LOTD: Christmas is here!


Pentru că am promis, m-am străduit pe cât posibil să mă țin de cuvânt și să realizez un look pentru Crăciun. Așa că, înarmată cu inspirație, farduri și o ciocolată caldă m-am pus la birou și-am pornit la treabă. Două ore mai târziu puneam prima picătură de fond de ten pe față.. bineînțeles că am dat de laptop și m-am apucat de alte treburi. Am revenit însă la machiaj și de îndată ce am terminat machiajul am fost încântată de rezultat. Sper să fiți și voi la fel de încântate :D

Because I promised, I tried as hard as I could to keep my word and create a LOTD for Christmas. So, armed with inspiration, makeup and a hot chocolate I went at my desk and I started working. Two hours later I was just adding the first drop of foundation on my skin.. of course I had found my laptop and started working on other stuff. I returned to my makeup and as soon as I finished it I was thrilled by what I had done. I hope you like it just as much :D









What I used:



- Studio artist SPF 15 foundation by Oriflame (Porcelain)
- Studio artist concealer by Oriflame (Light)
- Everyday Minerals blush (Pink Ribbon)
- Chanel Vitalumiere Powder - Sample 
- OG baked muffin cake all over powder

- ELF eyelid primer 
- Flormar Palette (05) the white vanilla shade
- Radiance Palette - gold
- Flaulein 38 - blues and purples
- Oriflame eyebrow kit
- Ruby rose white kohl pencil
- Avon Supershock gel eyeliner pencil - black
- Rimmel Lash Accelerator Mascara - black
- Farmasi Gleam rouge Liquid lipstick - 15

Și dacă tot vine Crăciunul și afară se face frig, de ce să nu savurăm împreună o ciocolată caldă cu bezele?
And if Christmas is just around the corner and outside is cold, why shouldn't we have a nice cup of hot chocolate and marshmallows together?





Hope you enjoyed! I wish you all Happy Holidays! All the best,

CONVERSATION

11 comentarii:

  1. merci de sfat! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Trebuie sa ma insisti putin la blending. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Trebuie sa intrebi? ia zi

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa-ti mai spun unul?

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai sa nu te superi.
    Deci ..
    Culoarea din pliu, in cazul asta maro, trebuie sa porneasca mai de sus. Tu ai mai multa culoare in pliu decat pe pleoapa. Ia sa incerci cum iti spun sa vezi ce iese.

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte frumos si festiv look-ul! Mi se pare ca este si putin retro si prin felul in care ti-ai prins parul! Cum ti se pare anticearcanul de la Oriflame? Acopera bine, rezista? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  7. nu ma supar atata timp cat ma ajuta sa devin mai buna! :D doar nu inteleg la care "maro" te referi, la auriu din interior sau la movuliu din exterior? daca te referi la auriu, el este plasat exact unde am vrut, daca te referi la movuliu, si presupun ca la asta te referi, nu am vrut sa il duc in sus pentru ca arat prea vanata asa si nu imi place cum arata :) dar asta depinde de culoarea pe care o folosesc. Sau ai observat asta la toate machiajele mele?

    RăspundețiȘtergere
  8. multumesc :D nu am intentionat sa fie retro :)) la par chiar nu am prea lucrat, pentru ca nu ma prea pricep (adica deloc) l-am prins doar cu o agrafa.  Eu intentionam sa fie doar Christmas-y :) mai mult de-atat a fost de la sine. Cat despre corector, da, mi-a placut mai mult decat fondul de ten, cu toate ca as avea de facut un update si la fondul de ten. De acoperit, are acoperire medie spre mare, deci acopera majoritatea cearcanelor. Ale mele cearcane le acopera in proportie de 80 % eu ma declar multumita :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Am intrebat pentru ca ma gandeam sa nu fie foarte sheer.. au mai avut ei unul care nu acoperea nimic. Rezistenta i-ai testat-o? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  10. majoritatea corectoarelor oriflame, din pacate nu prea acopera. Asta se pare ca e ceva mai bun. In ceea ce priveste rezistenta, e asa si asa. pe timp de iarna, la un ten uscat, normal sau cel mult mixt merge, la tenul gras s-ar putea sa nu mearga. Pe timp de vara insa nu sunt atat de sigura ca ar rezista mai mult de cateva ore. As putea sa iti fac o poza cu before si after pe cearcanele mele daca te-ar ajuta :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Da mi-ar placea...dar doar daca vrei:) Iti multumesc pentru toate detaliile.

    RăspundețiȘtergere

Back
to top