something interesting

Uitandu-ma pe la standurile cu reviste, am descoperit ca noul numar din revista in style ofera cadou 3 produse cosmetice marca germana  Lady FABB. Pretul revistei este de 14.90 lei. ce am primit? un blush intr-o nuanta de roz-peach, un gloss roz si o oja intr-o nuanta nude..posibil sa fie chiar pentru french (nu albul de la varful unghiilor ci un fel de top coat).

 
aici aveti produsele in ambalajul original din revista, cat si scoase din ambalaj.







poza detaliu pentru blush. nuanta e: JK021

am incercat sa fac un swatch pentru blush insa e asa de finuta culoarea incat trebuie sa pui mult produs pentru a se observa in poza..
pensulita este normala
swatch gloss si incercare swatch blush
luciul de buze e putin prea roz pentru gusturile mele, insa arata bine pe buze. are niste particule fine de sclipici care nu se simt pe buze si nu se observa, acestea dand doar reflexii de lumina.
 despre lac nu mai am ce sa zic decat ca se usuca destul de repede. nu stiu inca daca sau cat de bune sunt aceste cosmetice dar probabil dupa ce le voi folosi putin timp voi reveni cu un update:)

CONVERSATION

14 comentarii:

  1. N-am mai auzit de fima asta dar arata bine :

    RăspundețiȘtergere
  2. @Adina nici eu nu am mai auzit de ea, dar mi-au placut cum aratau acolo pe stand si am decis sa le iau...oricum 3 produse + revista la 15 lei e o nimica :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Hmm arata bine swatchul de la blush. E un roz peachy foarte discret, bine ca n-ai dat de vreun blush super pigmentat, cum am patit-o eu odata la o revista, eram clovn! :))

    RăspundețiȘtergere
  4. @Lauren sa stii ca chiar [mii de scuze pentru cacofonie] am avut noroc cu nuanta asta...mi se potriveste perfect, eu fiind foarte deschisa la piele.

    RăspundețiȘtergere
  5. pffff. parca m-ai convins...acum o vreau si eu(revista):))
    au fost multe cadouri faine luna asta. e chiar greu sa te poti abtine.

    RăspundețiȘtergere
  6. arata foarte dragut, sa le folosesti cu placere! :*

    RăspundețiȘtergere
  7. @Anda :)) esti tare! da..chiar au fost multe chestii faine prin reviste...la majoritatea m-am abtinut dar la astea nu prea...they were a great deal

    RăspundețiȘtergere
  8. @half_a_devil multumesc :* esti o scumpa

    RăspundețiȘtergere
  9. Adina//SeptembrieJoi3 septembrie 2010, 22:42

    Super-oferta! Oare o mai gasesc in Bucuresti cand m-oi intoarce? Ca pe plaiurile natale aduc astia un singur numar cu cadou pentru tot orasul. Stii cumva cand a aparut revista?

    RăspundețiȘtergere
  10. must-get-magazine :))
    Blushul ala e exact culoarea pe care o caut eu! :D

    RăspundețiȘtergere
  11. @Sadie nu stiu ...in cluj sunt cate 3 pe la fiecare chiosc :D

    RăspundețiȘtergere
  12. @Lestie ma bucur ca te-am ajutat atunci :))

    RăspundețiȘtergere
  13. Imi place tare mult culoarea blush-ului si poate chiar mi-as fi cumparat revista dar sunt sigura ca nuanta aceasta nu s-ar vedea pe tenul meu.

    RăspundețiȘtergere
  14. Adina//SeptembrieJoi15 septembrie 2010, 20:48

    Le-am gasit in Bucuresti. Blush-ul, singurul pe care l-am incercat pana acum, e foarte fain. Pe tenul meu deschis e o pata discreta de culoare.

    RăspundețiȘtergere

Back
to top