Ce mă binedispune într-o zi de toamnă?

First things first! Trebuie să-mi cer scuze față de fetele care au făcut această postare la timp, întrucât face parte dintr-un proiect colaborativ între bloggerițe. Nu m-am prea băgat în proiecte de acest gen tocmai din lipsă de timp, însă mi-a stârnit interesul prea tare și mă cam gâdila imaginația! În mod parcă așteptat, imediat după ce m-am băgat în asta programul meu a început să se încarce și să fie suprasaturat. Astfel, luni și marți am fost pe drum (am fost la București și veți vedea mai multe în Photo Diaries - DA revin Photo Diaries!), iar de miercuri până azi am fost plimbată de colo până colo, iar când ajungeam acasă picam lată pe pat. Am reușit totuși să fac ceva și să îmi onorez promisiunea, chiar dacă fac asta tarziu.

Acum că am scăpat de piatra asta de pe suflet, să vă explic: colaborarea constă în dezvăluirea lucrurilor ce mă binedispun într-o zi de toamnă (duuuh Anca! ai scris în titlu asta!). Am un sentiment că bănuiți ce mă binedispune, dar am să vă spun indiferent.


 • Îmi place să mă plimb pe cărări înfrunzite
 • Îmi place să port rujuri puternice pe buze și-o linie neagră de tuș la ochi.
După cum observați în colțul intern al ochiului am pus un fard ce pare murdar! habar n-aveam că va arăta așa în poze că nu-l puneam! În realitate e pretty, I swear! De asemenea, am asociat un machiaj neutru și simpluț rujului meu mult iubit mov pe care îl găsiți dealtfel și în favoritele lunii septembrie!


Vă invit și pe blogurile colegelor să vedeți ce înseamnă un articol făcut la timp:


Ah și aștept să-mi răspundeți și voi la întrebarea din titlu fie prin comentarii fie prin poze trimise direct pe wall-ul meu pe Facebook.

Until next time, yours,

CONVERSATION

9 comentarii:

 1. iti sta super bine si machiajul dar si rujul te prind de minune :) ...ruj asemanator am si eu ;)
  eu pot sa fiu cat de trista dar cand ma uit la nepotelul meu si ii vad zambetul lui strengaresc uit de toate....asta ma binedispune pe mine cel mai mult,nu conteaza ce anotim este :)

  RăspundețiȘtergere
 2. Da, da, da, nuanţa rujuleţului te prinde minunat, îţi stă foarte bine! :-)
  Iar machiajul ochilor îmi place cel puţin la fel de mult! :-)

  RăspundețiȘtergere
 3. ce draguut ♥ si nepotelul mmeu ma face sa zambesc de cate ori il vad!

  RăspundețiȘtergere
 4. Foarte dragut si natural machiajul tau

  RăspundețiȘtergere
 5. eu il vad zilnic,in orice moment pentru ca il cresc eu :) e o dulceata de copil fara el as fi nimic :)
  pupici :-*

  RăspundețiȘtergere
 6. Voi incerca sa ma adun si eu si sa particip la asemenea colaborari. Promit. :)) :P

  RăspundețiȘtergere

Back
to top