Cosmetic Plant Winners + LOTD (Ro only)

Încep această postare prin a ura felicitări atât Mălinei (câștigătoarea setului Bioliv de la Cosmetic Plant prin Blogger)  cât și Inei, cea pe care acum o anunț că a câștigat setul Bioliv de la Cosmetic Plant prin Facebook. ( Inna Ina te rog să mă contactezi în 48 de ore de pe contul de Facebook cu care ai postat look-ul pentru a-ți valida premiul.) Ea a sugerat ca eu să încerc machiajul de mai jos:

O provocare foarte mare pentru mine din 2 motive: 
- nu am experiență și îndemânare în tehnici ce necesită precizie (precum cut crease sau pencil technique)
- am pleoapele „hooded” și cu un dublu pliu la un ochi. Asta în sinea lui face tehnica cut crease greu de aplicat, și deci îmi ia ceva timp să o stăpânesc măcar la nivel mediocru. Însă perseverez :) Deocamdată vă prezint o încercare de a realiza machiajul de mai sus, însă nu în totalitate întrucât nu am dispus de aceleași farduri și nici de sclipici argintiu pentru pleoapă :( Nu, nu e ce vroiam să fie și nu, nu e ultima dată când am să îl fac! Am făcut un singur ochi de data asta, defapt i-am făcut pe ambii dar pe celalalt nu l-am pozat. Full face nu mi-au ieșit pozele pentru că până m-am terminat eu de machiat a răsărit luna!  M-am străduit totuși și asta mi-a ieșit:
!! Poze cu bliț !!
Ina m-a rugat să-i fac și un tutorial pentru look-ul propus de ea, am încercat, însă nu mi-a ieșit nimic demn de publicare,așa că am rugat-o pe draga mea Alexandra să-mi permită să pun un tutorial făcut de ea pentru un look similar. nu e identic, însă tehnica de bază e la fel. Click pe pozele de mai jos pentru a vedea postarea în care ea prezintă lookul acesta. 
 Eu am să mă chinui să refac look-ul over and over again până capăt dexteritate :))

until next time, yours,

CONVERSATION

10 comentarii:

  1. e foarte bine pentru inceput, spor si perseverenta in continuare, e de admirat!

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte frumos a iesit !

    RăspundețiȘtergere
  3. Ti-a iesit foarte frumos machiajul.

    Vreau sa incerc si eu un machiaj de acest gen. Sper sa reusesc. ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. felicitari

    RăspundețiȘtergere
  5. PapadiileRuxandrei20 decembrie 2012 la 15:58

    Si eu am dublu pliu si ochii infundati asa ca te inteleg. Sper sa ajung sa ma machieze un profesionist o data, poate invat si eu cum sa asez culorile pe pleoapele mele "speciale". :)))

    RăspundețiȘtergere
  6. Ti-a iesit foarte bine sa stii, din pacate nu ne nastem invatati si practica este mama invaturii :))) Eu n-am incercat pana acum acest tip de machiaj, dar cate de curand o sa ma apuc si eu sa exersez :D Mi-a placut super mult look-ul Alexandrei, e foarte talentata :X Felicitari castigatoarei :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Cristea Violeta Elena21 decembrie 2012 la 01:37

    felicitari !!! imi place cum ti-a iesit

    RăspundețiȘtergere
  8. Acsinte Lorena Isabela21 decembrie 2012 la 14:50

    Foarte bineeee! frumos, iti merge mana :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Foarte frumos ti-a iesit machiajul.

    RăspundețiȘtergere
  10. multumesc :D

    RăspundețiȘtergere

Back
to top