Photo Diaries - Week 2 - "Screw diet!"

Trebuie să vă mărturisesc înainte să încep că nu mă aşteptam la un asemenea feedback pe tipul ăsta de postare. Vouă chiar vă plac postarile astea! Mai trebuie să vă mărturisesc, că m-am cam abătut de la partea de mâncat mai sănătos săptămâna asta, însă nu şi de la partea de sport. De aproape o lună deja, îmi lucrez muşchii, cresc rezistenţa la efort şi scap de grăsime cu ajutorul unui program numit Be Fit in 90! Programul e destul de intensiv şi are câte un playlist pe Youtube pentru fiecare zi de antreniment. (click pe numele programului pentru a vă duce la playlist-uri).

Luni 29.04.2013:

Am primit paper lashes de la Kkcenterhk.com.  Încă mă gândesc ce fel de machiaj să fac cu ele, însă dacă aveţi sugestii, please do tell!

Am mâncat o salată şi-un desert uşurel la mall cu Diana, una dintre cele mai apropiate prietene ale mele. (în poză doar desertul, salata uitasem să o pozez)
Tot luni, aş fi vrut să mă pot întoarce în timp să dau o palmă unei "eu" de 14-15 ani care a lipit stickere din Cool Girl în jurnal şi a scris asta:
 I take that back!!!!He's not ugly, he's freaking HOT! :))

Marţi 30.04.2013:

Am spălat tone de vase, însă nu le-am pozat. Tot marţi am primit de la Boots No.7 Fanomenal eye palette, de care Boots oferă 3 într-un giveaway ce se încheie azi! Vă puteţi înscrie aici!
Şi iar m-am întâlnit cu Diana şi iar am păcătuit cu ceva dulce, însă asta n-a fost deloc uşurel! s-a deschis o nouă cofetărie în cartier şi ne-am luat câte o spumoasă însă fiindcă am cumpărat 2, ne-au dat 3 :)) Am ales prăjitura pentru că asta era prăjitura pe care o mâncam aproape săptămânal când eram mai mici şi cea mai mare ieşire a noastră era o prăjitură de-asta la cofetăria Liana, din cartier.
Miercuri 1.04.2013:

Am stat în casă toată ziua,însă m-am simţit vinovată pentru prăjitura de marţi aşa că am optat pentru un mic dejun cât de cât sănătos cu un sandwich toast cu branză şi şuncă de pui, legume şi-un fresh de portocale roşii şi morcovi.
În rest mi-am petrecut timpul spălând pahare, şi lucrând la partea de voce a unui spot publicitar. Dacă vreţi să mă auziţi, click here. Din păcate nu am avut echipamentul necesar pentru a reda un sunet calitativ, aşa că nu e chiar vocea mea, dar e tot ce am putut face.
Ah şi să nu uit, rearanjând nişte chestii prin cameră am dat de preferatele mele din liceu: replica lui Maitreyi Devi faţă de opera cu acelaşi nume a lui Mircea Eliade (până în ziua de azi cele două cărţi se numără printre preferatele mele!) şi cordeluţe cu fundiţă pentru că atunic aveam breton(ca să vezi, ca şi acum!) şi îmi plăcea cum arătau :))
Joi 2.04.2013:
M-am întâlnit IAR cu Diana şi ne-am dus să facem câteva cumpărături. M-am întors acasă cu o pereche de adidaşi cumpăraţi cu 35 lei de la un magazin chinezesc (eu nu prea port papuci sport, însă aveam nevoie de o pereche, pentru că în săptămâna ce urmează mă duc cu Diana la sală, pe baza unui voucher)

şi de la Kaufland cu astea:

Apoi am pregătit postarea Last Drop of April
După care am simţit o înţepătură şi mi-am dat seama că am fost muşcată de o căpuşă, adusă probabil pe haine, de tata care a petrecut toată ziua în grădină. Am smuls-o înainte să îmi dau seama ce e, însă am petrecut totuşi aproape de 3 ore la urgenţe, ştiind că sunt alergică la înţepături de insecte (zona se înroşise deja şi aveam o senzaţie dureroasă de mâncărime. Pe lângă asta, vroiam să mă asigur că am smuls căpuşa în întregime. Din fericire, am scos-o toată şi reacţia alergică s-a calmat în întregine în acea seară, întrucât am luat rapid o tabletă de Claritine. Cei de la spital au spus că ar fi trebuit să îmi facă un vaccin anti-tetanos însă fiind ziua de după 1 mai, aveau stoc 0 pe acest vaccin, având incredibil de multe cazuri de înţepături de căpuşă cu o zi înainte. Vă rog insistent să aveţi mare grijă când ieşiti la iarbă verde. Dacă nu se ia chiar pe voi, o puteţi căra pe haine şi să facă rău cuiva. (poză nu vă pun că nu-i frumoasă iritaţia rămasă pe piele).
Vineri 3.04.2013:
Am început dimineaţa minunându-mă de funcţia macro a aparatului meu. Am făcut vreo două poze din balcon (eu stau la etajul 3), fără să mă uit că era pe macro, iar când am văzut rezultatul am rămas masca! Nu ştiam că micul meu Nikon L310 are macro chiar aşa bun:
Apoi m-am pus pe treabă şi-am încercat pentru prima dată oja Sephora în nuanţa Dinner for 2
 după care m-am pus pe drumuri să mai fac câteva treburi şi cumpărături, când m-a prins o ploaie de vreo 2 minute de-a trebuit să mă ascund la o scară de bloc :)) speram să surprind şi ploaia în poză însă văd că nu se vede, deci asta era vederea de la scara de bloc unde mă feream de ploaie:
Sâmbătă 04.05.2013:
M-am trezit dis de dimineaţă şi până să vină mama de la serviciu, am făcut prăjiturile pentru sărbători şi între timp am încercat şi noul Jacobs 3in1 cu topping de caramel :)
apoi când a venit mama, am făcut mâncărica şi-am încheiat totul, conform tradiţiei noastre, cu vopsitul ouălor. Anul acesta am vopsit doar 10 ouă, întrucât niciodată nu mâncam toate ouăle şi ajungeam să le aruncăm la gunoi, că se stricau.
Mai spre seară am ajutat o vecină, o fată de 17-18 ani, mai precis am făcut câteva poze sculpturii ei din sârmă. Nu că-i super tare cuţu?
Am încheiat ziua de sâmbătă la slujba de Înviere. În mod evident, acolo nu am făcut poze, însă a fost un moment foarte drăguţ în care cineva care a luat lumină, a lansat lumânarea aprinsă într-un lampion, sus spre cer. Mi s-a părut o idee foarte drăguţă şi simbolică.
Duminică 05.05.2013:
Hristos a Înviat!Venind de la biserică, unde am fost cu familia, ne-am aşezat toţi la masă pentru a lua prânzul. În poză vedeţi floricelele din ridichi şi foi de ceapă făcute de fratele meu, mare pasionat de sculptură în legume şi fructe şi într-ale bucătăritului (şi bucătar calificat de altfel, pe urmele mamei).
 apoi am gustat din prăjiturile făcute de mine:

În speranţa că aţi avut parte de sărbători liniştite, until next time, yours,

CONVERSATION

22 comentarii:

  1. Multa activitate, multe tentatii, multe bunatati. :)
    Si eu am nevoie de adidasi, urgent, musai si neaparat. ;))
    Pupici si o saptamana frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am citit cu placere postarea:) mi a placut!ce bine arata prajiturile...sunt topita dupa ele!

    RăspundețiȘtergere
  3. Dragute pozele. Si mie imi plac foarte mult postarile de acest gen, dar sa ma uit la alte persoane, nu sa le fac eu. Ca uit mereu sa imortalizez momentele. :))

    RăspundețiȘtergere
  4. pfa :))), poza din jurnalul tau e mortala :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Yumiii pt praji! Si hey, chiar ne-am vazut ceva sapt trecuta! :*

    RăspundețiȘtergere
  6. yup..tentatii au fost mai multe, partea de cadere in tentatie au fost cele puse :)) te pup si o saptamana la fel de frumoasa si tie :*

    RăspundețiȘtergere
  7. ma bucur ca-ti place :D

    RăspundețiȘtergere
  8. :)) eu de imortalizat deobicei fac, ce fac diferit acum e ca le impart cu voi :D

    RăspundețiȘtergere
  9. :)) mortala pentru 15 year old me! I would go back and slap myself :))

    RăspundețiȘtergere
  10. Yup! :** si saptamana asta va fi si mai si! :))))

    RăspundețiȘtergere
  11. Cand am vazut 'Dragostea nu moare' m-au luat toate amintirile :)) Maitreyi e cartea mea preferata si cu vreo 1 luna in urma m-am dus eu repede la BCU sa imi iau replica lui Maitreyi. Zis si facut dar atunci s-au gasit toti profesorii sa imi dea proiecte de facut asa ca nu am apucat sa o citesc toata si am restituit-o la bibilioteca...
    Ce dragut arata oja de la Sephora! Stiu ce manichiura e next :)))
    Si adidadii arata tare fain desi nu-s fana a hainelor si incaltamintelor sport.

    RăspundețiȘtergere
  12. Hristos a inviat!


    Si mama e bucatareasa :)

    RăspundețiȘtergere
  13. :)) Ha ha! Faza cu poza din Cool girl e geniala!

    Vreau si eu paper lashes :X Arata foarte bine, abia astept sa vad ce machiaj faci cu ele.

    RăspundețiȘtergere
  14. Hristos a Inviat!
    Mamaaaaaa...ce pofta mi-ai facut cu ultima poza :((((((((

    RăspundețiȘtergere
  15. imi place micul tau dejun sanatos:) cat despre dieta... stii care e parerea mea:) tine'o ritm constant cu sportul:) :*

    RăspundețiȘtergere
  16. Multumesc scumpa :* o tin o tin cu sportul ca trebuie!

    RăspundețiȘtergere
  17. Adevarat ca a inviat! lasa ca nu mai vin asa multe de-astea :)) au trecut sarbatorile, revin la chestii mai sanatoase >:D<

    RăspundețiȘtergere
  18. sincer si eu abia astept sa vad ce machiaj fac cu ele :)))) habar nu am

    RăspundețiȘtergere
  19. hristos a inviat tare ordonata viata ai ...Bravo esti o INVINGATOARE te descurci in toate vad :*

    RăspundețiȘtergere
  20. ordonata unde? :)) hai in capul meu doua secunde sa vezi ce dezordine e :))) si nu ma descurc la toate, doar la ce imi place :D te pup

    RăspundețiȘtergere
  21. Doamne ce m-a apucat rasu cand am vazut sticker-ul acela si ce ai scris in jurnal :-)) Inainte sa incep si eu sa ma uit la The Vampire Diaries, vedeam la cateva colege de clasa poze cu el :-)) si ma tot gandeam ca ce naiba gasesc atata de interesant la tipul ala, ca ii un vai si amar de capu lui la cum arata :-)) Dupa aia cand am inceput sa ma uit si eu la serial, numai pe el il visam :-))

    RăspundețiȘtergere
  22. :)) pe vremea cand am scris eu asta, inca nu era Vampire Diaries :)))

    RăspundețiȘtergere

Back
to top