duminică, aprilie 19, 2015

TAG: Cât valorează fața mea?

Aveam emoții pregătind postarea asta. Am fost tagguită de Anca și îi mulțumesc că mă provoacă în continuu la taguri interesante! Nu știam dacă să mă aștept la sume mari sau mici și e de menționat că am luat în calcul prețul întreg al produselor pe care le folosesc (unele dintre ele le-am cumpărat la o mega reducere, altele sunt cadouri). M-am împotmolit doar când a venit vorba de rujuri, unde le cam alternez. Am ales cele mai folosite 4 rujuri în perioada asta și le-am făcut o medie aritmetică pentru a calcula cât de cât corect. Hai să vedem ce se întâmplă pe fața mea:



  • CC Cream Gerovital: 17,88 lei - Iubitul meu CC Cream de la Gerovital Happiness se așează tare coforabil pe tenul meu, în fiecare zi. 
  • Sleek Faceform Light: 62 lei - Mi se terminăăăăăăăăăăă! Partea proastă e că se termină doar pudra de contur și după ea urmează iluminatorul. Blush-ul Rose Gold deja îl am de două ori. Trebuie să găsesc o soluție de compromis să îl pot recumpăra! 
  • MUA eyebrow kit (amestecat cu nuanța maronie care dispare deja din Glamour Days): 3,5 lire + 4 lire se transformă în 47 lei.  Noroc că mai folosesc și din fardurile celelalte câteodată!
  • ELF eyelid primer: 9 lei - cel mai basic primer existent pe piață, pentru mine funcționează numa' bine. 
  • NYX Jumbo Pencil MILK: 27 lei - primit defapt cadou de la o colegă, îmi înviorează culorile fardurilor atunci când trebuie. Când nu, stă frumușel pe conjunctivă să-mi mărească optic ochii și să-i facă să pară odihniți. 
  • It's Judy Time palette BHCosmetics: (19,95 Euro) 88 lei - Aici am avut un noroc teribil! Eu am plătit defapt doar 35 lei pe paletă și transport, pentru că am prins o mega reducere și la transport m-am cuplat cu alte bloggerițe frumoase și însetate de farduri. 
  • BHCosmetics Gel Eyeliner: (7,95 euro) 35 lei - Și pe ăsta l-am luat la reducere, împreună cu paleta de mai sus. A costat doar 5,33 euro, adică vreo 24 lei. Urmează să îl recenzez curând, sunt chestii de discutat despre el. 
  • Rimel Melkior Extra Volume: 29,90 lei - Primit la BBM3 Cluj, mi-a încântat genele de la prima folosire. 
  • Ruj asortat (?!?): 25 lei - bine, aici am ales cele mai purtate 4 rujuri și le-am făcut media aritmetică de-a ieșit așa. Inglot Sleeks Cream (40 lei), Melkior Glossy Lipstick - Cosmopolitan Red (39,90 lei), KIKO round lipstick - 908 (2-3 euro / ~ 13 lei) și MUA Lipstick (1 liră/ ~ 6 lei). 
TOTAL: 340,78 Lei 

dacă calculez prețul real al produselor. Dacă ar fi să calculez reducerile găsite, aș mai scăpa de niște „valoare”.  

Reacția mea: E oarecum OK. Având în vedere că sunt produse pe care le folosesc în mod constant și că scot un număr destul de mare de utilizări din fiecare, mă declar mulțumită. 

Pentru că am spart deja o oglindă și-mi sunt de ajuns 7 ani de ghinion, nu vreau să risc să nu dau tagul mai departe (hihih) și vreau să citesc valoarea fețelor Anei, Dariei, Mayei, Laurei și Cleopatrei! 

Acum sunt curioasă și de fețele voastre valoroase! Anunțați-mă și pe mine în comentarii cât valorează fața fiecăreia dintre voi și care e reacția voastră legată de suma obținută. 

Până data viitoare, a ta,

 

10 comentarii:

  1. Aleluia femeie! ti-a luat oleaca. :))

    RăspundețiȘtergere
  2. acum ma apuc sa-mi calculez si eu! :D

    RăspundețiȘtergere
  3. hihi! :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Iarta-maaa! L-am vazut tarziu! :))) :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Suma asta mi se pare rezonabila. Am citit persoane cu 1100 lei si parca totul pare cam tras de urechi.

    www.rokolla.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  6. De ce nu prea ai folosit blush ul din paleta Sleek faceform? :D arata asa de bine din ce am vazut in swatch uri (inca n am apucat sa pun gheruta pe vreun produs Sleek) <3
    Ma bate gandul sa-mi iau si eu cc cream ul Gerovital; l-am vazut ieri in Cora si miroase super; gradul de acoperire nu ma lasa inca sa-l cumpar :)
    Te puuuup, Anca!

    RăspundețiȘtergere
  7. Poate fi reala si suma de care vorbesti tu daca persoana respectiva foloseste strict produse profesionale, high end sau de lux. Totusi un fard Chanel , un rimel Lancome sau un fond de ten NARS costa :) si astea-s doar exemple.

    RăspundețiȘtergere
  8. pentru ca sunt o telemea scufundata in inalbitor si arata teribil pe mine daca nu ma "afuma" putin soarele :)) e superb blush-ul, si mie-mi place, dar din pacate nu ma avantajeaza intotdeauna. In alta ordine de idei, de ce nu te lasa gradul de acoperire? E medium buildable! e prea frumos sa nu il incerci Anca! Te pup si eu!

    RăspundețiȘtergere
  9. Voi face si eu acest tag, sunt curioasa ce o sa iasa :D

    RăspundețiȘtergere
  10. sa-mi lasi si mie linkul! Tare-s curioasa! ^.^

    RăspundețiȘtergere