Event: Întâlnirea anuală a bloggerilor de beauty din Cluj-Napoca - Ediția a 2-a

Așa cum ați aflat deja de pe pagina de Facebook că Sâmbăta trecută a avut loc a 2-a ediție a întâlnirii anuale a bloggerilor de beauty din Cluj-Napoca, organizată și în acest an de mine cu ajutorul Laurei și al lui Cleo. Încă de la începutul articolului țin să menționez cât de bucuroasă sunt că inițiativa asta a prins avânt și că se întdreaptă cu pași repezi spre formarea comunității la care visam eu și încă câteva bloggerițe acum ceva timp. Dar s-o luăm cu începutul: dacă nu ați citit anul trecut, v-am povestit despre prima ediție aici. Acum că sunteți la curent cu prima ediție, pot continua. A 2a ediție a întâlnirii a adus câteva schimbări de concept, schimbări în bine zic eu.

După cum observați pe afiș (da, asta e primul update față de anul trecut) i-am cooptat pe cei de la Farmec ca co-organizatori. Cu alte cuvinte, au fost suficient de încrezători în inițiativa noastră încât să ne lase să folosim sala lor de conferințe proaspăt renovată (mulțumim încă odată Alina Crâncău - PR Farmec / acesta este al doilea update față de anul trecut). Pe lângă sală, cei de la farmec au participat și la goodie bags, amănunt despre care voi vorbi ceva mai jos.
 După săptămâni întregi de pregătire, am ajuns în 16 noiembrie, cu o oră înainte de eveniment la sala oferită de Farmec pentru a pune la punct ultimele detalii. Acolo, în ușă ne aștepta mititica asta ce-și dorea doar să fie mângâiată și băgată în seamă. Noi am făcut exact asta!
Între timp fetele au ajuns, așa că am început să ne luăm rolul de gazde în serios. Pe fiecare scaun, ele au găsit câte o poșetuță cu bunătăți fermecate!
Vă dați seama că fetele nu s-au abținut și au admirat imediat colecția toamnă iarnă Farmec primită în dar!
Am dat startul printr-un tur de prezentări, cu detalii semnificative despre blogul fiecăreia, pentru că erau fețe noi, și nu mă refer doar la bloggeri. Alături de noi pe parcursul evenimentului au fost Corina și Ana - PR din partea Nivea, și Răzvan - Area sales manager pe zona Clujului din partea Oriflame. Ei erau acolo cu un scop prestabilit, însă despre asta puțin mai târziu.
După ce toată lumea știa cine e fiecare, am continuat evenimentul cu o dezbatere deschisă (al treilea update față de anul trecut), sau mai bine zis discuție pe tema bloggingului în general și cu precădere pe nișa bloggingului de beauty. Eu și Cleo am moderat discuția, însă fetele au fost mai mult decât cooperante.
Am concluzionat că un blog calitativ, în viziunea noastră, trebuie să fie coerent și corect în scriere, să aibă poze clare și suficient de mari încât să nu chinuie ochii cititorului, să fie prezent pe platformele social media, să aibă o căsuță de search și un formular de contact. Pe lângă asta am mai discutat de afacerea din spatele blogului, despre fraude în concursuri și comunicarea cu cititorii dificili, dar și despre comunicarea cu posibilii colaboratori - parte la care ne-a ajutat foarte mult prezenta fetelor de la Nivea la eveniment. Pentru că dezbaterea s-a întins pe aproape două ore, am decis să facem o pauză de cafea...fără cafea, însă cu cele mai bune sandwich-uri și biscuiți Panemar - din meniul Fin Dejun, infuzii de ceai Wellness de la Oriflame și apă minerală plată și carbogazoasă Aqua Carpatica.
După pauza de masă și socializare l-am poftit pe Răzvan să ne povestească puțin despre Oriflame, timp în care eu și Cleo am dispărut din vizorul fetelor preț de câteva momente. În tot acest timp se auzeau doar tocurile noastre care sunau ca și un ceas ce așteaptă să bată. Tic tac, tic tac, tic tac...ceva vi se pregătește!
Am încercat să le păcălim, să le spunem că doar Iguanitza primește ceva, pentru că a fost menționată ca inspirație de atâtea dintre ele!
Și-apoi a început dezmățul! Aveam multe cadouri de dat și trebuia să fim atente ca fiecare să primească de toate:
Iată ce-au găsit în punguțe:
  • Din partea Farmec, noua colecție de oje și o cremă Doina de poșetă:
  • Din partea Oriflame, noul parfum VIP night, noul fond de ten pudră Giordani Gold, multiubita mascara Wonderlash în hăinuțe de Crăciun, Skin perfector-ul cu Ecollagen și un baton Wellness alături de cataloagele și broșurile actuale:
  • Din partea Nivea, loțiunea de corp in-shower, gelul de duș Supreme Touch, deodorantul Nivea Anti-stress în variantă spray și roll on, șampon Nivea Diamond gloss, crema hidratantă de zi Aqua Effect, demachiantul bifazic și un lip butter - raspberry rose.
  • Din partea Yves Rocher, mini parfumuri So Elixir, Tendre Jasmin și Iris Noir, loțiune tonică Hydra Vegeta, fard de pleoape duo în nuanța Greece and Turquoise, ojă nude și lip gloss Sexy Pulp. 
  • Din partea Bioderma, o loțiune micelară anti-roșeață și două mini Sebium pore refiner.
  • Din partea Elmiplant, o loțiune de corp Body Nutrients și o cremă de mâini Perfect Hands.
  • Din partea B.U., gel de duș și deodorant Fancy Cinderella.
  • Din partea Golden Rose, ojă Holiday, ojă Jolly Jewels și un ruj ultra rich colour, alături de un catalog.
  • Din partea Cosmetic Plant, crema de față antiaging GreenStem
  • Din partea Cupio, o pereche de gene false N300.
  • Din partea Alhamo Dent, reducere 15%  și o trusă de inspectaj de unică folosință.
Dacă ați avut răbdare să citiți până aici, vă mai spun ceva: în urma unei propuneri a Ioanei, Duminică (24.11.2013) de la ora 21:00 vă așteptăm pe Twitter, și vă invităm să vă alăturați nouă folosind hashtag-ul #bbloggersro. Timp de o oră vom purta o discuție pe orice din sfera „general beauty”. Cu această temă testăm apele, urmând ca în duminicile ce urmează să stabilim teme mai concrete de discuție! Bloggerițe de beauty din toată țara și cititoare de bloguri de beauty vă invităm să fiți alături de noi :) Nu uitați să folosiți #bbloggersro.

Astea fiind spuse, mulțumesc celor ce-ați citit până aici, mulțumesc Laurei și lui Cleo pentru ajutor, mulțumesc fetelor pentru prezență, Farmec pentru tot ajutorul acordat și nu în ultimul rând mulțumesc partenerilor acestui eveniment: Yves Rocher, Elmiplant, NIVEAGolden Rose RomaniaOriflame, B.U. Romania, Bioderma RomaniaCosmetic PlantAlhamoDent, Cupio, AQUA Carpatica, Panemar, OnePAds Web Design.

Until next time, yours,



CONVERSATION

17 comentarii:

  1. foarte dragut, pacat ca nu organizeaza si in alte orase

    RăspundețiȘtergere
  2. Lucia, nu-ti pierde speranta! noi avem planuri mari ca organizatori! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-a placut mult articolul, sa vad cum a fost si ce s-a discutat, ma bucur ca am participat in mod offline citind despre eveniment, daca nu s-a putut altfel :D toti ati facut ca acest eveniment sa fie reusit :)

    RăspundețiȘtergere
  4. wooow..ce de bunatati in pungutele acelea; le invidiez pe fete

    RăspundețiȘtergere
  5. tin pumnii sa se faca la anul si la Timisoara :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu primiti si oradence? Ca mi-ar place mult sa vin sa va cunosc!

    RăspundețiȘtergere
  7. oh dar cum sa nu! ♥ si noua ne-ar placea sa te cunoastem ^.^

    RăspundețiȘtergere
  8. multumesc :*

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumim inca odata tie Anca precum si Laurei si Cleopatrei. Si sper sa ne citim duminica asta pe twitter, sper sa ajung la timp. Daca nu, duminica viitoare cu siguranta voi fi prezenta :D

    RăspundețiȘtergere
  10. ma bucur ca ti-a placut Deeb! :*

    RăspundețiȘtergere
  11. Foarte frumos.
    Mi-ar placea si mie sa particip la un eveniment de acest gen, sa va cunosc si sa invat lucruri noi.
    Felicitari fetelor! Jos palaria! :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  12. da şi la Ploieşti vă aştept

    RăspundețiȘtergere
  13. Multumesc din suflet pentru tot.Esti o scumpa.Ma bucur ca fac parte din aceasta comunitate.Da Doamne sa creasca!

    RăspundețiȘtergere
  14. Dee, poate treci pe la noi la anul! :*

    RăspundețiȘtergere
  15. Se pare ca a fost un eveniment frumos. La cat mai multe!

    RăspundețiȘtergere
  16. Oh...ce frumos. Asa tare as vrea sa va cunosc si eu.... <3

    RăspundețiȘtergere
  17. In decembrie, dupa Craciun (cand toata lumea e acasa) incercam sa facem si noi o intalnire, desi iti spun, mi-e tare groaza de partea de organziare :(

    RăspundețiȘtergere

Back
to top