Review:

Lioele Dolish Veil Vita BB Cream - all made up!

Review: Lioele Dolish Veil Vita BB Cream

Nebunia BB cream-urilor a ajuns acum la nivel global. Nu ești marcă de cosmetice dacă nu ai cel puțin un BB și un CC în portofoliu. Totuși, cele mai bune BB și CC cream-uri rămân cele asiatice. Lioele este disponibil în România prin Makeup Shop, și este unul dintre brandurile asiatice (este un brand sud-coreean mai exact) cu BB creams foarte lăudate.  Cu o varietate de produse destinate îngrijirii și machiajului feței, m-am îmbarcat și eu în aventura propusă de Makeup Shop când ni s-a propus să le testăm. Am completat un chestionar iar experții au ales produsele potrivite pentru fiecare. Ți-am arătat deja aici tot ce a intrat în teste de la Lioele, iar acum este timpul să iți povestesc despre ele. 
BB cream-ul încercat de mine este Lioele Dollish Veil Vita în nuanța Gorgeous Purple. Da, ai citit bine - este mov! De fapt, este diponibil în două nuanțe - mov și verde, fiecare costând 78 lei. 

Ambalaj:

Dacă ar fi să dau o notă ambalajului, ar fi 10 din 10. Produsul vine într-o sticluță din plastic tare, cu pompiță și capac. Despre pompiță pot să spun că e ușor de folosit, poți controla foarte bine dozajul de produs. Ambalajul în sine oferă informațiile cele mai importante despre produs: ce este, gradul SPF, unde este făcut (Coreea) și timpul de valabilitate după deschidere (12 luni). Are un aspect jucăuș, tipic coreean.

Produs:

Despre produsul în sine am mai multe de spus. Am să le împart în puncte pozitive și negative:

+  proprietăți de culoare adaptivă      |      deși inițial produsul este o nuanță mov palid, acesta conține particule adaptive ce transformă culoarea produsului într-un bej deschis la momentul aplicării.


+  grad de acoperire mediu spre mare      |       am fost sincer uimită de cât de bine acoperă produsul de unul singur (vezi poză mai jos). Îmi este clar că poate fi folosit ca fond de ten fără nicio problemă.

+  nu usucă tenul      |      este un produs destinat cu precădere tenului gras și mixt. Tenul meu este uscat, însă nu am experimentat nicio senzație neplăcută purtând acest BB cream. Singurul „disconfort” ar fi matifierea de care tenul meu nu are nevoie. Obișnuiesc să aplic puțin din Blooming Shimmer Pearl Base tot de la Lioele pentru a oferi tenului meu acel healthy glow ce-i lipsește de multe ori.

- trebuie aplicat cu mâna       |      asta e un minus legat de preferințele personale. Mie nu-mi place să aplic produsele cu mâna, indiferent de cât de curată mi-e mâna. Nu îmi place să simt produsul sub unghii sau printre degete și aș prefera oricând aplicarea cu o pensulă sau un burețel. Trebuie să menționez că deși pe ambalaj scrie că se poate aplica și în aceste feluri, mie mi s-a părut aproape imposibil să activez particulele adaptive cu burețelul și nu am reușit deloc cu o pensulă. Motiv pentru care rămân la aplicarea cu degetele și clasific asta ca un minus al preferințelor mele, nu al produsului în sine.
- destinat celor cu piele de culoare deschisă și foarte deschisă     |      dacă pielea ta nu e deschisă la culoare, produsul e prea deschis pentru tine și va arăta alb sau cenușiu. Din păcate, fiind un produs asiatic, nu se axează foarte mult pe nevoile clienților cu un ten mai măsliniu.
+  SPF 25/PA++      |     factorul de protecție solară într-un produs pentru ten nu este niciodată inutil.

Rezumat:

Pe scurt, este un produs bun, in mare parte cu promisiuni realiste. Zice că poate fi folosit ca bază de machiaj, fond de ten sau concealer. Cu primele două nu am nicio problemă, cu concealerul însă, e greu, dacă vrei să îl folosești într-o zonă mică precum un coș și să activezi particulele adaptive. Cel mai bine din punctul meu de vedere functionează ca fond de ten. Nu se mișcă toată ziua de pe față, păstrează intensitatea blushului și nu își modifică nuanța pe parcursul zilei (nu oxidează). Dacă îi permiți să se seteze, este chiar și rezistent la transfer în proporție de 90% (am testat vorbind la telefon). După cum am menționat și în articol este recomandat tenului gras sau mixt, întrucât are un finish mat și controlează secrețiile de sebum, dar nu are un efect urât pe un ten uscat.

Pe mine, m-a făcut curioasă și de celelalte BB Cream-uri Lioele. Pe voi v-a făcut curioase? Ați încercat vreun produs Lioele până acum?



CONVERSATION

7 comentarii:

  1. Si eu am ramas uimita de Lioele!! Tenul meu nu a arata niciodata mai bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. arata tare interesant, asa movaliu :) chiar daca am adunat multe pe acasa, n-am nimic asiatic. cred ca mi-ar placea, eu sunt mai deschisa la ten si nu prea nimeresc niciodata un BB cream destul de deschis.

    RăspundețiȘtergere
  3. Tu pe care il folosesti? :*

    RăspundețiȘtergere
  4. daca ai tenul deschis cu siguranta bb creamurile asiatice sunt pentru tine! :)) incearca-le :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Un articol tare interesant. Produsele Lioele chiar m-au impresionat.

    Multumim, Anca!

    RăspundețiȘtergere
  6. si pe mine m-au impresionat! E genul ala de produs pe care nu il crezi chiar atat de bun pana cand nu il vezi pe fata ta! <3 te pup

    RăspundețiȘtergere
  7. Lioele Triple The Solution BB Cream:D Ala roz si dragut

    RăspundețiȘtergere

Back
to top