Review: Activator Antirid Gerovital H3 Derma+ [Video]


Ce faci când tenul își schimbă comportamentul și ai nevoie să schimbi rutina de îngrijire? Începi să cauți produsele potrivite pentru ca tenul tău să redevină perfect! Și dacă ți-aș spune că există un aparat electronic care promite să îmbunătățească proprietățile cremei tale? Cei de la Farmec l-au scos pe piață sub forma Activatorului Antirid Gerovital H3 Derma+. Pentru a afla mai exact ce face acest activator, vă invit să urmăriți clipul de mai jos: 
(EDIT: Detaliile despre preț, unde se găsește sau ce cred eu despre activatorul antirid pot fi descoperite în clipuleț)

Dispozitivul se folosește de tehnologie LED și ION pentru a reduce cearcănele, ridurile și liniile fine și punctele de grăsime, dar și pentru a îmbunătăți circulația sanguină prin microvibrații. 


Pentru a activa microvibrațiile este necesar ca părțile metalice - sonda de Ioni (vârful) și placa de Ioni (laterala)- să fie în permanență în contact cu pielea, atât pe modulul de curățare cât și pe modulul de hidratare și activare antirid. 

 Modulul de curățare:

„Lumina albastră și Ion pozitiv(+) ajută la curățarea feței și relaxarea celulelor”
Modulul de curățare are microvibrații într-un ritm lejer, iar pentru a-l folosi trebuie să aplicați înainte un fluid de demachiere (este recomandat cel din aceeași gamă, însă eu am folosit fără nicio problemă emulsia hidratantă și demachiantă Gerovital H3 Classic).
Mișcările trebuie executate în următoarea modalitate:
Frunte: de jos în sus;
Marginea nasului: mișcați ușor pe partea laterală a nasului;
Pomeți: de pe partea laterală a nasului înspre pomete;
Gură: mișcați ușor în jurul colțului gurii.
Îndepărtați restul de demachiant/cleanser cu o dischetă demachiantă și o loțiune tonică.

Modulul de activare antirid:

„Lumina roșie și Ion negativ (-) ajută la pătrunderea în profunzime a principiilor active din cremă”
În modulul de activare antirid, ritmul microvibrațiilor devine mai alert, cu intervale mai scurte. Înainte de a-l folosi trebuie să aplicați crema de față (din nou, este recomandat să folosiți o cremă din gama Gerovital H3 Derma+), iar aici mișcările efectuate se modifică și ele după cum urmează:
Frunte: mișcați încet din centru înspre cele două laterale;
Marginea nasului: de la colțul ochilor spre tâmplă;
Pomeți: de pe laterala nasului înspre pomete;
Gură: dinspre bărbie până sub ochi.

Mențiuni și recomandări:

Fiind un aparat electronic, acesta are nevoie de baterie, mai exact de o baterie tip AAA. Vine echipat cu niste striații care să te ajute să strangi filetul suficient după ce ai pus bateria.  • Nu priviți direct în sursa de lumină, fie ea albastră sau roșie; 
 • Aparatul se oprește singur după 3 minute;
 • Îndepărtați ochelarii, lentilele de contact și bijuteriile înainte de utilizare;
 • Nu utilizați pe ochi și pleoape;
 • Este recomandat să utilizați aparatul o dată pe zi;
 • Nu este recomandat în cazul persoanelor care suferă de dermatită alergică, sensibilitate alergică, piele foarte sensibilp sau cu un grad mare de sensibilitate, boli cardiace, piele cu acnee, piele arsă de soare, sarcină sau presiune arterială instabilă;
 • Acest aparat nu este rezistent la apă și nu se poate folosi sub duș;
 • Dacă apar semne de funcționare necorespunzătoare, încetați utilizarea.
Cât de curioase ați fi să încercați acest activator antirid? Sunteți tentate să îl cumpărați? Aștept comentariile voastre atât aici cât și pe Youtube pentru sugestii, adăugiri sau întrebări.

Until next time, yours,

CONVERSATION

11 comentarii:

 1. OMG, i need it pentru cearcane si riduri de expresie. Daca are efecte asupra cearcanelor ar fi un holy grail. Ce pret are, cred ca mi-a scapat. Pup.

  RăspundețiȘtergere
 2. wow! cat de tare e...imi iau si eu unul sa il testez hihihihi

  RăspundețiȘtergere
 3. Da, categoric ma tenteaza. Imi apar riduri in ultima vreme si din aceasta cauza ma gandeam sa incerc. A cumparat prietena mea, impreuna cu fiolele de acid hialuronic, dar inca nu si-a exprimat parerea.

  RăspundețiȘtergere
 4. Nu inteleg de ce miscarile in primul modul sunt intr-un fel si in al doilea in altfel. Produsul suna interesant.

  RăspundețiȘtergere
 5. in farmacii sau pe site-ul Farmec cu 90-100 de lei depinde de unde il gasesti ^.^

  RăspundețiȘtergere
 6. hmm, buna intrebare! Din ce ma gandesc eu poate avea legatura cu faptul ca in modulul de hidratare si activare antirid e pus accentul pe riduri si trebuie sa mergi in sensul lor de mers :)) Chiar am sa intreb

  RăspundețiȘtergere
 7. Uh, acum chiar sunt curioasa ce zice prietena ta! eu nu l-am incercat cu fiolele cu acid hialuronic! sa-mi spui si mie ce crede! ^.^

  RăspundețiȘtergere
 8. daca-ti iei sa revii aici cu parerea ta! :*

  RăspundețiȘtergere
 9. Ca pret depinde de unde il iei, din farmacii sau direct de pe site-ul Farmec unde e 96.72 lei :D La cearcane am vazut efecte dar sunt prea mici deocamdata ca sa ma pot pronunta :)) mai insist si-ti zic ^.^

  RăspundețiȘtergere

Back
to top