Testing...

in sfarsit putin timp liber si pentru mine...dupa o saptamana de groaza, ajung in sfarsit in fata calculatorului, gata sa postez ceva (ca deja m-am plictisit si eu de ultimul meu post). Am pregatit un look foarte dragut, dupa parerea mea si o sa il arat imediat, dar mai intai sa va povestesc ceva: o prietena foarte draga mie s-a hotarat sa faca un curs de cosmetica si machiaj. Dupa multe luni de pregatire, se apropie si examenul si m-a rugat pe mine sa ma duc de "model". Bineinteles ca am fost mai mult decat incantata sa o ajut si am facut mai multe teste cu machiaje care le-ar putea face pe mine, in ziua examenului. Cele mai recente testari au avut loc ieri seara (desi lumina becului nu e tocmai propice pentru un machiaj perfect, pentru poze de calitate, dar sa trecem peste asta). La testari am participat eu, sora mai mica a prietenei mele si domnisoara cosmetician to be, pe numele ei Diana.
Pana sa ajung eu la domiciliul ei pentru a incepe cu proba de machiaj, Diana a facut o proba pe sora ei:



 nu stiu exact produsele pe care le-a folosit, eu nefiind de fata inca, dar arata bine, nu?

a urmat apoi machiajul meu, trebuie sa fie un machiaj de zi, asa ca nu este nici strident nici exagerat - exact asa cum imi place :)
dupa lungi pregatiri, hotarari si retusari, a fost pozat rezultatul final:

 din nou, nu pot specifica produsele pentru ca majoritatea timpului eram cu ochii inchisi :)

eh, bun...astea fiind out of the way am zis ca mai povestim putin apoi eu sa plec inapoi inspre casa. Intre timp insa ne-am hotarat sa o machiez si eu putin pe Diana, facand abordarea mea a machiajului. Ajungem asadar la look-ul de care ziceam la inceputul postarii. Am incercat sa folosesc aceasi gama de culori, dar adaptand machiajul pentru o ocazie speciala, sau o seara in oras sau whatever.
!!!Observatie: din lipsa de timp am machiat strict numai ochii, lasand pe afara fondul de ten, blushul, corectorul si buzele.
Iata ce a iesit:
ei i s-a parut ca arata a machiaj arabesc, asa ca:
eu am folosit urmatoarele:
primerul elf, of course
1. fard mono farmasi in gold
2. fard mono farmasi in mauve
3. a+b auriu din micuta mea paleta noname
4.a+b din aceeasi paleta mai sus mentionata
5. maroniul cuprat (sper ca nu am inventat eu cuvantul) din aceeasi paleta
6. gel liner alverde
si mascara endless lash de la Oriflame

ca sa inchei, sper ca nu v-am plictisit cu postul asta super lung, dar simteam nevoia de a ma intinde pe mult spatiu, tinand cont de lipsa mea recenta de pe blog.
in incheiere va mai pun 2 poze cu noi, insa nu va mirati de nasul meu, intrucat am avut un mic inconvenient cosmetic in zona aia ;))





in speranta ca nu v-am plictisit prea tare, pe mai tarziu
aqua_shell

CONVERSATION

7 comentarii:

  1. 1. Ur nose is fineeee!
    2. Ce ma dispera ca nu am venit si eu !! :( Vroiam sa fiu si eu model !
    3. Cand mai faceti de-astea??
    4. Wallah, pt noul post :D era si cazu'


    Xoxo!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine ai revenit :D
    In primul rand bafta prietenei tale :) O sa mergi la cosmetica pe gratis :))
    Dar... in prima poza, cu sora ei, ar fi trebuit sa foloseasca si fdt , si blush si o culoare ceva pe buze. Asa in mare, machiajul e ok, dar de aproape nu mai arata asa bine. Adica culorile mi se par sterse, si parca e 'timid' realizat.

    La tine e bine :) Dragut. Si fdt (cred?) si blush si ceva pe buze. Dar la fel : machiajul e sters, prea 'invizibil' .

    Machiajul tau a iesit mai bine, e mai intens, dar cred ca ai fi putut sa insisti mai mult cu nuanta de mov sa se vada mai bine.

    Te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. K A T H L E E N 11 octombrie 2010, 06:39

    pretty look!
    come follow xoo

    RăspundețiȘtergere
  4. Simpatic ce ai facut aici. Un mic sfat - nu mai folosi highlighter sidefat sub spranceana, ci unul mai si extrem de putin sidef 2-3mm exact sub spranceana. Ies "uleioase" pleoapele in fotografii :)

    RăspundețiȘtergere
  5. @Diana Emma hate to say i told you so :))

    RăspundețiȘtergere
  6. @Iguanitza merci, esti o scumpa! da intradevar machiajele sunt cam sterse dar la asta a contribuit si lumina becului fluorescent...din pacate nu am avut timp sa ne intalnim in timpul zilei asa ca am lucrat cum am putut. Si da...la sora ei s-a axat doar pe machiajul ochilor cred, ca si eu la machiajul ei de altfel :)

    RăspundețiȘtergere
  7. @MooNy merci de sfat :) de obicei incerc sa il aplic, dar aici m-am cam descurcat cu ce aveam in acel moment intr-o gentuta

    RăspundețiȘtergere

Back
to top