Beautycast express: Showroom cu cosmetice de lux în Cluj


Piața cosmeticelor de lux din Cluj-Napoca este pe cale să crească cu încă un magazin de cosmetice. Canar.ro deschide primul showroom la Cluj mâine, 26 mai. Aceștia vor avea la vânzare produse cosmetice din clasa de lux, cu garanția originalității. Alături de Canar, se va lansa, în aceeași locație și showroom-ul Bautura-online.ro, care comercializează băuturi alcoolice tot din categoria de lux. 

Magazinul este amplasat pe strada Calea Turzii nr. 162-168 și este disponibil și online. Retailerul susține că are „preţuri accesibile și cele mai mici de pe piața din România pentru cele mai renumite branduri de beauty și băuturi alcoolice rafinate.”

În cadrul unui comunicat de presă transmis azi, Anthony Scheffers, managerul International Brand Stores Netherlands, a declarat că „Din păcate asistăm la o invazie de produse contrafăcute pe piața din România, iar cele mai importante magazine online de "Make-up and Beauty" se luptă cu o concurență neloială, dar mai ales investesc foarte mult în educarea clienților. Piața cosmeticelor și parfumurilor de lux reprezintă 13% din totalul industriei de profil în România și este în continuă creștere. Consumatorul român se schimbă încet, dar constant și devine tot mai interesat și mai constient. Un aspect important pe care l-am descoperit in România este acela ca pentru majoritatea consumatorilor primeaza calitatea. IBS a fost întotdeuna un importator și un distribuitor de produse cosmetice de top, vindem in principal nume de marcă, cum ar fi Chanel, Dior, YSL, Lancome, Guerlain, Shiseido etc. Legat de piața de produse cosmetice, în Romania există un potențial de creștere imens, iar rolul nostru va fi să educăm consumatorul român pentru a înțelege beneficiile unor produse cosmetice de calitate.

Scopul este de a aduce profesionalismul, comerţul de calitate în România, printr-o cultură organizaţională centrată pe client, produse de calitate, 100% originale şi servicii de primă clasă.
International Brand Stores este companie lider importatoare de băuturi, parfumuri, cosmetice. Astăzi holdingul IBS are ocazia să activeze și să colaboreze atât la nivel european cât și la nivel global, fiind unul dintre cei mai mari distribuitori de produse cosmetice și alcool.

Retailerul lucrează cu cele mai cunoscute depozite din Europa în care se depozitează și apoi se transportă bunurile în diverse țări. IBS garantează originalitatea produselor, profesionalismul, siguranța și servicii de calitate superioară.

Vom reveni cu amănunte și imagini de la fața locului. 

Until next time, yours, 

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Back
to top