Review on: Fa Nutriskin deo stick

Știu, știu, sunt în urmă...dar am o scuză perfect validă - operația la genunche. Pot spune doar că din cele 2 produse primite la testare în campania Fa, nu am putut testa decât deodorantul deocamdată, testarea loțiunii fiind întârziată în cazul meu până pe la sfârșitul lunii iunie când îmi vor scoate ghipsul.

Deodorantul deci, l-am testat, dar nu în condiții extreme, pentru că, să fim serioși....cât efort pot depune eu stând toată ziua pe pat?

Despre produs pot spune că mi-am format următoarea părere:
+ are un miros plăcut
+ pe piele, mirosul devine subtil, iar mie asta îmi place pentru că nu aș vrea să se amestece cu mirosul parfumului.
- ambalajul e puțin enervant pentru mine, în sensul că nu îmi place acel disc de care rotești ca să iasă săpunul deodorant din recipient. Mi se pare puțin prea mare.
 - bineînțeles că nu rezistă 48h. Vă spune fata care nu prea poate face dușuri și băi „ca lumea” din cauza ghipsului...(Spălatul pentru mine e acum un chin deși tânjesc după o baie cu spumeee). Pe mine rezistă cam o zi întreagă, but then again... eu nu fac nu știu ce mișcare stând în pat toată ziua.
+ pentru cât rezistă, își face treaba bine zic eu, pentru că elimină mirosul neplăcut, dar lasă pielea să respire.

All in all eu sunt destul de mulțumită de el, cel puțin deocamdată. Vom vedea mai multe după ce ies din ghips și pot să mă plimb liniștită prin căldura verii :)

L-aș mai cumpăra? Poate. Eu în mod obișnuit folosesc Nivea dar dacă nu l-aș găsi în magazin și l-aș vedea pe ăsta, l-aș cumpăra.

*Acest produs mi-a fost oferit în cadrul campaniei Fa Nutriskin, prin Trender.ro

Until next time,
Aqua_shell

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Back
to top