Photo Diaries - week 13 - Low on pictures!

Să-mi fie cu iertare pentru întârziere, mă motivez mai greu să scriu zilele astea. Cam atât am de spus la începutul acestei postări.  Ah ba nu! Am observat că-s mai productivă când scriu postările la 12 noaptea... după cum v-aţi dat seama şi voi, cred, având în vedere ultimele săptămâni când am postat doar în toiul nopţii.
Luni 15.07.2013:
Încep săptămâna cu mâncare, aşa cum v-am obişnuit :)) aveam poftă de nişte paste picante cu pui, aşa că am luat repejor ingredientele şi-am făcut paste cu hot pepper şi pui.

Tot luni am fost prinsă într-o rupere de nori ce m-a ţinut prizonier într-un gang în centrul Clujului, cu umbrela ruptă de vânt. Nu am poză, evident, însă după ce s-a potolit vremea, am vizitat-o pe Sabina la serviciu
 Am aşteptat să iasă din tură şi-am mers s-o cunosc pe Penny:
 Sabina: "Penny stai calmă să-ţi facă Anca poză!" Penny: "NO!" She's a cutie though! ♥
 Pentru că se făcea destul de târziu şi ploaia nu se mai oprea, am mâncat cu Sabina, mâncare chinezească.
Marţi 16.07.2013:
Am vizitat alte pisicuţe, la Diana acasă. ♥ Look at these sleepy heads! sunt adorabile!
Miercuri 17.07.2013:
Miercuri a fost ziua mamei mele şi i-am făcut Tiramisu împreună cu fratele meu. Am făcut-o să plângă puţin cu postul de pe Facebook  dar asta pentru că ştie cât o iubesc şi cât îmi doresc să fie fericită.
Joi 18.07.2013:
Am încercat să fac nişte poze în timp ce-mi aranjam sprâncenele, ca să vă arăt că se poate lucra cu ele chiar şi atunci când sunt subţiri, rare, blonde şi pe de-asupra inegale de la natură. Încă nu promit că va ieşi o postare din asta, însă mă străduiesc :)
Vineri 19.07.2013:
Am postat o manichiură tribut pentru Talia Joy Castellano, care a pierdut lupta cu cancerul însă ne-a arătat tuturor cât de mult contează atitudinea ta asupra problemei. Vedeţi aici postarea.
Sâmbătă 20.07.2013:
 HOT AND SPICY!  cel mai mic şi mai iute ardei pe care l-am gustat vreodată! Am o plantă în ghiveci şi trebuie să mărturisesc că pe cât e de mic (are maxim 3 cm lungime), nu îl pot mânca tot, cu toate că ador mâncarea picantă. După ce am muşcat din el nu am mai simţit niciun gust aproape o jumătate de oră! :)) Voi mâncaţi picant?
şi cum nu m-am mai machiat de ceva vreme, m-a apucat dorul fix DUPĂ ce a apus soarele! m-am jucat un pic cu culorile pe un ochi, fără să aplic tuş, rimel şi tpoate cele.
Duminică 21.07.2013:
Am făcut IAR Creme a la creme! Reţeta am postat-o pe pagina de Facebook, AICI şi vă rog dacă o faceţi şi voi, să-mi puneţi o poză pe wall şi să-mi ziceţi dacă v-a plăcut!

şi cam atât.

Until next time, yours,



P.S. Nu uitaţi de concursul de pe pagina de Facebook. Vă invit să participaţi dacă n-aţi făcut-o deja! (Citeşte regulamentul şi participă aici!)

CONVERSATION

7 comentarii:

  1. la multi ani mamei ! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Gata , nu mai tine figura ..... o sa fac prajitura !

    RăspundețiȘtergere
  3. So many kitttieeees!!! I wuf kitties <3 Si tiramisu, doamne de cand n-am mai mancat.

    RăspundețiȘtergere
  4. pisiiii :X:X:X:X

    RăspundețiȘtergere
  5. multumesc :*

    RăspundețiȘtergere
  6. chiar te roooog! :*

    RăspundețiȘtergere
  7. :D hehe

    RăspundețiȘtergere

Back
to top