[Brand Review] Dzintars - Produse cosmetice



Recent am intrat în contact cu un brand de produse cosmetice care mi-a stârnit interesul. Nu pentru că aș fi avut nevoie produse noi, ci pentru că provin dintr-o zonă care m-a captivat de mică - Letonia. În România sunt distribuite prin site-ul SoBeauty.ro. Din acest motiv am acceptat să testez câteva dintre produsele Dzintars și să vă împărtășesc părerea mea despre acestea. Înainte să încep, te sfătuiesc să dai o fugă și pe contul meu de Instagram, dacă produsele acestea ți-au stârnit interesul. Am ceva pentru tine.  Până atunci însă, hai să-ți arăt ce produse mi-au atras atenția. 

Eau de Parfum Opera Night





Opera Night e o apă de parfum cu note care mie-mi plac. Potrivit site-ului, parfumul este unul oriental, vanilat, având ca note introductive elemente de pară, coacăz negru, floare de portocal, note de mijloc cu iz de iris, orhidee, iasomie, praline și note de final care te duc cu gândul la vanilie, mosc și  cuișoare.

După părerea mea se simte vanilia, para și floarea de portocal, iar mirosul este unul destul de greu, puternic. Asta îl face ideal pentru un parfum de seară, în sezonul rece. 

Pe pielea mea persistă undeva în jur la 4-5 ore la putere maximă, după care începe încet să se piardă. Cu toate acestea, la finalul serii, încă îl pot simți ușor. 

BB Cream Opera - Peach Beige


BB Cream-urile au fost întotdeauna printre produsele care m-au încântat, așa că nu puteam să nu încerc și un astfel de produs. Din păcate, acesta nu mi se potrivește, astfel că nu pot să îți spun prea multe despre el. Pot, în schimb să îți spun că acesta are SPF 20 - întotdeauna binevenit - și că este comercializat în 3 nuanțe, Peach Beige fiind cea mai deschisă din câte am înțeles. Acest lucru s-ar putea să nu fie problematic pentru o persoană cu un ten puțin mai închis (a se citi oricine nu folosește cea mai deschisă nuanță la orice produs destinat machiajului tenului). Pentru mine, telemea de profesie, acesta are o nuanță prea închisă, astfel că nu l-aș fi putut folosi. În schimb, l-am donat unei prietene căreia îi vine ca mănușa (sau echivalentul unei mănuși pentru ten? - hehe). 

Evident că m-am jucat puțin cu el pe mână însă, ca să-mi dau seama de puterea de acoperire și de rezistență, dar și să pot observa textura acestuia. Așadar, după o primă (și singură) observație, e un produs cremos, cu acoperire mică spre medie. Textura pare a fi ușor aplicabilă cu burete umed, dar și cu pensula. 

Be Trendy - Produse de îngrijire a tenului


Nu în ultimul rând, am ales să încerc câteva produse destinate îngrijirii tenului. Mai exact, un gel purificator, o loțiune tonică pentru curățarea porilor și o cremă de față. Toate trei au un parfum fructat, foarte plăcut, însă destul de puternic. Dincolo de asta, această gamă are ingrediente care ajută tenul problematic și o acțiune antibacteriană. 

Dintre cele trei, cel mai mult m-a impresionat gelul purificator. Acesta, mi-a îndepărtat urmele de machiaj, fără să îmi lase tenul uscat sau sensibilizat - lucru mare, îți zic! După prima folosire, pielea mea se simțea hidratată și fină, ceea ce e super mișto când ai ten uscăcios și sensibil. Aș fi preferat să facă ceva mai multă spumă atunci când e folosit, dar atâta timp cât își face treaba, pot trece peste acest aspect. Pompița te ajută să dozezi cantitatea de produs de care ai nevoie, așa că nu o să torni mai mult decât e nevoie. 

Loțiunea purificatoare este și astringentă. Pe scurt, m-a usturat tenul când am aplicat-o, apoi am văzut că alcoolul e printre primele ingrediente, așa că nu am mai folosit-o. Este unul dintre puținele ingrediente pe care chiar țin să nu le pun pe ten.

Crema de față are o textură super fină, și mi-ar fi plăcut mai mult dacă nu era atât de parfumată. Din păcate și aceasta conține alcool la începutul listei de ingrediente, așa că nu-i printre preferatele mele. Cu toate acestea, am încercat-o și nu usucă tenul, ceea ce înseamnă că totuși nu există o concentrație prea mare în ea. 

All in all, experiența mea cu aceste produse e una interesantă, cel puțin. Parfumul rămâne preferatul meu dintre produsele încercate, motiv pentru care ai șansa să câștigi unul identic pe Instagram! Mi-ar fi placut să existe o varietate mai mare de nuanțe la BB Cream și în același timp, mi-aș fi dorit ca produsele de skincare să nu fie atât de parfumate. Cu toate acestea, gelul purificator chiar m-a încântat (fiind și singurul din cele 3 în care n-am identificat alcool printre ingrediente).

Ai încercat acest brand?

Until next time, yours,

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Back
to top