Photo Diaries - Week 14 - Better late than never!

Încep să observ un obicei de a întârzia din ce în ce mai mult cu postările astea...Sunt curioasă ce va urma din partea mea, legat de Photo diaries. Totuşi, până una alta, nici săptămâna trecută nu a fost una agitată pentru mine, drept urmare nu avem abundenţă de poze.
Luni 22.07.2013:

Asta este prima roşioară cherry culeasă din grădină anul ăsta. De-atunci am mai cules şi mâncat cu drag, că-s atât de gustoase!
Luni am ieşit la o plimbare cu Diana şi-am ajuns flămânde la mall, aşa că am încercat să facem un echilibru: am mâncat la KFC, am împărţit o nuga cu fructe de pădure şi apoi am mâncat nişte pepene galben.
Marţi 23.07.2013:
În noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 12, am observat un lampion înălţându-se spre cer. De-atunci, timp de o săptămână am văzut în fiecare seară câte unul înălţându-se, pornind din acelaşi loc şi fiind lansat în jurul aceleiaşi ore.
Miercuri 24.07.2013:
 La micul dejun am mâncat un iaurt Activia Mic Dejun cu Cereale şi căpşuni, alături de o banană şi o cană de cafea.
Apoi m-am pus pe pozat şi editat, pentru ca în ziua următoare să postez review-ul brush cleanser-ului INGLOT
Joi 25.07.2013:
 Yummy breakfast cu ineluşe cu miere şi feliuţe de banană în lapte.

La prânz am mâncat ceva ce îmi aduce aminte de copilărie: Piure de cartofi cu chifteluţe şi "sos marinar" (nu ştiu cum se numeşte defapt sosul, dar e un sos dulce, cu roşii căruia eu îî ziceam sos marinar când eram mică). Deşi acum câţiva ani mâncam şi de 3 ori pe zi cu sosul ăsta, acum parcă nu-mi mai place. E prea dulce pentru mâncarea pe care o acompaniază.
Vineri 26.07.2013:
 Parcă vă aud: "iar ne-arată fata asta numai mâncare!!" Când fac asta, e pentru că n-am făcut nimic interesant toată ziulica. Aşadar joi am revenit la micul dejun obişnuit, cu fritatta con prosciutto. Şi-am snack-uit toată ziulica pepene galben.
Sâmbătă 27.07.2013:
Sâmbătă dimineaţa iar aveam chef să schimb micul dejun, aşa că am făcut ceva ce n-am făcut demult!  Am pus nişte salam între două feliuţe de pâine, am tăiat în două "feliuţele" pentru că erau cam mari, şi am pus în sandwich maker. L-am savurat cu nişte felii de roşie şi castravete proaspete. 
 Spre seară am ieşit la o plimbărică cu Diana, să mai ardem calorii şi să respirăm aer curat. Aşa că după ce am mâncat o îngheţată pe Eroilor, unde am văzut şi-o cabină interesantă de la Vodafone unde puteai suna gratis în orice reţea naţională, am decis să mergem în parcul central, şi-am stat pe-o bancă lângă cazino până s-a înserat

Duminică 28.07.2013:
Mi-am pierdut vremea răsfăţându-mă: manichiură, pedichiură... tot tacâmul. Şi-am decis să deschid untul de corp de la Avon Planet Spa cu unt de shea african şi trufe de ciocolată. DOAMNEEEEEE CE DIVIN MIROASE!
Tot duminică m-am aliat cu mama şi-am "inventat" un chec cu vişine, care a ieşit yum yum!

Nu promit, dar mă străduiesc ca săptămâna viitoare să nu întârziu!
Until next time, yours,

CONVERSATION

8 comentarii:

  1. delicioasa saptamana asta a ta! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cate bunatati :X

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce pofta de mancare mi-a facut saptamana ta in imagini :x Miroase intradevar divin untul de la Avon.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce pofta mi s-a facut de pepene galben. Nu am apucat sa gust pe anul asta, doar pepene rosu. Simpatica ideea cu lampionul ridicat in fiecare seara, la aceiasi ora. Cand am vazut untul de corp, m-am gandit ca este o crema delicioasa :))

    RăspundețiȘtergere
  5. ce de poze delicioase:) e cam tarziu si ma ia foamea imediat;))

    RăspundețiȘtergere
  6. Delicioasa postarea :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Am decis sa nu iti mai deschid postarile "photo diaries" :))))))))
    Chec cu visine????? :o:o:o vrei sa ma ma omori??!?!?!? :))))))))

    RăspundețiȘtergere
  8. noooooooo! :)) nu pot sa pierd fata care zicea ca scrie o carte cu retele mele! :))

    RăspundețiȘtergere

Back
to top