Câştigătoarele giveaway-ului de Paşti

Încep prin a exprima mulţumirea faţă de cei de la Boots România care m-au ajutat să vă ofer aceste trei paletuţe Fanomenal Eye Palette  No. 7 şi pentru că mi-au oferit şi mie una la fel. Apoi continui prin a-mi exprima dezamăgirea faţă de participante, care nu doar că nu au arătat interes aşa cum mă aşteptam, ci şi au trecut conturi false sau nu au respectat toate regulile. (CUM să pui "-" în locul tradiţiei pe care trebuia să mi-o spui, ştiind că asta e o condiţie OBLIGATORIE!?)
Din respect pentru cele care au fost corecte, le-am acordat ÎNCĂ o şansă fără să facă nimic în plus. Restul au fost descalificate. Totodată nu voi publica lista participanţilor pentru ca nu mai are rost să vadă toată lumea toate numele trecute cu roşu de mine. Aşadar, să vă spun cine se bucură de paletuţe:


Flori Corpaciu
Tone Monica
Paula Maria
Mihaela Cristina Pleşea
Felicitări fetelor! Mă bucur sincer că voi sunteţi cele pe care le-a ales Random.org, în special având în vedere că Flori a ghicit ce giveaway urma să organizez înainte să îi dau drumu, iar Monica este foaaarte activă pe pagina mea de Facebook. 

Aştept adresele voastre fetelor în 48 ore, care vreau să includă adresa completă, CODUL POŞTAL şi NUMĂRUL DE TELEFON la care puteţi fi găsite, întrucât paletuţele vor sosi prin curier. 

Cât despre giveaway-uri... din păcate am mai plănuit ceva pentru aniversarea de 3 ani a blogului, însă după, va trebui să fie ceva foarte special să mai organizez în curând. 

Until next time, yours,



CONVERSATION

5 comentarii:

  1. wow..ce veste frumoasa mi-ai dat..ce imi doream paletuta..arata asa de bine...multumesc muuuuuult!!! am fost cuminte pana la urma si a venit iepurasul :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari Monica :*

    RăspundețiȘtergere
  3. pe ce adresa sa-ti scriu?

    RăspundețiȘtergere
  4. [email protected] sau direct prin formularul de contact de pe blog :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari fetele :)

    RăspundețiȘtergere

Back
to top