Beauty Mail: Competiţii la Cosmobeauty!


La fel ca orice târg de profil care se respectă, cei de la Cosmobeauty au anunțat recent că și în acest an organizează competiții pentru participanți. Vă transmit mai jos care sunt aceste competiții și ce trebuie să faceți pentru a vă înscrie:       
1, COMPETITIE TOP HAIR - CATEGORIA TUNSOARE

TEMA :Suprarealism
Aplicat in arhitectura, suprarealismul este controversat datorita imbinarii formelor avangardiste cu geometria riguroasa. Structura ce imbina fluiditatea liniilor de otel cu transparenta si delicatetea sticlei , geometria dominata de grafism transferata unor forme ce sfideaza realitatea reprezinta inspiratia pentru "Surrealism" . Obiect al armoniei intre functionalitate si imaginatie, colectia se afla la granita dintre claritatea liniilor si intangibilitatea emotiilor.
Cand?: Sambata 14 martie 2014 10.00 – 11.30
Juriu: Catalin Marian Lungu/ Tony Stoenescu /Cristina Grama


2. COMPETITIE TOP HAIR 2015 - COAFURA DE MIREASA, O MIREASA ROMANTICA SI NATURALA
Concursul ii aduce in luminile scenei pe cei mai talentati si curajosi dintre voi. Este o modalitate unica de a va demonstra calitatile si creativitatea realizand o coafura si un machiaj cat mai originale, inspirate din propria imaginative, fantezie. Atat modelul cat si tinuta vor fi asigurate de concurenti.

Cand? : 14 MARTIE 2015 – SALA POLIVALENTA BUCURESTI
Juriu: Gina Aron ( Ambasador label.m) / Lucian Bratu ( Trainer Intercoiffure Mondial si Revlon Professional)/ Eva Csikai


3. NaiLook Award
NaiLook este deschis pentru toţi profesioniştii în frumuseţe calificaţi să ofere servicii de manichiură. Dovada calificării poate fi solicitată de catre organizatori.Toţi tehnicienii în unghii sunt eligibili să participe la NaiLook oricare ar fi nivelul lor profesional.

Tema: Anotimpuri

Cand?: Vineri 13 MARTIE 2015 9.00 -12.00 – categoria Nail Art

Juriu: Florentina Oprea/ Valentina Ciolan Crusoveanu/ Erika Mogyorosi


INSCRIERE
Inregistrarea şi inscrierea sunt limitate la maximum 20 de participanti.

Pentru inscriere scrieti la office@portacom.ro sau sunati la:
021 367 34 60 ; 0735 195 975


Succes!
Until next time, your,
 CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Back
to top