Last Drop of July

Până nu trec primele zece zile ale lunii august aș vrea să public și ce am terminat în luna iulie. De data asta sunt foarte puține produse. Mai exact trei, așa că asta o să fie o postare relativ scurtă.

Before the first ten days of august pass, i'd like to publish what products i finished in july. This month there are just three empties, so this will be a relatively short post. 

1. Liz earle Skin repair moisturiser

Teoretic, aș mai avea cremă în recipient, însă cele șase luni de valabilitate de la deschidere au expirat și crema a primit un miros de râncezeală așa că refuz să o mai folosesc.

In theory, I still have some product left in the recipient, however, the six months of validity post opening have passed and the moisturiser now has a different smell to it so i refuse to use it anymore.



2. Yves Rocher Jardins du Monde Aloe vera shower gel



Un gel de duș pe care îl iubesc și pe care o să îl recumpăr, dar probabil într-o altă variantă, pentru diversitate. Acesta are un miros fresh și e necesar foarte puțin gel de duș pentru a face o spumă consistentă pe lufa.

A shower gel i've reached to love  and which I will repurchase in different scents, just for the fun of variety. This particular one, is very fresh and you only need a little product on your loofa, to create lots of bubbles.






3. Ivatherm Joviale foundation



Dacă vă spun că deja l-am recumpărat, o să înțelegeți cât de bine mă înțeleg eu cu fondul ăsta de ten? Pentru mine e perfect. Îl port în nuanța 01. Și da, am luat și produsul de pe pereții sticluței.

If I tell you that I already repurchased it, will you understand how well this foundation works for me? It is perfect. I have the shade 01. And yes, I also used the product stuck to the sides of the bottle. 







Asta e tot ce am terminat eu în luna iulie *disappointed* :( Voi ce ați terminat?
That's all I finished up in July *Disappointed* :( What items did you finish up?

until next time, yours,

CONVERSATION

10 comentarii:

  1. Demachiantul si lotiunea tonica.

    RăspundețiȘtergere
  2. Great post!


    http://girlpearl12.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu, inafara de gelurile de dus, nu cred ca termin nimic intr-o luna:)) Fond de ten nu am terminat niciodata, le aruncam dupa cateva luni si gata, deaia nici nu mi-am mai prea luat asa ceva:)

    RăspundețiȘtergere
  4. geluri de dus, bineinteles, sunt foarte bune de la yves rocher, fondul de ten mineral giordani gold-il ador si nu ma pot lipsi de el, pasta de dinti:P si samponul dove(dar trebuie sa il schimb, ca nu mi place deloc)

    RăspundețiȘtergere
  5. wow da ai terminat ceva produse :))

    RăspundețiȘtergere
  6. geluri de dus cred ca toata lumea termina intr-o luna inafara de mine :)))) eu nu folosesc consistent acelasi gel de dus pana il termin. la fiecare dus iau altul si am deci o tona de geluri de dus incepute :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt mega-curioasa de-o chestie: cat te-a tinut fondul de ten? Iti spun dupa ce-mi raspunzi de ce te intreb :D

    RăspundețiȘtergere
  8. pai il am de la sfarsitul lui februarie :D deci cam jumatate de an in care l-am folosit majoritar dar nu exclusiv si in care l-am folosit one pump at a time :D norocul meu ca nu am nevoie de mult produs :D now tell me why! :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Ca tot aud prietene de-ale mele sau cunostinte ca le tine fondul de ten 2-3 luni si tare ma minunez ca pe mine un fond de ten ma tine aproape un an si ma dau zilnic in timpul saptamanii si de multe ori si-n week-end cand ies :))

    RăspundețiȘtergere
  10. wtf? da pun kg de fdt pe fata sau cum? :)) ma minunez si eu acum :))

    RăspundețiȘtergere

Back
to top