Beauty Mail: Campanie caritablă la Cosmobeauty!


Am primit un comunicat de presă din partea Cosmobeauty ce merită toată atenția noastră. Vă redau textul comunicatului în întregime:

Cosmobeauty și Label.m lansează campania umanitară “Creativitatea vine din interior” care are drept scop ajutorarea oamenilor nevăzători.
Pornind de la ideea că deşi numeroase meserii creative sunt bazate pe vizual, talentul nu ţine cont de alte criterii, campania îşi propune să fie un suport pentru persoanele nevăzătoare. În plus, Label.m încearca să fie nu doar un ajutor financiar ci mai ales moral, accentuând faptul că şi persoanele care se luptă cu această dizabilitate îşi pot exprima creativitatea şi pot face performanţă chiar şi într-un domeniu bazat pe imagine.
În cadrul evenimentului vor participa mai mulţi hairstilişti care acceptă provocarea de a coafa legaţi la ochi pentru a arăta că talentul, creativitatea nu sunt condiţionate de simţul vazului. Toţi participanţii acestei campanii sunt invitaţi să ajute cu o sumă minimă, iar fondurile obţinute vor fi donate unei organizaţii pentru nevăzători.
10 % din vânzarile de produse Label.m Romania realizate pe 14 martie în cadrul expoziției vor fi donate cauzei.
Campania va avea loc la Expoziţia Cosmobeauty ce se va desfaşura în 13-15 martie la Sala Polivalentă din București.
Cei interesaţi să facă parte din acest proiect umanitar sunt rugaţi să ne contacteze la nr. 0726 244 453.
 

Until next time, yours,


P.S. Nu uita că poți câștiga una dintre cele 5 invitații duble la Cosmobeauty aici!

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Back
to top