Event: E.U.P.O.T. + Goodie Bag Haul! (ro only)

Trebuia să vă povestesc despre evenimentul de lansare al ONG-ului dezvoltat de Cleo împreună cu alţi câţiva tineri harnici.
Se făcea că în 27 aprilie, ne-am adunat o mână de bloggeriţe, fete pe care le ştiam deja de la întalnirea noastră oficială din noiembrie, dar şi fete pe care încă nu le cunoşteam.
 De ce ne-am întâlnit? Păi, în primul rând să o susţinem pe Cleo în lansarea noului ei proiect, la începutul evenimentului Cleo ne-a povestit despre cum a luat naştere ideea ONG-ului, că vor să facă evenimente pentru bloggeri şi de antreprenoriat, mai multe detalii puteţi citi chiar în articolul ei. Dar ne-am adunat şi pentru a afla mai multe despre acesta, pentru a asculta poveşti de viaţă inspiraţionale - organizatorii au adus-o pe Hedi Hoka, motivational speaker şi doctor în psihologie la UBB Cluj, o femeie incredibilă din punctul meu de vedere. Ea ne-a spus povestea ei, impresionantă de altfel, şi ne-a spus câte ceva despre încrederea în sine, cu ajutorul unor exerciţii tare drăguţe.
Am băut şampanie:
Am mâncat cupcakes:
Am făcut poze:
Trebuie să-i mai mulţumesc odată Teodorei pentru coafură ♥ 
 Şi-am primit cadouri:
 Iată ce-am primit:


Acest eveniment a fost realizat cu sprijinul Piano Cazola,Gourmet Cupcakes si Magique Parteneri oficiali:Sephora, L’OccitaneDeborahIvatherm , L’erbolarioOxyance,Max FactorLushCosmetic PlantEssence,ApivitaOnePAds WebdesignDrink StorePassion for stylish Life.
Until next time, yours,




CONVERSATION

6 comentarii:

  1. super cute coafuraaa :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumos...mi=a placut si articolul lui Cleo, a vorbit asa de furmos...

    RăspundețiȘtergere
  3. :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. hehe :D multumesc :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Super.
    Mi-ar placea sa particip si eu la un eveniment de acest gen.
    Cred ca iti da o stare de bine incredibila. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. lasa ca poate vii pe la noi odata ca nu esti chiar asa departe :*

    RăspundețiȘtergere

Back
to top