Event: Fashionality Cluj Editia a 2-a!

De curând vă ziceam de întâlnirea bloggerilor de beauty din Cluj organizată pentru al 2-lea an consecutiv de către mine, Laura și Cleo. Acum vă povestesc despre un alt eveniment aflat la a 2-a ediție aici în Cluj, organizat de data asta de către High Heels și având ca personaje principale pe Sigina, Sandra, Ioana și Mădălina, alături de Boudoir Studio și Gabriela Popescu.

Evenimentul a avut loc în subsolul Vertigo Cluj și a avut un număr mare de participanți (biletele puse în vânzare fiind sold out la deschiderea evenimentului). Eu m-am bucurat de acest event și le-am susținut pe fete alături de Cleo si Oana.
Chiar la intrare am fost întâmpinate cu punguțe Oriflame, partenerul principal al evenimentului, în care am găsit noua gamă  Fairy City Lights (gel de duș, cremă de mâini și deodorant roll on) alături de bombonele de ciocolată de la Desir Chocolate si de vouchere de la alti parteneri.
Evenimentul a început cu Sigina povestindu-ne despre un stil de viață sănătos, still ce include o gândire pozitivă, o alimentație sănătoasă și sport,
a continat cu Mădălina care ne-a detaliat conceptul de „it” girl,
apoi cu Ioana care a dezvăluit cum putem îmbina cariera și familia,
fiind urmată de Sandra de la care am învățat câte ceva despre accesorizarea corectă a ținutelor.
A urmat apoi o pauză de masă în care am fost servite cu pachețele de primăvară Shanghai și dulciuri de la Candy Buffets.
După pauză Gabriela Popescu, makeup artist Oriflame a făcut o demonstrație de machiaj.
Evenimentul a fost încheiat de cei de la Boudoir Studio care au făcut o demonstrație de hairstyling și au răspuns întrebărilor venite din partea celor prezenți.
Eu am purtat o bluziță Bershka cu o pereche de blugi negri H&M și un sacou negru no name. Machiajul purtat este o adaptare a celui din postarea Alter Ego.
În final aș dori să îi mulțumesc mult Ioanei pentru invitație și partenerilor pentru goodie bag. 

Until next time, yours,

*Pozele ce nu conțin watermark-ul „Aqua_shell” sunt preluate de pe pagina de Facebook High Heels.

CONVERSATION

3 comentarii:

  1. Să te bucuri cu drag de atenţiile primite. Eşti foarte frumoasă, iar mov-ul te prinde foarte bine :-)

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc :*

    RăspundețiȘtergere
  3. O gramada e lucruri frumoase se intampla in Cluj! Admir astefel de evenimebte si mi-ar place sa pot participa si eu

    RăspundețiȘtergere

Back
to top