7 PERSONALITĂȚI, 7 CADOURI PENTRU EA

Dacă citești asta, înseamnă că mai sunt câteva zile până la Moș Nicolae sau Moș Crăciun și tu încă nu i-ai luat un cadou! Indiferent că este vorba de mama, sora, iubita, amanta sau orice alt titlu ar avea femeia aceea importantă din viața ta, știi că trebuie să o prețuiești și să îi oferi de Moș un cadou pe placul ei. Nu-ți fă griji, eu sunt aici să te ajut, așa că mai jos vei găsi câteva sugestii de cadouri gândite să satisfacă orice personalitate!

  • The fashionista;
Dacă cea căreia urmează să îi faci cadou urmărește trendurile și le și urmează, îți ușurează munca foarte mult! Tot ce e acum în trend se poate transforma foarte ușor într-un cadou extraordinar. Ca de exemplu un pulover pufos:
Photo source here
  • The nerdy*;
O fată inteligentă va avea întotdeauna pe lângă ea o carte! Află ce fel de cărți îi plac și cumpără-i una pe care și-o dorește! 
Photo Source here
*Notă: prin termenul „nerdy” nu mă refer la „tocilar” ci la o persoană ce ține la inteligență și care preferă să acumuleze cunoștiințe pe termen lung. 
  • The motherly;
Această femeie poate fi mama ta sau orice femeie (chiar și iubita) care are grijă de tine. Se comportă deseori mămos și iubăreț cu tine și așteaptă același lucru de la tine. Cel mai frumos cadou pe care poti să i-l faci e să îi arăți că apreciezi grija ce ți-o poartă. Și poate să o răsfeți cu o zi de relaxare la spa:
Photo Source here
  • The vintage lover;
Ea poate fi regăsită în mai multe categorii menționate de mine, însă cel mai ușor o mulțumești cu ceva unic, vintage. De cele mai multe ori e o fire boemă, care preferă printurile florale, lucrușoarele hand-made&co. În funcție de pasiunile ei, poți să îi alegi o piesă de îmbrăcăminte, o bijuterie, o carte, sau o piesă de decor!
Photo Source here
  • The low self-esteemer;
Uneori chiar și cea mai încrezătoare dintre noi are nevoie de susținere! De aceea, dacă EA are un moment în care nu crede în ea, amintește-i că e specială! Pe lângă vorbe, poți să îi oferi un cadou cu un mesaj inspirațional.
  • The health-obsessed;
În primul rând trebuie să menționez că health obsessed e un compliment nu o insultă. Apoi, dacă EA are grijă de sănătatea ei, nimic nu o să îi placă mai mult decât ceva ce o va ajuta să facă asta în continuare.  Un tort Raw Vegan îi va cumpăta pofta de dulce fără ca ea să „păcătuiască”. (Să vă vând un pont, dacă sunteți din Cluj, Goodie Goodies are cele mai bune torturi și prăjituri raw pe care le-am gustat!)
  • The beauty enthusiast.
Capitolul ăsta e ceva mai complex. Pentru că aici ai treizeci de mii de opțiuni! Nu glumesc! Rujuri, farduri, rimeluri, loțiuni de corp, parfumuri! Toate astea ambalate în cadourile perfecte! Iată câteva seturi de sărbători puse la dispoziția cumpărătorilor de către companiile cosmetice:
Noul parfum Masquerade de la Oriflame, împreună cu săpun și loțiune de corp pot fi un cadou minunat! 

Seturile Dove sunt un cadou frumos pentru că ea se alege și cu un portfard! 

Desigur, nici caracterizările nici propunerile mele nu sunt exhaustive. Ca să faci un cadou frumos este important să cunoști pasiunile persoanei respective cât mai bine! Ăsta e primul pas pe care trebuie să îl treci în căutarea cadoului perfect!

Until next time, yours,

CONVERSATION

2 comentarii:

  1. Ma regasesc in toate. :)) Imi plac alegerile tale.

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte interesanta postare! Imi place sa fac surprize de sarbatori, mama de exemplu, este o iubitoare de parfumuri si cosmetice, ea ar fi cea mai pretentioasa din lista.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere

Back
to top