi se pare greu de citit si obositor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ungureanu Gabriela4 decembrie 2012, 12:35

    mi-ar place sa vad modele de tunsori pt diferite forme a le fetei

    RăspundețiȘtergere
  6. Tender Carmen Marilena4 decembrie 2012, 12:42

    Succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  7. Rascanu Geanina4 decembrie 2012, 12:44

    imi doresc sa vad pe blogul tau cat mai multe GA

    RăspundețiȘtergere
  8. Adina-Loredana Rogin4 decembrie 2012, 12:53

    Imi place tare mult blogul tau...daca totusi ar trebuie sa spun ce sa schimbi la el ar fi poate fata ..in rest imi place:)

    RăspundețiȘtergere
  9. IONELIA CRISTINA NICHITA4 decembrie 2012, 12:54

    as imbunatati blogul facandu-l mai colorat

    RăspundețiȘtergere
  10. Miruna Ana-Maria4 decembrie 2012, 12:57

    Multumim pentru concurs!
    Eu nu as avea multe de schimbat la acest blog,dar mi-as dori ca spatiul pentru postat sa fie mult mai lat.
    In schimb am foarte multe lucruri de bine:))Imi place felul in care detaliezi review-urile,mi-a placut foarte mult ideea de a posta machiaje in functie de fiecare zodie.M-am bucurat foarte mult cand mi-am regasit printre postari machiajul zodiei mele.Iti doresc sa realizezi tot cea ce ti-ai propus,te felicit pentru munca depusa zi de zi si nu in ultimul rand sa te dezvloti frumos asa cum ai reusit sa o faci pana acum.

    RăspundețiȘtergere
  11. felicitari! pentru moment imi place blogul tau. mi-ar placea sa faci review-uri la produse destinate ingrijirii parului/ cum sa-l mentii sanatos...este ceva ce ma pasioneaza.

    RăspundețiȘtergere
  12. felicitari si multumim pentru giveaway :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Loredana Nicoleta4 decembrie 2012, 13:20

    Este un blog interesant din ce am urnarit eu pana acum...mult succes si cati mai multi cititori ..

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu as pune butoanele de share pe diverse retele sub fiecare postare, la sfarsitul postarii respective. As pune blog roll-ul pe partea stanga a blogului. Sa mentii culoarea mov deoarece e pe gustul meu. Si as schimba fontul cu care e scris numele All Made Up. In rest e ok. Si, pe cat posibil, mentine blogul cat mai aerisit, mai simplu, scurt si la obiect. Succes in continuare! :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Alexandra Buzdugan4 decembrie 2012, 13:28

    hey! in primul rand i-as schimba culorile blogului, as pune o tema de craciun iar in al doilea rand, as chimba si fontul, as pune un font mai elegant, care sa mearga cu fontul folosit in semnatura ta, care e super!

    RăspundețiȘtergere
  16. Poate ca l-as face un pic mai vesel...mai colorat. De exemplu, mi se pare foarte dura culoarea de fundal, gri-ul acela greoi. Atat deocamdata...daca mai observ ceva I will let you know.

    RăspundețiȘtergere
  17. Stiu ca nu vrei sa auzi ca replica "nu as schimba nimic la blog", dar si eu fiind detinatoare de blog, efectiv nu am obiectii la adresa blogului. Se vede ca foarte ingrijit, simplu, imi place ca ai afisat si arhiva. Un mic sfat ar fi sa afisezi si "about me" pentru ca stiu ca in general se considera un plus, dar eu nu vad asta ca pe un "must do". Ramane la alegerea ta. Si uite, ai putea sa adaugi optiunea translate pentru cititorii internationali.

    RăspundețiȘtergere
  18. succes cu concursul , sincer , nu pot raspunde la intrebare...fiecare face cum vrea si scrie ce vrea :)

    RăspundețiȘtergere
  19. Manole Alina Maria4 decembrie 2012, 14:21

    de exemplu ai putea schimba culorile blogului la o perioada de timp si chiar si formatul, sa-l reimprospatezi din cand in cand , oricum felicitari si mult succes in continuare

    RăspundețiȘtergere
  20. Mi-ar placea sa vad pe acest blog si amostera de iarna, sa fie impodobit dar cu bun gust. Fulgi mici de zapada sau cateva crengute de brad adaugate... Imi creaza o stare de relaxare si e bine venita pe aceasta vreme de iarna. In rest eu zic sa continui la fel si scrie despre ce consideri tu . Atunci cand o pers incepe sa ceara subiecte, pierde esenta blogului.

    RăspundețiȘtergere
  21. Buna! In primul rand felicitari pentru reusite si la cat mai multe de acum inainte! Eu as schimba culorile de pe blog, asta pentru ca imi plac mai mult cele deschise, si as pune in banner si o poza cu un machiaj al tau :D

    RăspundețiȘtergere
  22. Cum as imbunatati eu acest blog? De continut nu ma leg, imi place cum scrii si asta e motivul pentru care revin mereu. As schimba aspectul. Mi se pare ca griul si movul, asa inchise, nu prea isi au locul pe pagina asta. Mi se par prea reci in comparatie cu continutul, cred ca asta e descrierea corecta, asa ca as sugera niste culori mai calde, dar care sa te reprezinte, totodata

    RăspundețiȘtergere
  23. Mie nu imi place fontul titlului de blog.
    Si nu imi mai place faptul ca acel gri din fundal, "inchide" blogul la aspect..pare putin prea intunecat pentru o blogarita de beauty.Dar desigur, tu iti alegi aspectul in functie preferintele tale.

    RăspundețiȘtergere
  24. Florina Pandrea4 decembrie 2012, 16:07

    mi-ar placea sa vad un alt template...ceva mai vesel,plin de culoare,nu stiu,ceva care sa aduca un zambet pe buze cand intrii si il vezi :)

    RăspundețiȘtergere
  25. Nicoleta Ciocoiu4 decembrie 2012, 16:15

    mar place o schimbare mai ales acum in prag de sarbatoare - poate ceva l culoarea legat de sarbatori ,traditii ,obiceiuri , la ce cadouri ne am mai gadit unele dintre noi etc .

    RăspundețiȘtergere
  26. Nadia-Alina Candrea4 decembrie 2012, 17:07

    Buna!
    Felicitari pentru realizarile de pe blog! Sa te bucuri de roadele muncii tale! Ce m-ar interesa mai mult pe blog...este ceea ce eu caut de fapt pe internet, cat mai multe aspecte privind ingrijirea bebelusului (sunt proaspata mamica...si de aceea insist pe acest subiect): igiena, alimentatie, comportament. Blogul tau nu este structurat spre o asemenea orientare, sper sa nu te deranjeze opinia mea, dar chiar mi-ar face mare placere sa aflu de la tine si ceva trucuri care sa ma ajute cu bebele in fiecare zi!

    RăspundețiȘtergere
  27. Cred ca ai putea sa imbunatatesti acest blog printr-o postare in care sa prezinti produsele tale favorite de makeup pe care le folosesti de mult timp si la care nu ai renunta niciodata:D

    RăspundețiȘtergere
  28. Felicitari! SI multumim!

    Fiind o impatimita a ojelor si manichiurilor in general, mi-ar placea daca ai putea sa postezi mai multe manichiuri :D modele, lacuri de unghii, trucuri, ceva pe aceasta tema.

    Te pup si La cat mai multe postari!

    RăspundețiȘtergere
  29. mihaela ghelase4 decembrie 2012, 20:43

    felicitari si multumim pentru GA

    RăspundețiȘtergere
  30. Ca si aspect imi place frontul, e chiar culoarea mea preferata insa movul din partea dreapta este un pic cam sumbru.
    Articolele imi plac pentru ca sunt concise si ai foarte multe exemplificari cu poze.
    In rest, e totul bine.

    RăspundețiȘtergere
  31. Ca imbunatatiri ale blogului ai putea adauga articole ce pot ajuta persoane care se confrunta cu probleme de viata .Consider ca sunt foarte multe adolescente care se simt singure , au o situatie familiala precara , sunt triste ,simt nevoia sa vorbeasca sa se descarce dar nu au incredere in apropriati pentru as spune durerea .Cu postarea unor astfel de articole ne-am ajuta reciproc si am face schimb de experiente si cu siguranta multe dinte situatii ar fi lectii de viata pentru fiecare dintre noi. Postari legate de moda ,hairstyle,manechiua,beauty gasim pe foarte multe site-uri insa un articol ca cel la care fac referire mai sus nu .Ideea in asamblu este una buna depinde cum este privita .
    Mi-ar placea mult sa ne arati si cate un machiaj poate si un outfit:) ai putea sa ne mai arati un top al bijuteriilor preferate, in rest totul imi place, se vede ca iti place sa scrii , asta e un plus pentru un blog.

    RăspundețiȘtergere
  32. Monika Erzsebet5 decembrie 2012, 02:12

    Cum as imbunatati acest blog? pai..nu ar strica mai multa culoare, poate ca eu sunt o persoana vesela cui ii plac culoriile vii:)

    RăspundețiȘtergere
  33. Andreia Butnaru5 decembrie 2012, 02:22

    Imbunatatiri prea multe nu stiu ce sa zic, poate l-as face mai colorat ,acum cu sarbatorile as pune ceva specific , s arhiva as pune-o mai ssus , sa fie mai usor la cautat

    RăspundețiȘtergere
  34. felicitari draga mea! la cat mai multe postari frumoase :*

    RăspundețiȘtergere
  35. Eu as schimba imaginea de fundal. Mi se pare cam trista asta....stearsa. As pune ceva mai colorat..mai vesel :)

    RăspundețiȘtergere
  36. As schimba putin layout-ul, sa fie cat mai atragator, si as urca putin mai sus "Blog Archive", pentru o cautare mai usoara.

    RăspundețiȘtergere
  37. felicitari si la cat mai multi followers! daca vrei sa incluzi postari
    de genul "outfit of the day" sau ce se mai poarta in iarna asta :) gfc Hermina

    RăspundețiȘtergere
  38. Hmmm..nu prea ma pricep la bloguri sau cum ar trebui sa arate un blog. Imi place cum arata blogul ca si aspect, imi plac postarile si temele pe care le abordezi. Poate daca l-ai impodobi si pe el putin de Craciun ar fi super. :D

    RăspundețiȘtergere
  39. Cred ca tamplate-ul blogului ar arata mai bine intr-o alta culoarea si partea de sus imbunatatita!

    RăspundețiȘtergere
  40. Ana-Maria Cuciug5 decembrie 2012, 16:06

    Felicitari pentru toate zerourile :D

    RăspundețiȘtergere
  41. Ana-Maria Cuciug5 decembrie 2012, 16:09

    Sincer nu cred ca as vrea sa modific ceva la blogul tau ci doar as "ajusta" putin culorile si modul de asezare "in pagina" (insa asta tine de gustul fiecareia). Imi place ca este bine structurat si informatia exte accesibila.

    RăspundețiȘtergere
  42. Pai eu as organiza mai multe giveaway'uri pentru ca asa iti colectezi mai multe cititoare.Asa am ajuns eu sa citesc regulat anumite bloguri,prin intermediul giveaway'urilor :*:*

    RăspundețiȘtergere
  43. Cum as imbunatati blogul?I-as schimba tema, as alege una mai vesela (poate si pentru ca mie nu imi place deloc gri-ul), sus unde scrie ,,all made up " as scrie altfel pentru ca atunci cand te uiti iti ia ceva pana iti dai seama ce scrie (cel putin asa mi s-a intamplat mie). As face mai multe NOTD uri.:D

    RăspundețiȘtergere
  44. Poate niste poze sau colaje mai deosebite, ar imbogati imaginea blogului...sau schimbarea infatisarii blogului
    Sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere
  45. In primul rand, orice schimbare a blogului ar trebui sa te reprezinte pe tine si munca ta, deci cred ca cele mai bune decizii in acest sens le poti lua numai tu. Ceea ce eu personal as schimba ar fi imaginea background-ului sau fontul. Ceva mai colorat( gen aqua marin) mi-ar place sa vad. Vesel dar nu obositor ptr ochi.

    Multumim ptr giveaway, eu una sunt tare curioasa sa incerc noua gama a celor de la Cosmetic Plant.

    La cat mai multe like-uri si postari utile ptr noi! :D <3

    RăspundețiȘtergere
  46. postari mai multe, publicitate mai multa :)

    RăspundețiȘtergere
  47. inger_fara_harpa6 decembrie 2012, 14:56

    i-as adauga blogului o noua tema cu motive de Craciun

    RăspundețiȘtergere
  48. mihaela pojogu6 decembrie 2012, 16:54

    Din punctul meu de vedere: un aspect mai profi/template, aerisit, bine organizat, postari regulate cel putin ca si continut, lunea postezi make-up, marti reviiew, miercuri unghii, joi un subiect surpriza, etc Zic si eu.. Insa mi-ar placea sa ramana cu parfum de blog, nu de iz superficial de revista.
    La multe postari!

    RăspundețiȘtergere
  49. Blogul este foarte bine structurat si imi plac articolele de pe el. In schimb, eu as mai lucra la aspect. L-as face mai luminat si as mari spatiul pentru postari.

    RăspundețiȘtergere
  50. as vrea sa regasesc trucuri de machiaj simple si look-uri complete, machiaj+coafura+manichiura

    RăspundețiȘtergere
  51. Cred ca l-as imbunatati cu un al banner, ceva sa capteze atentia cand accesezi blog-ul.

    RăspundețiȘtergere
  52. mai multe review-uri ar fi utile
    fb Diamond Dust

    RăspundețiȘtergere
  53. Cred ca platforma pe care ti-e facut blogul nu iti permite sa afisezi data postarii unui articol (eu nu vad nicio data). Eu vad la inceput doar ora la care e postat articolul. O sugestie ar fi la final sa spui data la care ai facut postarea. Mie imi place intoatdeauna sa am un reper in timp.

    RăspundețiȘtergere
  54. buna! blogul arata ff bine, gen site ;) felicitari! as adauga poate "etichete" si as grupa tutorialele de make-up de exemplu, la aceasi eticheta pt a fi mai usor de gasit sau "produse pe care le recomand" alta eticheta
    fb axela stanciu like ;)

    RăspundețiȘtergere
  55. Fiindca vreau sa fii in topuri chiar stau si ma gandesc la ce ai putea face pentru a-ti face blogul si mai interesant si cred ca deja esti suficient de experimentata pentru a incarca videouri !!!


    Aici poate ca vin cu o parere mult prea personala, insa daca tot vrei sugestii, ti-o spun: Posturile tale sunt aerisite , o calitate poate pentru multe dintre pesoanele, insa pentru memoria mea vizuala si pentru mintea mea deloc aerisita, e nevoie de lucruri compacte, care sa poata fi analizate, scanate si memorate fara sa trebuiasca sa ma joc cu scrolul de prea multe ori, caci in acest fel primesc informatia fragmentat si cum rar ne amintim sa dam cate un defragm hargului din calculatorul nostru, cam asa ajung, si eu, cam rar sa am timpul si ocazia sa mai si sintetizez ceva.

    RăspundețiȘtergere
  56. Off ca i-am dat send si vroiam sa iti mai sugerez inca niste tematici ce ai putea sa le abordezi.
    Pe langa make-up am vazut ca tare iti mai place si manichiura si ma intrebam de ce nu incerci si cu tematici de ingrijire corporala?

    RăspundețiȘtergere
  57. Bianca Roxana Anitei8 decembrie 2012, 19:11

    Eu as schimba negrul din background, ma deprima negrul, dar poate tie iti place.As introduce o tema de sezon..asa cum ne infrumusetam casele si ne umplem sufletele de bucurie, mi-ar placea ca aceste sentimente sa se reflecte in tot ceea ce facem.

    RăspundețiȘtergere
  58. Imi place ca ai dat blogului nota de sarbatoare cu acele caciulite de la nume. Daca ar fi dupa mine as face postari cat mai diversificate pentru a atrage o categorie cat mai mare de persoane pe blog.(As scrie si despre ce promotii mai apar la produsele de haine de exemplu). Stiu ca este un blog mai mult de make up dar la un moment dat trebuie sa mai scrii si despre altceva nu numai despre produse de makeup si modele de machiaj.Mi-as dori sa vad o postare cu idei de machiaj de sarbatori. Si sa mai faci si manichiuri ca iti ies foarte bine.
    Sper sa nu mi- o iei in nume de rau ca am zis sa mai scrii si despre altceva, dar aceasta este parerea mea sincera.

    RăspundețiȘtergere
  59. Daiana-Petruta Vultur9 decembrie 2012, 11:18

    Mie imi place mult blogul asa cum este,singura chestie care imi bate la ochi este scrisul alternativ in engleza,mi se pare putin obositor,adica daca ai scrie postarea in engleza dupa ce ai scris in romana parca ar fii mai aerisit.Dar asta este doar o parere!Multumim de giveaway

    RăspundețiȘtergere
  60. Mi se pare un pic cam simplist, cam monotone culorile, griul inchis din extremitati si movul. Si faptul ca este complet gol, fara poze, sau fara niciun model pe margini.

    RăspundețiȘtergere
  61. Cum as imbunatati? Hm, cu mai multe postari NOTD :D

    RăspundețiȘtergere
  62. Stefania Petcu9 decembrie 2012, 23:16

    Cum as imbunatati blogul, nu cred ca sunt eu in stare sa raspund, dar imi spun si eu parerea, mi-ar placea o tema mai vie, plina de culoare, reviews, tinute, ai putea posta si si din alte domenii in afara de frumusete, despre gatit, cate o reteta care iti place tie in mod special,sa vorbesti despre locuri pe care ti-ar placea sa le vizitezi..

    RăspundețiȘtergere
  63. Calin Andreea Daniela10 decembrie 2012, 09:42

    Majoritatea postarilor tale sunt cu review-uri, cel putin de cand te urmaresc eu, as vrea sa vad si o postare prin care sa te cunoastem un picut :)

    RăspundețiȘtergere
  64. portraitinblack10 decembrie 2012, 10:42

    Buna, nu as schimba foarte multe, insa: as face bannerul putin mai mare si mai clar, arhiva as muta-o putin mai sus, pentru a fi mai rapid de cautat postarile.

    RăspundețiȘtergere
  65. Mi-ar placea sa vad cat mai multe LOTD-uri,imi place cum combini culorile , poate si ootd-uri daca vrei

    RăspundețiȘtergere
  66. Ioana Stanescu10 decembrie 2012, 15:21

    Multumirii pentru concurs!Sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere
  67. Adina-Mirabela Gavriloi11 decembrie 2012, 00:14

    Probabil as incerca sa il fac putin mai colorat,mai feminin!

    RăspundețiȘtergere
  68. Nico Nicolleta11 decembrie 2012, 11:48

    felicitari!! la cat mai multe postari si la cat mai multi cititori fideli :)

    RăspundețiȘtergere
  69. O sugestie de imbunatatire: optimizarea temei si pentru widescreen, imi apare pagina ta de blog pe mijlocul ecranului si o buna parte din lateralele ecranului sunt nefolosite.

    RăspundețiȘtergere
  70. Dorina Mariana Tarta12 decembrie 2012, 16:51

    E greu de spus ce-ar mai trebui facut pentru imbunatatire, ca blogul arata foarte bine. M-am uitat de cateva ori si nu am vazut sa ai o "casuta" unde sa introduc un anumit cuvant pentru cautare. Cand caut ceva anume, pe unele bloguri, scriu cuvantul si-mi apar mai multe postari.

    RăspundețiȘtergere
  71. In privinta blogului, singura mea sugestie ar fi inlocuirea
    header-ului cu unul care sa ilustreze ceva ce te reprezinta, care se
    incadreaza in tematica blogului si care se potriveste cu restul
    designului blogului.
    nume Rafflecopter: NICOLA

    RăspundețiȘtergere
  72. Adina-Loredana Rogin13 decembrie 2012, 14:59

    Felicitari..la cati mai multi ani de blogerit :)

    RăspundețiȘtergere
  73. Ca aspect, griul-negru de pe margini e un ic deprimant, dar cel putin nu e obositor si nu distrage atentia (mi s-a intamplat la alte bloguri, sa-mi fuga ochii de la text din cauza unor widgets, desene si modele);
    La continut chiar nu m-as baga, inteleg ca vrei un feedback si sugestii pentru imbunatatire, dar e blogul tau si scrii despre ce te intereseaza pe tine si ce vrei sa impartasesti cu altii; eu nu percep blogul ca pe emisiunile alea cu dedicatii unde fiecare vine sa ceara cate o melodie; publicul pe care il am (restrns cum e) revine fiindca ii place playlist-ul meu, accept criticile bine fondate, dar nu voi scrie despre ce nu cunosc si nu ma intereseaza. Desigur, aceasta e parerea mea.
    La ce imi place - felicitari pentru colaborarile cu Miu Miu si Mirela, e interesant de vazut cum trateaza o tema persoane cu preocupari diferite (machiaje, tinute, manichiura). Eu nu prea comentez la machiaje pentru ca nu ma pricep, doar admir si complimentele repetate cam in aceeasi forma devin ... repetitive. Avea la un moment disqus widget pentru like, acum cu stelutele nu se poate vedea de unde vin aprecierile :)
    Review-urile la produse de ingrijire sunt ceea ce citesc cu mai mult interes pentru ca asa evit dezamagiri si am mai multa siguranta ca voi cumpara un produs bun, mai ales dupa ce citesc mai multe pareri. Stiu ca blogul e axat mai mult pe machiaj si produse dedicate, dar tot am mai vazut cate o recomandare de crema, dischete demachiante, deodorant etc.

    RăspundețiȘtergere
  74. Felicitari! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de multi multi anisori de bloggerit ca sa ne incanti in continuare cu postarile tale minunate. Kisses!

    RăspundețiȘtergere
  75. Am uitat ca in Rafflecopter eram inregistrata cu contul de FB: Cristina Chitanu
    Duminica placuta!

    RăspundețiȘtergere

Back
to top