Photo Diaries - Week 4 - Food, Makeup and some awesome girls!

Cred că va trebui să vă obişnuiţi cu grămada de mâncare pe care o postez în articolele astea :)) Văd că devinde din ce în ce mai multă..nu ştiu de ce, nu mă întrebaţi :))
Luni 13.05.2013:
a fost ultima zi la Gimmy, însă sunt mândră că în ultima lună, datorită exerciţiilor fizice regulate pe care le-am făcut am slăbit 3 kg. Aşa că am ieşit de la sală, şi-am mers cu Diana în Iulius Mall, unde ne-am răsfăţat cu o salată de la SaladBox ♥
 şi-o îngheţată cu un leu de la KFC
De-acolo, ne-am dus şi prin Auchan, unde am dat de sticla de Cola Zero cu numele meu pe ea. Nu am cumpărat-o însă mi s-a părut tare amuzant. Păcat că-s fan Pepsi, nu Cola :))
 Tot luni am fost fericită să văd că pagina de Facebook All Made Up! by Aqua_Shell are acum 1300 fani ♥
Marţi 14.05.2013:
Mi-am început ziua redescoperind pensula pentru eyeliner de la Blank Canvas Cosmetics ♥
 Am făcut mici provizii de legume, portocale roşii, banane, brânză feta, iaurt, porumb şi brânză feliată,
Am scris (finally) despre evenimentul de lansare al ONG-ului E.U.P.O.T., aici.
Am primit nişte Yakisoba şi Seaweed din Japonia (deşi foiţele de alge am înţeles că sunt din Coreea, acestea fiind condimentate)
 şi-am mâncat la cină două sandwich-uri toast cu câte o feliuţă de brânză şi una de şuncă, sălăţică şi-un smoothie cu banane.
Miercuri 15.05.2013:
 Miercuri dimineaţa am luat iar micul dejun pe care-l de obicei, însă doar cu ardei, alte legume nemaiavând deşi cumpărasem cu o zi înainte :)) 
Seara, m-am delectat cu puţin tort de îngheţată Tiramisu, că taare bine arăta când l-a adus mama ♥
Joi 16.05.2013
Singura zi din săptămână în care nu am apucat să iau micul dejun, pentru că m-am trezit cu un telefon de la Teo că are de dat o probă de aranjat, pentru a se angaja la un salon, şi-am fugit cu ea să m-aranjeze :)
Rezultatul final a fost tare fain, şi-am zis că dacă tot sunt frezată, am făcut şi-un machiaj pe care l-am pozat şi pe care îl veţi vedea în curând pe blog.
Tot joi, am refăcut prăjitura Creme a la creme, şi a fost de asemenea succes încât până seara era gata!
Şi tot joi mi-am făcut o ditai salata acasă, în care am pus piept de pui la grătar, roşii, ardei, castravete, porumb, brânză feta, salată verde şi crutoane de pâine, cu un dressing uşurel de iaurt şi usturoi. 
Vineri 17.05.2013
 Am luat micul dejun şi-am fugit de-acasă, pentru a ajunge la festivitatea de absolvire a Laurei. A fost foarte frumoasă şi mi-a părut rău că nu am putut sta mai mult să o sărbătoresc, însă imediat după festivitate am fugit la orele de engleză. 
Când am ieşit de la copilul cu care aveam engleză, am avut inspiraţia să intru-ntrun outlet clujean şi să găsesc frumuseţea asta de bluziţă Vero Moda la 28 lei ♥ e destul de transparentă însă cu o bustieră sau un maieuţ alb pe sub arată foarte bine, sau cel puţin mie-mi place :))
Întoarsă acasă am avut ocazia să pozez de la geam unul dintre cele mai frumoase apusuri de soare din acest an, so far! 
 Sâmbătă 18.05.2013
Dis de dimineaţă m-am trezit şi mi-am pregătit o geantă plină cu farduri şi pensule, după care am plecat să machiez pe cineva pentru o nuntă. Doamna respectivă a fost foarte încântată de rezultat, însă din păcate nu m-a lăsat s-o pozez. De-acolo, fiindcă eram în cel mai cocoţat cartier din Cluj, am făcut cu telefonul o poză încercând să v-arăt ceva din privelişte, dar nu se văd prea multe :(
Apoi am fugit să mă văd cu-o altă Laura, care se tot supăra că nu apuc să mă întâlnesc şi cu ea. Din păcate n-am putut să stau mai mult de 10 minute cu ea, întrucât iar am fost pe fugă. 
Ajunsă acasă, m-am apucat de scris. Am postat aici un review despre un fard mono NYX şi-un fard cremă tot NYX
Duminică 19.05.2013
Ieri a fost zi de răsfăţ. Am început-o mâncând la micul dejun o felie de tort, pentru că fratele meu, în weekend-uri e ospătar la o sală de nunţi, şi a primit de la miri o bucată maaare de tort. NU faceţi ca mine!! tortul nu e mic dejun :))
Tot dimineaţă am postat o manichiură, făcută cu oja Sephora şi top coat-ul Essence primite la evenimentul lui Cleo. Sparkle for two aici sau click direct pe poză.
La prânz, am făcut cartofi noi în cuptor cu carne de pui marinată în condimente, şi-am alăturat o salată de varză mâncării
Apoi m-am machiat, natural, şi-am plecat la încă o tură de engleză cu copii.
Mai spre dupămasă am sărbătorit-o pe Luiza împreună cu LauraCleo, şi Dia. Am băut limonadă cu diferite fructe, am mâncat papanaşi prăjiţi şi ne-am distrat de minune când am văzut că Luiza şi-a cumpărat EXACT aceeaşi chestie pe care noi i-am luat-o cadou. Nice touch, nu?

Voi ce-aţi făcut săptămâna trecută?

Until next time, yours,



CONVERSATION

13 comentarii:

  1. La finalul postarii, trebuie sa recunosc ca ma doare stomacul de pofta deja :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce poze "delicioase"! Super toate! Eu abia am venit de la munca si cand am vazut postarea nu stiam la care fel de mancare sa ma uit mai intai :)) Bluzita de la Vero Moda e superba, sa o porti cu placere.

    RăspundețiȘtergere
  3. mai, eu te-am avertizat, daa?? :))) :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai avut o saptamana plina. :)
    Desi ne-ai avertizat, tot m-am aventurat si ti-am facut o vizita iar acum mi-e atat de foame...;))
    Pupici si o saptamana frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce saptamana agitata, dar frumoasa! Mi-ai facut o maaare pofta cu prajitura de joi, drept pentru care in weekend o sa o fac si eu! :))

    RăspundețiȘtergere
  6. yummy!!
    salate am facut si eu asemanatoare ca ale tale :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Ma bucur ca nu am luat inca cina.:)) Dar urmeaza acum. Doamne cate bunatati, salivez pe aici :))
    Prajitura aceia creme a la creme arata tare dar tare bine. Nici nu imi mai amintesc ultima data cand am mancat o prajitura :))
    In legatura cu Vero Moda, e tot in aceiasi locatie din Polus ca inainte. Am patit ceva dubios zilele astea cand am fost in Polus. Intrand prin magazine m-am gandit sa intru si la Vero Moda si vad sigla dar cand intru in magazin sunt ferm convinsa ca nu am intrat unde trebuie ;))

    RăspundețiȘtergere
  8. :)) o saptamana faina si tie :*

    RăspundețiȘtergere
  9. e geniala! nu am crezut ca o sa imi placa asa de mult :D e asa de simplu de facut si nici nu iti trebuie ingrediente multe ♥

    RăspundețiȘtergere
  10. oo deci te-ai tratat bine si tu ♥ eu adooor salatele! Defapt, acum cand iti raspund chiar mananc una :))

    RăspundețiȘtergere
  11. asta asa e :D

    RăspundețiȘtergere
  12. nici nu stiam de Vero Moda.. merci ca mi-ai zis :*

    RăspundețiȘtergere
  13. pofta buna, eu abia ce am postat despre :))

    RăspundețiȘtergere

Back
to top