Mauve, Gold and Chocolate brown

am cam lipsit de pe net zilele astea, pentru ca am fost plecata din oras si nu aveam acces la net, dar m-am intors si am decis sa fac un look de vacanta, pe care probabil eu l-as purta doar la ocazii speciale (asta pentru ca nu prea imi place sa port machiaj puternic, in schimb imi place sa-l aplic pe altii...desi, cred ca l-as putea purta mai ales in prima varianta care e mai soft [:)] ). look-ul e realizat din produse relativ ieftine pentru ca asta am avut la indemana cand l-am facut (cand ma plictiseam fara net). fara alte prezentari:

mai postez si o varianta mai invechita, fara eyeliner si fara chocolate brown:
am folosit:
1. primer elf
concealer miss sporty so clear concealer (am uitat sa il numerotez in poza asa ca nu il numerotez nici aici)
2. Oriflame beauty urban jungle (partea mov)
3. paleta 9 culori true lover (nu este brand, e ceva foatre cheap dar foarte pigmentat, am dat vreo 5 lei pe ea anul trecut) culoarea aurie de jos (a), culoarea alb-crem de sus (b) si maroul inchis din mijloc jos (c)
4. Oriflame beauty urban jungle (partea maro) pe pliul pleoapei in coltul interior al ochiului.
5. fard de pleoape ruby rose mov (inchis)
6. N.Y.C. mineral eyeshadow in Frosty shimmer (highlight)
7. tus gel pentru pleoape Alverde
8. Oriflame Endless lash mascara - black

*Precizare: astea sunt produsele folosite pentru prima varianta a look-ului, pentru varianta invechita nu mai stiu ce am folosit, in afara de auriu care corespunde cu cel folosit acum.
sper sa va placa :)

CONVERSATION

3 comentarii:

  1. Anda Zelenca29 iunie 2010, 21:15

    imi place f mult cum ti-a iesit a doua varianta.
    si prima e frumoasa,dar in a 2-a imi place mai mult:D

    RăspundețiȘtergere
  2. @Anda poate pentru ca in a 2a culorile sunt mai intense? mie-mi place foarte mult combinatia de culori, ca mai mult de aia le-am pus amandoua :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Make-up by Dina29 iunie 2010, 22:56

    super super super ti-au iesit combinatiile , in trusa de farduri am noante de mov inchis , rar am optat pt mov deschis dar acum ma bate gandu sa-mi iau si eu , e super :X ti-a iesit tare fain :x
    P.S. Maine pvoi pune pozele cu ceea ce am folosit pt make-up ;) am ajuns tarziu acasa si na... scuze:( am promis o chestie , dar maine pun!! app... nu e greu deloc de facut , ma apucat pe moment in general nu ma machiez in 3 culori :)

    RăspundețiȘtergere

Back
to top