Beauty Blogger Resolutions! (Tag?)

Recent am citit un articol (aici) care conținea 25 întrebări pe care trebuie să ți le pui înainte de anul nou. Pentru că multe dintre ele sunt pertinente, m-am gândit să le transform într-un posibil tag pentru beauty bloggers, iar dacă nu, măcar pentru mine. Întrebările ajută la formarea unor rezoluții de anul nou și sună cam așa:

  1. Care este postarea de care sunt cea mai mândră anul acesta?
Sunt foarte mândră de două postări care au legătură oarecum. Primul este Monday Challenge: Alter Ego pentru că acolo v-am arătat „alter ego-ul meu, cineva cu mult mai puternic şi mai influent decât sunt eu în majoritatea timpului. Partea asta din mine iese de obicei când am foarte multă încredere în cum arăt, în cum mă comport sau în ceea ce ştiu, după caz” (da...m-am citat eu pe mine, știu..lame).
A doua postare de care sunt tare mândră e cea prin care m-am înscris la Școala de Blogging L'Oreal. Nu am fost aleasă ca participant, însă ce am scris acolo rămâne valabil: „Câteodată, tot ce ai nevoie pentru a fi încrezătoare e un ritm bun pe care să pășești!”. (Vezi aici postarea)


2. Care este postarea de care sunt cel mai puțin mândră anul acesta?
Nu am postări publicate de care să fiu dezamăgită, întrucât nu public dacă nu le văd suficient de bune. Am în schimb chestii nepublicate, pe care intenționam să le public și pe care le-am amânat până au „expirat”. Poate am să fac odată o postare/serie din dosarele trecutului.


3. Cum pot deveni un blogger de beauty mai bun?
Un blogger mai bun, pentru mine e un blogger mai conștiincios! Sper ca în anul care vine să pot să îmi organizez timpul în așa fel încât să postez pe blog în mod regulat.

4. Unde simt că nu pot avansa?
Am de avansat la capitolul unghii și la capitolul păr. Dacă la unghii simt că în timp pot deveni mai bună, la păr sunt dezastru! Când vine vorba să fac părul meu am nu două ci zece mâini stângi! Cred că sunt fără speranță, însă nu voi înceta să încerc!

5. Câtă pasiune pun în blogul meu?
Multă. Îmi iubesc blogul, și nu cred că voi renunța curând la el. Intenționez să-i sărbătoresc deceniul de existență în 2020! Câtă pasiune arăt prin blogul meu e altă poveste, pentru că intervin factori ca oboseala, timpul lipsă sau lenea (de-ar durea lenea asta...)

6. Ce lecții am învățat din blogging?
Am învățat că este important să ai conținut, nu doar idei; am învățat că e foarte important ca pozele să reflecte realitatea cât de mult posibil; am învățat că se pot face lucruri minunate cu puțină voință; am învățat că sunt oameni superbi, care merită tot respectul pentru ceea ce fac și am învățat că există oameni care nu ar trebui să existe.

7. Când am fost cea mai creativă/inspirată?
Nu știu cum se face, dar asta se întâmplă întotdeauna când nu am timp să mă ocup de idei. De obicei le scriu pe o foaie și apoi le tot amân până își pierd din strălucire. *Trebuie să mai lucrez la partea asta!*

8. Ce proiecte am dus la final?
Am dus la final cu mare drag Monday Challenge, o serie de provocări făcute în colabrare cu Miu Miu și Pardonne-moi Ce Caprice și-am făcut și „un sezon” de Photo Diaries.

9. Cum/De ce am procrastinat?
Cum e simplu. Am tot amânat și iar amânat. Am o aplicație pe telefon ce-mi tot aduce aminte chiar în momentul ăsta că trebuie să scriu un review...sub scrie amânat 14 zile. De ce am procrastinat e mai complicat...nu, nu e! Pentru că mi-a fost lene, pentru că aveam lipsă de inspirație, pentru că preferam să caut scuze decât să mă apuc de treabă. Intenționez să schimb asta.

10. Cum pot să îmi restructurez timpul?
Când vine vorba de blog, cred că cel mai ușor ar fi să organizez un program și să postez conform programului. În restul timpului trebuie să fiu mai chibzuită și să știu să-mi stabilesc prioritățile.

11. Am permis fricii de eșec să ia controlul asupra acțiunilor mele?
Aproape că da! și în materie de blogging și în viața personală. Am ales să risc însă și de cele mai multe ori riscul mi-a fost răsplătit. Au fost și eșecuri, dar m-am bucurat că am încercat și că nu am rămas cu întrebare „cum ar fi fost dacă...”

12. Care sunt obiceiurile la care trebuie să renunț?
Trebuie să renunț la lene! Clar! mai trebuie să renunț la a „uita” să-mi îngrijesc unghiile, la obiceiul enervant de a da oja jos folosindu-mă de cealaltă unghie.

13. Care sunt obiceiurile pe care trebuie să încep să le practic?
Trebuie să am mai multă grijă de mine și de ceea ce fac. Să (re)încep să practic sport, să (re)încep să mănânc sănătos și să încep să mă simt bine în pielea mea.

Mi-am pus așadar 13 întrebări despre 2013. În urma acestor întrebări am formulat rezoluțiile anului 2014 pentru mine:
*să îmi organizez timpul mai bine;
*să folosesc din plin produsele pe care le am;
*să mă ocup de blog așa cum îmi doresc să mă ocup, nu cum mă lasă lenea;
*să mă folosesc de sport și de un stil de viață mai sănătos pentru a deveni mai fericită în propria piele;
*să comunic mai mult cu oamenii ce mă înconjoară;
*să gândesc (în continuare) pozitiv.

Ale voastre rezoluții care sunt? Vă invit dragele mele bloggerițe să vă puneți și voi aceste întrebări pe blog sau nu. și ca să transform asta într-un tag, am să provoc chiar eu câteva fete: Ana, Anca, Dee, Anda, Aurora, Cleo, Luiza, Miu Miu, Mirela și pe orice alt blogger care citește postarea!

În final, vă urez un an nou fericit și plin de împliniri, atât în online, cât și în offline! (sting lumânarea!)


Until next year, yours,

CONVERSATION

22 comentarii:

  1. Iti multumesc mult pentru tag, il voi onora cu drag pentru ca mi-a placut mult postarea si pentru ca vine de la tine.
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Haha si eu sunt dezastruoasa cand vine vba de par :)) Te pup Anca, un an nou superb! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc iubita *

    RăspundețiȘtergere
  4. Te pup si eu draga mea! :* An nou fericit si vreau sa vad raspunsurile intrebarilor si pe blogul tau! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  5. Mutumesc! :* Iti urez un an nou fericit, sper sa ne revedem in 2014. Tag-ul tau a fi urmatoarea postare. :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa ai un an frumos si care sa-ti aduca numai impliniri! (o fraza din cele de mai sus mi-a mers la suflet)

    RăspundețiȘtergere
  7. Camelia, un an la fel de frumos iti doresc si eu! Te pup! Poate vei raspunde si tu intrebarilor de mai sus ^.^

    RăspundețiȘtergere
  8. Tare mi-ar placea sa ne revedem! Poate pe la Cj? :D te pup scumpa :*

    RăspundețiȘtergere
  9. asa bine imi pare ca te-am cunoscut :*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  10. si mie imi pare foarte bine! >:D< desi inca ma simt prost ca n-am putut sa-ti raspund la mesaj in seara aia la hotel :)) puteam sa petrecem ceva mai mult timp vorbind :)) :*

    RăspundețiȘtergere
  11. Thank you sweetie, ma apuc maine de el! :*
    Chiar imi plac intrebarile! <3

    RăspundețiȘtergere
  12. Salut! Ti-am descoperit acum ceva timp blogul si stiu ca am citit ca te uitai la 2 seriale, unul a fost once upon a time si al 2-lea.. nu mai tin minte cum se numea, stiu ca mi-a placut cand ma uitasem pe imdb. Acum parca mi-e mult prea lene sa ma uit la toooot blogul din nou. Poti te rog sa ma luminezi? :)
    http://allaboutmakeupandbeauty.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere
  13. uuh abia astept sa citesc :*

    RăspundețiȘtergere
  14. ohoo draga mea, eu ma uit la mai mult de doua seriale :)) Iti multumesc pentru vizitele de pe blog Uhm... poti sa-mi dai un indiciu macar despre ce gen era vorba? tot sf-istic?

    RăspundețiȘtergere
  15. Stiu ca era ceva comedie si girlish, in niciun caz nu era sf :( Poate imi spui cateva nume si ma uit pe net la trailere, sa-l 'redescopar', in fine, stiu ca incepusei sa-l vezi dupa once upon a time.

    RăspundețiȘtergere
  16. uh... 2 broke girls? Beauty and the beast? Drop Dead Diva? Nu-mi vin in cap altele acum, care sa le fi inceput recent ..dar sigur am zis pe blog si nu pe FB? :))

    RăspundețiȘtergere
  17. uh uh stai...New Girl? :))

    RăspundețiȘtergere
  18. Drop dead diva! Muuultumesc multumesc! La restul ma uitam deja :D multumesc pentru raspuns!

    RăspundețiȘtergere
  19. cu mare drag :) vizionare placuta :D

    RăspundețiȘtergere
  20. E a doua oara cand iti citesc rezolutiile.Poate vei intra pe blog sa le citesti si pe ale mele.Intre timp vreau sa-ti spun ca am scris un articol despre un produs casnic de curatat, foarte eficient, si firma ofera cadou acel produs unei persoane.Tot ce trebuie sa faci e sa comentezi la acel articol si poate ai noroc.Te pup

    http://tweetsome.blogspot.ro/2014/01/review-domi-amoniacal-limpiador-general.html

    RăspundețiȘtergere
  21. Si eu tot cu timpul am probleme, dar pentru anul asta, mi-am propus si eu sa fiu mai 'prezenta' :P Pupic! :*

    http://colorspiritattitude.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere

Back
to top