New toys to play with!


Probabil ați văzut pe pagina mea de Facebook  sau poate nu.. că mai nou Facebook e cu șmecherii și trebuie să bifați „show in news feed” sau „vizualizare în activitățile noi” (în funcție de ce limbă aveți setată ca primary pe profilul vostru). Așa că dacă încă nu ați bifat, și vreți să primiți postările mele pe Facebook, mergeți și bifați opțiunea. o găsiți aici:

So you probably saw this on my Facebook page or not.. because lately Facebook is acting up and you have to tick the "show in news feed" option in order to get my updates. So if you want to get my Facebook updates, do that ( but please take notice that my Facebook page is mainly in Romanian)



așa...acum că am trecut peste treaba asta să revin la subiect. Acesta nu-i un haul, și nici nu intenționez să mă laud cu ce intenționez să vă zic/arăt pe mai departe (aviz amatorilor). Postarea aceasta o fac pentru a vă face un update despre calitatea pozelor de pe acest blog.
So... now that I've mentioned that..this post is not a haul, and I am not writing this to brag about it in any way. What I am about to post is purely an info update on the photo quality of the pictures on this blog.

Așadar, după cum ați aflat pe Facebook (sau urmează să aflați acum, aici) am fost plăcut surprinsă de mama, care mi-a oferit în dar, cadou pentru absolvirea facultății, un nou aparat foto. Așadar, părăsesc micul meu BenQ DC C850 cu o calitate de 8 MP și o vechime de vreo 4 ani

My mom got me a gift, as a reward for graduating from university, a brand new camera! So I am putting my little BenQ DC C850 8MP, 4 year old camera to rest


și îi urez bun venit în viața mea plinp de cosmetice drăguțului Nikon L310 Coolpix, care a venit cu niște accesorii super:
and I welcome my new camera the Nikon L310 Coolpix, which came with some cool accesories:

Specificațiile aparatului le găsiți aici, dar în mare, vă spun următoarele:

este un aparat compact cu senzor/rezolutie : CCD 14.1MP, Zoom optic: 21x, Stabilizator imagine: digital, Ecran: LCD 3``, ISO: 6400, Memorie: card SD/SDHC/SDXC (sursa Domo.ro)
It is a compact camera with a senzor: CCD 14,1 MP, Optical Zoom 21x, Image stabilizer, LCD 3'', ISO 6400, SD/SDHC/SDXC memory card
Aparatul meu a venit într-un pachet mai complet cu un card de 4 GB, un încărcător cu 4 acumulatori AA, o lampă „gorrilla torch” pe trepied mobil magnetic și o husă pe care am uitat să o pozez.
my camera came in a package that contained along with it a 4GB SD card, a battery chargers and 4 rechargable AA batteries, a Gorrilla Torch tripod  and a camera bag I forgot to take pictures of. 



Deci, de acum înainte pozele postate pe acest blog vor fi făcute cu acest aparat.
So from now on, the pictures on this blog will be taken with this camera.

Și evident că am vrut să îi fac o probă, să văd cum scoate culorile machiajelor pe care le face și m-am apucat de machiat... și-apoi am vrut să-mi pun gene, și-am stricat machiajul, așa că vă pun poză cu un FAIL:
I obviously wanted to test it to see how the colors would pop with this camera and I did my makeup.. and then I wanted to add falsies and ruined it! so, here's a FAIL:


La final, vreau să vă anunț că doresc să fac câteva modificări la blog, poate să adaug rubrici noi, dar pentru asta am nevoie de feedbackul vostru! Prin urmare, vă rog să votați sau să adăugați sugestii în întrebarea pusă pe pagina de Facebook,  Aștept cu nerăbdare răspunsurile și sugestiile voastre! :)

Last but not least, I want to let you know I will be doing some changes to the blog and possibly adding som new categories, but for that to happen I need your feedback! So, leave a comment, or tell me on my Facebook page what you would like to see in my future posts. :)


until next time, yours, 

CONVERSATION

11 comentarii:

  1. Calin Andreea Daniela27 iunie 2012 la 08:31

    Eu am si uitat sa-mi anunt urmaritorii sa bifeze aceasta optiune :(

    RăspundețiȘtergere
  2. roxana serban27 iunie 2012 la 09:38

    Sa te bucuri de aparat si felicitari pentru absolvirea facultatii!

    RăspundețiȘtergere
  3. Andrea Manases27 iunie 2012 la 10:20

    Sa folosesti cu bucurie noul tau aparat foto. Nikon rules!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc ^.^

    RăspundețiȘtergere
  5. Thank you!

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa folosesti cu placere noul tau aparat si la cat mai multe momente fericite pe care sa le surprinzi cu el! Te pup si sa ai in continuare o saptamana cat mai placuta! :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa folosesti cu drag si spor aparatul, stiu cata bucurie iti poate aduce, si eu mi-am luat recent unul nou!:D


    Ce poti sa-mi spui despre lampa? E puternica? Ar ajuta la clipuletele pe Youtube?

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc Andreea! la fel iti doresc si eu tie :*

    RăspundețiȘtergere
  9. Anda, si tu sa il folosesti sanatoasa pe al tau! Lampa e destul de puternica, dar e micuta. pe ambalaj scrie ca e LED si ca are 65 lumen (inteleg ca aia ar trebui sa fie intens). are nivele de intensitate si are nevoie de 3 baterii pt a functiona. trepiedul de care e atasata (si de care nu se detaasaza din pacate) e magnetic si mobil. il poti agata practic de ce vrei tu, de la crengi de copaci la sticle de plastic. Da, cred ca ar ajuta la clipulete de youtube, in conditiile in care nu te astepti sa para lumina naturala.. e puternic, dar totusi se vede ca e luminita.. ah si inca ceva.. nu e indicat sa te uiti direct in luminita.. iti cam deranjeaza ochii. eu am pus un servetel peste ea ca sa "inmoi" lumina si mi se pare ca e ok acum :) sper ca te-am ajutat

    RăspundețiȘtergere
  10. vreau si eu o lampaa:D

    RăspundețiȘtergere
  11. I was wondering if you ever thought of changing the page layout of your blog?
    Its very well written; I love what youve got to say.
    But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better.

    Youve got an awful lot of text for only having one or 2 pictures.
    Maybe you could space it out better?
    Feel free to visit my blog post ; visit this link

    RăspundețiȘtergere

Back
to top