My Top 5 Worst Products from Oriflame

Dacă în postarea trecută vă ziceam care sunt cele 5 produse Oriflame care îmi plac, le folosesc și le recomand, acum a venit rândul să vă arăt produse pe care le-am încercat și care nu mi-au plăcut de nicio culoare și/sau m-au dezamăgit.
If last time I showed you my top 5 favourite Oriflame products, the ones I use, love and recomend, this time, I will show you products I have tried and hated and/or have disappointed my expectations. 


1. Bath Sponge

Source: Oriflame.ro
Deși atunci când l-am cumpărat mă arătam foarte încântată de el și abia așteptam să încep să-l folosesc, după prima folosire mi s-a părut cea mai tâmpită idee ever. Nu doar că nu face spume deloc, dar și că materialul este un fel de cauciuc ciudat care îmi zgâria corpul într-un mod foarte neplăcut mă fac să zic că acest burețel este cea mai proastă investiție făcută în produse Oriflame.
Even though when I first bought this I was thrilled about it , after I used it for the first time, I thought it was the dumbest thing ever. Not only does it not form bubbles, but also the material from which it's made is rubber-like and weird and it's scratching my body in a very unpleasant way. All of this makes me think that this sponge thingy is the worst product I ever tried from Oriflame. 
Full Price: 12 lei(~$4)
Sales Price: ~7 lei(~$2.5)


2. Gentle Peeling Cream
Source: Oriflame.ro
Această cremă, din punctul meu de vedere e complet inutilă. Nu am simțit să aibă acțiuni asupra tenului meu nici în timpul folosirii, dar nici după folosirea ei. Mai mult decât atât nici nu îmi simțeam fața curată după utilizare.
This cream is, from my point of view, completley useless. I did not feel any actions on my skin while using it or after I used it. Moreover, I did not feel my skin clean after using it. 
Full Price: 20 lei(~$6)
Sales Price: ~13 lei(~$4)


3. Maxi Lash Mascara
Source: Oriflame.ro
Promite multe dar tot ce face este să încarce genele. Periuța plată, tip piaptăn, nu este tocmai bună, datorită faptului că iese din tub super încărcată de produs și în loc să dea formă genelor, le încarcă.
It promises a lot but all it does is clump your lashes. The flat, comb like brush, is not exactly the best, because it comes out of the tube super loaded with product and in stead of shaping your lashes, it clumps and makes your lashes feel uselessly heavy.

4. Weather Protective Cream
Source: Oriflame.ro
Cu toate că am tenul uscat, și suferă mult iarna, pentru tenul meu, această cremă e un dezastru. Ca punct slab are faptul că lasă o peliculă uleioasă pe piele destul de persistentă, chiar și pe tenul uscat! Nu mai menționez că iarna trecută, folosind această cremă, m-am ales cu o alergie de toată frumusețea chiar în Ajunul Crăciunului. Fața mea era un balon crăpat și însângerat!
Even though my skin is dry and tends to get even drier in the winter, so, for my skin, this cream is a disaster. A weak point is the fact that it leaves a very fatty layer on the skin, which doesn't go away easily, not even on dry skin! I don't even want to mention the fact that last winter I got a pretty nasty allergy to this vream, on Christmas Eve. My face was a big fat cracked and bloody ballon!

5.Very Me Click It Black Eyeliner
Source: Oriflame.ro
Pensulița e super, iar negrul e foarte intens, dar, nu rezistă deloc, și se usucă foarte greu. De asemenea, mă ustură ochii de la el și nu numai pe mine. Oricât de ieftin ar fi, e o investiție foarte proastă din punctul meu de vedere.
The brush is awesome and the black is very intense, but, it doesn't last one bit and it also dries very slowly. Also, my eyes sting when I use it, and it's not just me. No matter how much of a bargain this product is, it's not worth the money, from my point of view.

Care sunt produsele care v-au displăcut vouă și de ce?
What are the products you disliked and why?

Until next time, yours, 
 



CONVERSATION

19 comentarii:

  1. Anda Zelenca15 august 2012, 07:59

    Hmm...mie chiar imi place tusul si chiar n-am treaba cu el, nu ma ustura, se usuca repede...si ador pensulita!:X

    Eu il am pe cel gri si pe cel verde, poate difera intre culori!

    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. posibil sa difere intre culori... desi ma cam indoiesc. Poate tu esti printre norocoase.. eu numai plangeri am primit de la fetele care l-au comandat :( si nici la mine nu a functionat

    RăspundețiȘtergere
  3. night_ang3ll15 august 2012, 08:03

    Eu ador tushul Very Me Click It Black Eyeliner e foarte bun fata de alte tusuri de firma...:X

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma bucur sa aud ca nu e la fel de displacut de toata lumea. Totusi, mie-mi placea pensula... pacat ca nu ma pot bucura de el :(

    RăspundețiȘtergere
  5. Mie in general nu-mi plac produsele Oriflame, mereu ma feresc sa comand, nu am idee de ce. Probabil pentru ca nici nu le cunosc, nu le-am folosit niciodata, in afara de rimelul de care stii... Am "crescut" cu Avon :))

    RăspundețiȘtergere
  6. sa stii ca in mare parte mi se par la fel de calitative ca si Avon, fiecare cu best buy-urile lui :P
    Ca sa zic sincer, in clasa a 9a cand m-am inscris ca reprezentat Oriflame am facut-o pentru ca avea procentul de vanzari mai mare decat Avon. Nu stiu daca acum e asa dar atunci Avon dadea 10% si Oriflame 23% :)) Totusi n-am incetat sa cumpar Avon doar pentru ca fac Oriflame. Am preferate si de la Avon si de la Oriflame, dar am intalnit si produse rele la fiecare :))

    RăspundețiȘtergere
  7. nah ca sa vezi intorsatura de situatie :)) Nu cred ca a fost vorba de cutie mai proasta... cel mai probabil sunt doar alergica la vreun ingredient :P

    RăspundețiȘtergere
  8. Cat imi place postarea ta. :x
    Intradevar produsele sunt un dezastru 

    RăspundețiȘtergere
  9. ma bucur ca ti-a placut postarea :)
    produsele sunt nepotrivite mie..insa e posibil ca altuia sa priasca

    RăspundețiȘtergere
  10. really??? Weather Protective Cream este crema mea preferata de vero 6-7 ani incoace... si eu am tenul uscat si sensibil si-mi place la nebunie; nu lasa film gras, ci piele catifelata... poate ai nimerit tu vreuna mai proasta, tinuta necorespunzator...

    RăspundețiȘtergere
  11. Normaaaal! Uite, eu mi-am gasit holy grail la Oriflame ca rimel.. In schimb de la AVon, chiar si cele mai laudate, mie mi se par shitty :D Depinde de preferinte si ai dreptate, fiecare cu best & worst buy :D

    RăspundețiȘtergere
  12. Referitor la crema Essentials nu ma mir si totusi trebuie sa recunosc faptul ca e gama cu produse pentru  fata cea mai bine vanduta, tocmai datorita faptului ca are un pret fffff accesibil. Raportul pret-cantitate este excelent !!!!  .....ce-i mai trebuie romanului ????  oo daaa !!!! am uitat !!! si calitate !! ???? mai vrea si calitate la 10-15 lei.
    Ei pentru a le avea pe toate 3 nu trebuie sa te zgarcesti la mai putin de 10 lei si sa iti cumperi  ceva din gama Optimals, o gama dezvoltata pentru fiecare tip de ten in parte.
    Caci produsele de genul All Skin Tipes au si ele limitele lor...
    Cu toate ca sunt consultant raman uimita de fiecare data cand am cliente extraordinar de multumite de produse din aceasta gama si daca ele le lauda eu nu le pot contrazice, caci vorba aia nu le-am incercat pe toate, nu am acelasi tip de ten ca ele, si DA e CANTITATE  !!!! cantitate pentru masajul facial, situatzie in care laud si eu Essentials-ul.
    Eu una recomand aceasta gama ca ultima solutie pe perioada de criza :D

    RăspundețiȘtergere
  13. Sa stii ca ai dreptate! Oriflameul  cu asta m-a si cucerit! cu rimeulurile care erau de efect in comparatzie cu ceea ce incercasem eu pana atunci la firma concurenta de la care imi  cumparam produsele cosmetice.
    Si referitor la rimelul Maxi Lash ca prima impresie am ramas si eu la fel de neplacut impresionata de el, insa cand  nu am mai avut al rimel la indemana am scos cele mai bune rezultate de la el si asta pentru ca am rasfoit mai bine catalogul si  am realizat ca nu il aplicam corect. 
     Iata si un filmulet in care se explica modul de folosire al pensulei, caci la urma urmei pensula conteaza foarte mult http://www.youtube.com/watch?v=w4c1GxNWviY
    si commenturile  clientelor de pe siteul oficial 
    http://ro.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=22521

    RăspundețiȘtergere
  14. Tusul nu l-am incercat si imi pare bine ca am citit asta, caci asa dade dade mi-oi mai calma cele 6 cliente care asteapta sa le livrez  tusurile deja de 3 saptamani si nu am ce , caci stocurile  sunt 0, semn ca se vinde foarte bine....nu stiu eu una trebuie sa recunosc faptul ca nu sunt mare fan verry mee, caci eu am trecut deja de varsta adolescentei....si  eu ma mai uit si la pret...si Thanks God nu tot ceea ce e super ieftin ma atrage. 
    Si referitor la dispozitivul de aplicare, pensula, buretel, latex, ce o fii.... zici ca e ok? ca sincera sa fiu mie tot timpul mi-a fost frica de tusurile de ochi, mai ales cele cu pensula de aceea de cand a apartul tusul carioca, asa cum il numesc eu, nu de alta, dar scrie extraodinar de bine ... si stiu asta deoarece il am tot timpul in geanta, spre deosebire de pixurile si creioanele care daca le imprumut uit de ele... ;)) http://ro.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=12814

    RăspundețiȘtergere
  15. mie nici acum nu mi-a devenit spongios :)) e tot tare si deranjant... il folosesc doar cand vreau sa imi fac un masaj mai dur :)) 
    Multumesc de comentarii :*

    RăspundețiȘtergere
  16. mie-mi plac aplicatoarele tip pensulita :D imi ofera cel mai mult control la aplicare :D

    RăspundețiȘtergere
  17. sa stii ca Oana si Ancuta sunt doua fete diferite :)) si nu le-a placut la niciuna abraziva.. poate pentru altii functioneaza insa pentru mine nu

    RăspundețiȘtergere
  18. sunt de acord cu tine! cand am vazut crema abraziva pe lista worst m-am speriat, mai ales ca stiu ca Oana are un ten uscat si sensibil, iar aceasta crema e potrivta pentru toate tipurile de ten, datorita cosistentei lejere pe care o are. Mie una  chiar imi place la nebunie si nu  stiu ce  nu ti-o fi placut tie Ancutz-o !!!!

    RăspundețiȘtergere
  19. Si acum sa ma leg si de buretelul de dush....care pe mine nu m-a dezamagit si stiti de ce???  
    Va zic acum : 
    Pentru ca nu am avut mari asteptari de la el ;)) !!!!
    eu pe accesorii de genu nu dau mare pret, in schimb stiu ca a fost mare bataie pentru acest buretel in momentul in care a fost lansat si stocurile pentru el s-au golit instant, astfel incat  am ramas cu comenzi neonorate ceva mar de vreme....
    Ei si cand s-a realimentat stocul....mi-am cumparat si eu vre-o doua! asa ca sa fie!!! 
    Mai mult de dragul desingului si pentru ca  imi paruse interesant ceea ce vazusem in comenzile clientelor, care  au ramas  mai dezamagite in momentul in care i-au vazut dimenziunile.
    Ca norocul ca din punctul asta de vedere au unua nu am ramas dezamagita, caci cu un pic de imaginatzie si intuitie poti anticipa unele lucruri, tocmai d-aia  am si spus ca u ma asteptam la mare lucru din partea acestui buretel.
    Ei si tocmai cand nu te astepti si nu ai pretentii ajungi sa fii multumit!
    Asadar ma declar multumita caci spre uimirea mea buretelul arata ca nou si acum si la fel arata si cel al prietenului meu (caci unul dintre cei doi buretei l-a primit el cadou :P asa ca sa avem amandoi la fel :D)
    Deci maretialul acesta caucicat are tinuta si  sa stiti ca face si spuma (caci  unul dintre motivele de dezamagire a fost si acesta) insa abia dupa cateva folosiri cand devine mai moale, spongios...
     

    RăspundețiȘtergere

Back
to top