Orly Ridgefiller Nail Base

Întotdeauna mi-am dorit să am unghii fine și fără striații. Nu am striații prea adânci și nici prea multe dar niciodată nu mi-au plăcut unghiile mele. Am încercat pile pentru unghii, base coat-uri care promiteau dar nu făceau nimic. Apoi am văzut pe ebay un ridgefiller de la Orly și am decis să îl iau. Am dat pe el în jur de $7 și transport gratuit. Apoi am așteptat să îl primesc și să îl încerc.

I've always wanted to have smooth nails. My nails are not too ridged but I never liked my nails nevertheless. I tried nail files, base coats that promised loads but delivered little. Then I saw the Orly Ridgefiller nail base on ebay and I decided to get it. I paid around $7 and I had free shipping. All I had left to do was wait to get it and try it.



Așa îmi arată unghia înainte să folosesc ridgefiller-ul
This is how my nails look like before the ridgefiller

Așa arată când îl aplic
This is what it looks like when applied

Și așa arată după ce aplic și oja peste
And this is how it looks with nail polish on top

Din păcate rezultatul nu este chiar ce mi-aș fi dorit, astfel că dacă vă uitați atent la unghie, veți vedea mici ble de aer care n-ar avea ce căuta acolo.
Unfortunately the result is really not what I wished for. Thus you can notice, when looking closely, that I have little airbubbles on the nail, which shouldn't be there.


Deci ce cred despre Ridgefillerul Orly?
+ disponibil în cantități diferite (9 sau 16 ml);
- are un miros înțepător;
+ are culoarea albă, ceea ce ar trebui să intensifice culoarea ojei;
- se formează bule de aer între ridgefiller și ojă;
- „ajută” la cojirea timpurie a ojelor. Mai exact, după două zile, oja este cojită destul de sever;
-/+ netezește unghia dacă aceasta nu este foarte striată. L-am încercat pe unghii cu diferite niveluri de striere, iar pe unghia foarte striată nu a făcut față absolut deloc. Am pus -/+ pentru persoanele care au norocul meu și au unghii slab striate :)
+ are uscare rapidă.

So, what's my opinion on the Orly Ridgefiller?
+ It is available in different quantities (9 or 16 ml - ,3 or ,6 fl. oz.);
- It has a strong unpleasant scent;
+ It is white, which should intensify the color of the nail polish;
- It forms bubbles in between the ridgefiller and the nailpolish layers;
- It "helps" the nail polish chip. More specifically, two days after I did my nails, the polish is severely chipped off;
-/+ It smoothes out the not so ridged nails. I actually tried it on different nail types and it didn't do a thing for the very ridged nails. Nevertheless I graded it -/+ because of the people lucky like me, who don't have extremely ridged nails :)
+ It dries quickly.



Dacă o să îl recumpăr? Probabil că nu. Îl voi folosi până la epuizare, apoi voi continua căutarea.
Will I repurchase it? Probably not. I will use it up and then keep looking for the perfect ridgefiller. 

Voi ați încercat astfel de produse? V-au plăcut?
Did you try a similar product? Did you like it?

Until next time, yours,

**Acest produs a fost cumpărat de mine pentru uz personal. Părerile regăsite în acest articol sunt păreri subiective, bazate pe experiența mea cu acest produs și pot să nu coincidă cu alte păreri. 
**This product was purchased by me for personal use. The opinions expressed in this article are subjective, based on my own experience with this product and may not coincide with other reviews.

CONVERSATION

20 comentarii:

  1. Nu-mi place deloc cum se vede :( Eu iti recomad, in schimb, Orkide - Calcium gel sau Nail Hardener ;) Sunt foarte bune si costa 4-6 lei fiecare.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici mie nu-mi place :( aveam speranțe mai mari de la el, dar când colo oja arată mai bine de una singură. Eu nu caut întăritor de unghii că dinăla am de la Coral și-și face treaba perfect. Eu caut ceva care să netezească unghia ca să se vadă oja frumos :D

    RăspundețiȘtergere
  3. eu nu am problema asta la unghiute, dar dupa pozele tale, nu as achizitiona nici eu din nou produsul, daca as fi in cauza. de obicei , eu folosesc o baza pt unghii, in mod special daca folosesc apoi o oja mai pigmentata.

    RăspundețiȘtergere
  4. mie o baza pt unghii nu imi face mare lucru daca nu pilesc unghiile pana la netezire (ceea ce nu e prea bine ca subtiez prea tare unghia). Ori ma conformez cu striatii, ori continui sa caut produse minune! :)) dar jur, cand le vad pe alte fete cu unghii netede si fara nici-o cuta, fara nici-o striatie fara nimic, mi-e o ciudaaa :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu tocmai ce am terminat un produs similar de la nail tek, foundation II am avut daca tin bine minte, si mi-a placut foarte mult. Nu ramanea asa pe unghie, intra in unghie practic si o lasa foarte neteda. In plus, cat timp l-am folosit am avut unghiile albe si frumoase, Acum ca l-am terminat, dupa doar 3 manichiuri cu o alta baza, au inceput sa se ingalbeneasca :(. Eu ti-l recomand, uita-te dupa niste review-uri sa-ti faci o parere mai exacta.

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc de sugestie :D o sa ma documentez. De unde il poti procura si cam la ce pret?

    RăspundețiȘtergere
  7. Intr-adevar nu arata prea bine, adica nu pare sa merite banii si efortul...se poate sa fie ingrosat/sa-l fii aplicat tu prea gros? Si bulele de aer eu am ajuns la concluzia ca se fac de la caldura...testat pe o oja ce era sa o arunc de nervi in Romania, si cand m-am intors la mine la 15 grade zilnic e ok. Pe aceelasi principiu, toata top-coat-urile mi-au facut bule la caldura.

    Aaa si mie nu mi se pare ca ai ridges :)) Eu chiar am, adica se vad, nu ca la tine, si eu nu o consider o problema pentru mine, dupa 2 straturi de oja si top coat nu se vede.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu l-am luat de pe ebay, anul trecut, cred ca a fost in jur de 10 dolari cu shipping cu tot, nu mai retin exact. Gramajul nu-l mai stiu, dar m-a tinut un an si un pic. Cauta dupa NailTek Foundation II.

    RăspundețiȘtergere
  9. de aplicat gros nu e problema, l-am aplicat foarte subtire si nici nu e produsul foarte ingrosat. Posibil sa fie cum zici tu si sa fie de la caldura.. stiu ca eu nu am striatii mari pe unghii dar am un fix cu unghiile perfect netede si mi-e ciuda ca nu-s ale mele asa :))

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc :D am sa il caut

    RăspundețiȘtergere
  11. Cum ziceam, dupa doua straturi de oja si un top coat la mine se duc striatiile. Hai ca iti arat cum imi arata unghia cu un singur strat :) Si dupa 3 straturi fara top coat. Asta e oja care faca bule la caldura de era sa o arunc :))

    RăspundețiȘtergere
  12. show me show me show me :D

    RăspundețiȘtergere
  13. Se vad pozele? Am atasat doua poze :D

    RăspundețiȘtergere
  14. BTW, ce culoare pretty! ♥

    RăspundețiȘtergere
  15. da da :D se vad. pe mail nu le-am vazut, dar aici pe blog le vad :D

    RăspundețiȘtergere
  16. BTW ce culoare frumoasa! ♥

    RăspundețiȘtergere
  17. Haha deci te-ai convins ca nu ai probleme,da? ;)) Bine si oja asta e proasta, dar in orice caz, mie mi se acopera cu orice, poti vedea pe blog, si nu stau cu unghiile nefacute niciodata deci chiar nu ma deranjeaza ca am :D

    RăspundețiȘtergere
  18. haha :)) nu am probleme "verticale" am probleme cu striatii orizontale (din pacate nu se vad in poza decat daca te uiti foarte atent) o sa incerc sa mai fac o poza poate se observa mai bine. Pe mine nu ma deranjeaza cand nu am oja pe unghii.. dar cand am mi se pare ca se vede foarte deluros.

    RăspundețiȘtergere
  19. Manases Andrea1 august 2012, 12:48

    Eu nu am folosit niciodata un astfel de produs, aplic intodeauna un strat subtire de intaritor de unghii si peste ea oja colorata. Consider ca sa decojit oja din cauza ca
    Ridgefillerul arata foarte gros dupa o aplicare, teoretic ar trebui sa fie mult mai subtire, nu? Desi produsele Orly sunt calitativ foarte bune, ma mira rezultatul pe care l-ai obtinut in acest caz. Incearca OPI Ridge Filler, eu nu l-am incercat dar am inteles ca sunt bune. Eu folosesc OPI Nail Envy, este un tratament pentru intarerea unghiilor si este absolut exceptionala.

    RăspundețiȘtergere
  20. pare gros dar nu e, crede-ma am sters pensulita de cateva ori inainte sa il aplic. Tind sa cred ca iluzia e creata de faptul ca e foarte mat si foarte opac pe unghie

    RăspundețiȘtergere

Back
to top