Beauty Mail: Oriflame C1

Oriflame este o marcă aproape de sufletul meu, știți asta. În perioada facultății eram consultant și îmi plăcea să testez tot ce apărea nou în catalog. Așa am rămas cu câteva preferate pe care încă le folosesc, precum apa de parfum Amber Elixir sau gelul de duș exfoliant cu zmeură. Vă scriu despre noutățile astea pentru că azi a reapărut un alt produs iubit de mine: balsamul de buze Lip Spa. Sper că nu i-au schimbat forumula și că este la fel de bun cum era acum vreo 2 ani când îl foloseam cu sfințenie. Prețul e unul bun, acesta costând 9,99 lei. 
Pe lângă balsamul ăsta Oriflame lansează și alte bunătăți în noul catalog!  Dacă sunteți curioase, iată-le mai jos!Creionul dermatograf retractabil pentru ochi The ONE High Impact costă 9,95 lei și promite să se aplice ușor și să-și mențină intensitatea pe tot parcursul zilei. 


Crema de îngrijire pentru tălpi cu efect de împrospătare Feet Up  costă 16,99 lei și are o formulă bogată menită să hrănească pielea din talpă.Rimel Very Me Extendablack - Carbon Black, 5.99 lei

Promite să fie și mai negru decât era înainte și să-ți alungească genele


Exfoliant zilnic pentru faţă Optimals Gentle Daily, Oriflame, 12.99 lei
Cremă intens hidratantă de zi Optimals Intense Moisture, Oriflame, 19.99 lei

Cremă intens hidratantă de noapte Optimals Intense Moisture, Oriflame, 19.99 lei
Gama pare a fi creată pentru pielea uscată și foarte uscată și promite hidratare și îngrijire. 

Gel pentru păr HairX Invisible Hold, 9.99 lei

"Gel transparent cu keratină şi vitamina B5, ce se întinde uşor pe păr şi se usucă rapid, conferind o finisare netedă şi fină. Nivel de fixare 5." 
Eu sincer sunt încântată de reapariția balsamului de buze și cred că am să îl cumpăr cât de curând! Pe voi ce vă tentează?

Until next time, yours,

CONVERSATION

1 comentarii:

  1. cred ca mi-as lua exfoliantul zilnic..inca nu am gasit unul care sa ma multumeasca :D pup!

    RăspundețiȘtergere

Back
to top