TAG: Arome de toamnă (RO only)

Anca mi-a pasat tag-ul ăsta acum prea multe săptămâni! E timpul să îl onorez și să promit că le voi onora și pe celelalte 3 tag-uri restante (ca să vezi, unul e tot de la Anca!). Poza principală am „furat-o” tot de la ea.


Accesoriile preferate 

Cerceii. Oricând și oriunde. Doar să fie lungi și complicați. Cei din poză sunt vechi de vreo 4 ani ( de când eu și Anda Zelenca eram amândouă la început și mi-au plăcut atât de mult cei pe care îi avea ea, încât am pus-o să îmi facă și mie! Nu îi mai port pentru că, i-am pus într-o geantă cu căptușală stricată și când să-i scot, am reușit (nu știu cum) să rup unul dintre ei.  

Lumânările preferate 

Nu. Seamăn cu mama și cel mai frumos parfum de cameră mi se pare geamul deschis. Nu îmi plac mirosurile în încăperi închise indiferent cât de bine ar mirosi. În mod ironic, primesc astfel de cadouri aproape la fiecare ocazie de cadoriseală.

Băutura preferată

Cafea. Cafeaua miroase demențial, are gust extraordinar și e caldă și te ține pe linia de plutire. Ce vrei mai mult când e rece afară? Eventual o ciocolată caldă dacă e prea seară să bei cafea! În poză e o bărcuță făcută din ambalajul unui cub de zahăr de o prietenă  și evident, plutește în cafea. 

Cartea preferată

Nu am. Nu, nu-s o incultă care nu a citit nicio carte la viața ei, nici o persoană foarte ocupată care nu are timp să citească. Cred că incapabilitatea mea de a avea o carte preferată (sau un film preferat, că nici de-ăla n-am) e datorată incompatibilității dintre mine și ceai. Citesc moderat, dar nu am o preferată. Dintre clasicele opere la ora de română am citit cu drag Iona, Act Venețian și Maytreyi, iar din literatura neșcolară am înghițit Don Quijote și Divina Comedie. Astea sunt cărțile ce m-au impactat cel mai mult, dar nu pot să spun că sunt preferatele mele. Acum citesc Fantoma de la Operă. Ah, pot să spun că prefer să citesc în engleză. 
Pinterest.com

Melodia preferată

Aici e mai complicat. Respir muzica, o mănânc pe pâine! Singurul motiv pentru care nu mi-aș dori să trăiesc ar fi dispariția completă și eternă a muzicii. Nu concep viața fără muzică. Piesa mea preferată există, e Beyonce - I was here. Defapt, artistul meu preferat e Beyonce.  E pentru mine un pilon în lumea muzicală, pentru mai mult de 10 motive. Dar muzica... ei bine am să las o imagine să mă descrie: 
Pinterest.com
Ojele preferate

Orice e cremos și închis la culoare. 

Ce îți place cel mai mult la toamnă?

Hahaaa, am scris asta înaintea tagului! Citiți aici ce-mi place, dar vă dau și-un hint:

Mâncarea preferată în acest anotimp

Cuș-cuș - varianta făcută de mama când eram mică. Îmi plac mult gogoșarii, iar cuș-cuș-ul cu piept de pui merge incredibil cu gogoșar crud ♥ 

Ce aștepți cu nerăbdare în acest anotimp?

Cum a zis și Anca, serialele mele preferate, Supernatural, The Vampire Diaries etc. Nu mai am școală așa că nu pot să spun că mă întristează mersul înapoi în „sistem”. Mai aștept să port botine și cizme și să fac băi lungi cu spume.

Și cu asta l-am terminat! Mai am 3 de onorat și cred că le voi face unul pe săptămână. 

Nu știu cine nu a fost nominalizat încă, dar dacă citești asta, ai un blog și nu ai fost tagguită, ești acum! Dacă nu ai blog, tot ești tagguită! Scrie-mi răspunsurile tale în comentarii! ^.^

Until next time, yours, 

CONVERSATION

12 comentarii:

  1. Uuuu ce bine arata cus cus-ul acela :D n-am incercat niciodata :D
    Parfumuri preferate toamna aceasta? :)

    RăspundețiȘtergere
  2. pai sa-l incerci! E extraordinar de bun ^.^ Parfum preferat...hmm.. de obicei cand se apropie iarna ma intorc la Amber Elixir de la Oriflame. De vreo 4 ierni doar pe asta il folosesc :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Ah...Act venetian. :X:X:X
    In liceu eram inebunita sa citesc teatru :)
    I love Beyonce too. She's flawless :X

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce tag frumos! :x ma tenteaza sa il fac si eu pe blog... Rujurile mate si nuantele care in mod normal nu le-as purta in timpul anului ma atrag si pe mine. ador nuanta 27 de la Farmasi.. Cu siguranta iti va place.. este nuanta visinie perfecta la un machiaj de zi dar si de seara. Pupici :x

    RăspundețiȘtergere
  5. esti official tagguita! Acum TREBUIE sa il faci pe blog! :)) si sa-mi trimiti linkul sa-l citesc si eu! ^.^ Am sa ma uit dupa nuanta 27. Din ce gama e? Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. She woke up like that! :))) si da, act venetian si teatrul in general imi plac si mie foarte mult. Asta ma face sa ma gandesc daca nu cumva mi-am gresit cariera :))) poate trebuia sa dau la actorie.. dar atunci trebuia sa dau dovada de talent... mai bine tac :)))

    RăspundețiȘtergere
  7. Baby, din primul tau filmulet pe youtube sa stii ca nu pari lipsita de talent :*

    RăspundețiȘtergere
  8. Si eu asteptam de la toamna inceperea serialelor (printre care si TVD si Supernatural pentru ca OH MY GOD CUM SA SE TERMINE ASA?!!) si, desigur, ocazia de a-mi scoate noile botine la plimbare :)) Eu iubesc 'sweater weather', este perioada mea preferata.
    Kisses, R
    Beauty and bargains
    www.beautyandbargainsbyr.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
  9. Ce frumoasa e nuanta ruJului de la Farmasi! :D
    Si mi-ai facut o incredibila pofta de cus-cus!

    RăspundețiȘtergere
  10. Din gama True Color Lipstick. Imi place sa il folosesc drept lipstain ziua si cu toata increderea seara. :))

    RăspundețiȘtergere
  11. sa stii ca imi place! arata demential, si e pe wishlist de-acum! :))

    RăspundețiȘtergere
  12. Ma bucur sa aud asta. E o nuanta superba. Daca ai ocazia incearca s ate uiti pe blogul meu acolo este o noua postare cu alte nuante superbe..

    RăspundețiȘtergere

Back
to top