Photo Diaries - Week 15 - A TENT in the house?!?

Încep să mă gândesc dacă să renunţ la rubrica asta... Observ că îmi ia din ce în ce mai mult timp să mă mobilizez să postez şi asta nu e ok. Astea fiind zise, săptămâna trecută:
Luni 29.07.2013:

Am gătit legume mexicane cu piept de pui;
M-am treziz cu ditai cortul în mijlocul casei - fratele meu se pregătea de camping în Apuseni şi s-a gândit să-şi cureţe cortul în hol.
Marţi 30.07.2013:
Din plictiseală, mă gândeam să fac ceva model pe unghii cu urme de lăbuţe. N-a ajuns pe unghiuţe, dar ce ziceţi? Seamănă a lăbuţe?
Am ieşit la o plimbare şi am venit acasă cu o ascuţitoare (pe care regret că am cumpărat-o că nu ascute absolut deloc) şi un creion ADA în culoarea mint.
Mi-am pus pe unghiuţe Exotic Dream de la Farmec, şi le-am ornat cu câte o pietricică. (Ah, unghiuţa mea.... ce frumoasă era ea întreagă! veţi înţelege Dumincă de ce).
Miercuri 31.07.2013:
Bună, Mă numesc Anca şi sunt dependentă de pensule pentru machiaj! (numărul lor depăşeşte 100 şi le-am spălat pe toate, în 3 tranşe mai exact).
M-am întâlnit cu Diana şi Georgiana, cu care m-am plimbat până la poşta vamală şi apoi până la un McDonalds (mi-am luat un shake cu mango şi ciocolată because how can I say no to mango and chocolate??), unde am început să scormonim cu plăcere în coletele ridicate! Erau de la ELF din State, comandate prin cineva. Primul lucru pe care l-am observat a fost multitudinea de fard spart din colet, iar după intense cercetări am găsit vinovatul:
Rest in peace little one! T_T
În urma scormonitului m-am ales cu 4 primere ELF (o fată conştiincioasă TREBUIE să-şi facă rezerve de singurul primer care îi face fardurile să reziste pe pleoape - ştiu că pentru multe dintre voi acest primer nu-şi face efectul, dar pentru mine e incredibil. Niciun alt primer încercat nu a rezistat ca ăsta.)
Şi m-am transformat într-o DIVĂ, pentru că nu mi-a picat bine shake-ul de la Mc şi simţeam nevoia să....scot gaze pe gură (not a pretty picture, I know! Sorry!)
Joi 01.08.2013:
Am făcut şi înfulecat palaneţe cu prune. Pentru acelea dintre voi care nu ştiu ce e ăla palaneţ, imaginaţi-vă un fel de brânzoaică, doar că în loc de brânză are bucăţi de prune, varză călită sau cartofi - deşi există şi palaneţ cu brânză şi nu e brânzoaica) 
Am postat favoritele lunii iulie, click aici sau direct pe poză pentru a le descoperi.
Vineri 02.08.2013:

Am început o lună nouă, folosindu-mă în mare de produsele favorite ale lunii trecute, plus achiziţiile de care ziceam mai sus.
Am ridicat 3 colete de pe Romwe. Dacă vreţi să le vedeţi mai detaliat, spuneţi-mi şi rezolv.
Cookie Cam!
Sâmbătă 03.08.2013:
Am luat micul dejun (sandwich toast cu şuncă şi caşcaval şi legume proaspete) - apropo de asta, am observat că obişnuiesc să creez rutine din orice fac! Astfel, dacă-mi place un fel de mâncare, ajung să obsedez şi să mănânc acelaşi lucru până mă satur.
♥Pensulicile mele sunt all clean and pretty! ♥ După 3 reprize de spălat, abia Sâmbătă am reuşit să le am pe toate curate şi uscate.
Ice cream time! Pentru că a fost cald şi pentru că... caramel cu topping de caramel! 'nuff said!
Duminică 04.08.2013:
Ouchie! Anca made a boo boo! Nu luaţi în seamă pielea uscăcită şi cuticulele în stare jalnică. Ce-am făcut? simplu! Curăţam cartofi cu un dispozitiv de-ăla şmecher de curăţat şi mi-a alunecat direct prin unghie. Ceea ce vedeţi voi urât pe unghie şi piele este amidonul din cartofi care s-a uscat pe mână când curăţam cartofii.

Aşa mi-am încheiat eu săptămâna trecută. Voi ce-aţi făcut? Şi încă ceva: să mă străduiesc să ţin rubrica asta în viaţă sau n-are rost?

Until next time, yours,

CONVERSATION

24 comentarii:

  1. Ouch! Si eu am patit sa imi mai alunece dispozitivul de curatat cartofi, dar nu am patit-o asa rau niciodata :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Woooow, ce de pensuleeeee!!!!
    Imi pare tare rau de unghiuta ta :(

    RăspundețiȘtergere
  3. dupa cum ziceam sunt dependenta de ele :)) De-as putea sa-mi cumpar in fiecare zi, mi-as cumpara! multumesc

    RăspundețiȘtergere
  4. nici eu n-am patit-o asa :| acum unghia mea ciuntita asteapta sa creasca... o sa dureze o vreme! :(

    RăspundețiȘtergere
  5. nici nu stiam de shakeul cu mango :))

    RăspundețiȘtergere
  6. ce de pensulici <3 cele negre le am si eu cred. Sunt din Haotic?:D

    RăspundețiȘtergere
  7. N-ai nevoie de 4 primere :P nu vinzi unul :))?

    RăspundețiȘtergere
  8. now you know! ^.^

    RăspundețiȘtergere
  9. nu nu, cele negre simple sunt de pe Romwe :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Are you f**king kidding me? :))) mi-am luat 3 la pretul unuia din Ro, nu le dau nici sa-mi dai in cap! :))) sunt egoista stiu :))) Iti trimit un pupic though! pe gratis! :*

    RăspundețiȘtergere
  11. sunt asemanatoare si ale mele :) cel putin aparent, nu stiu daca si la calitate :D

    RăspundețiȘtergere
  12. n-as putea sa-ti spun :( nu le-am vazut/incercat pe cele din haotic. Te pup

    RăspundețiȘtergere
  13. Nici sa nu te gandeti sa renunti !!! Ador rubrica asta :D

    RăspundețiȘtergere
  14. Cate pensule ai :X:X

    RăspundețiȘtergere
  15. Bine ca nu sunt singura care isi "taie" unghiile cu chestia de curatat cartofi :)). Cred ca singurul motiv pentru care nu am atatea pensule cate ai tu e ca ma gandesc ca trebuie sa le si spal la un moment dat, altfel ar creste colectia in fiecare luna :). Pastreaza rubrica si daca postezi mai rar, mie cel putin imi plac postarile de genul asta.

    RăspundețiȘtergere
  16. ah deci ai patit-o si tu cu dispozitivul ala! :)) de la pensule nu pot sa ma abtin! :))) noroc ca de obicei nu le spal toate odata :)) te pup

    RăspundețiȘtergere
  17. nu-s de-ajuns!! :))

    RăspundețiȘtergere
  18. hehe, merci :* am sa ma straduiesc in continuare atunci!

    RăspundețiȘtergere
  19. Nu pot sa cred ... 100 de pensule! Ce multe ai!!!

    RăspundețiȘtergere
  20. defapt e putin peste 100, dar cine numara? :))

    RăspundețiȘtergere
  21. La capitolul ascutitoare cosmetice, ti-o recomand pe cea de la essence. 5 lei si ai rezolvat problema. Ascute orice, chiar si creioanele Jumbo. Si au un betisor cu care sa cureti creionul ramas in ascutitoare.
    Cum arata poza cu pensulele! Ma blochez cand vad o astfel de poza!! Ma hipnotizeaza! :)) Eu am 31, acum le-am numarat. :)) Din care ai mai multe, pt ochi sau pt fata?

    RăspundețiȘtergere
  22. Doar sa ajung la un stand essence si-am sa-mi iau. Merci :* Referitor la pensule, am in jur de 30 pensule de fata, aproximativ 65 de ochi si restu buze si baghetute pentru sprancene ^.^

    RăspundețiȘtergere
  23. oai...ultima poza e horror. Mi s-a facut pielea gainii :( I think it hurts like hell :(

    RăspundețiȘtergere
  24. it did :( dar acum creste inapoi ^.^ peste cateva saptamani I'll have my pretty nail back

    RăspundețiȘtergere

Back
to top